Vuoden 2013 mustan huumorin supersankarikomedia töllössä – mukana myös Jim Carrey!

Kick-Ass 2 on yhdysvaltalaisen Jeff Wadlow'n ohjaama elokuva.

Supersankarielokuvia tehdään nykypäivänä paljon, mutta suurin osa niistä on suhteellisen vakavahenkistä tuotantoa. Vuoden 2013 Kick-Ass 2 kuitenkin rikkoo tämän totutun muotin älyvapaalla hulluttelullaan, ja luvassa on melko pähkähullu kokemus.

Kick-Ass 2 on luonnollisestikin jatkoa alkuperäiselle Kick-Assille, joka julkaistiin vuonna 2010. Molemmat elokuvat pohjautuvat Mark Millarin ja John Romita Jr.:n tuottamiin samannimisiin sarjakuviin, jotka on julkaistu Marvel Comicsin brändin alla.

Kick-Ass 2 marssittaa suuren osan ensimmäisen elokuvan näyttelijöistä takaisin valkokankaalle, mutta lisäksi jatko-osassa ovat mukana uusina myös Daniel Kaluuya sekä naamanvääntelijöiden kruunaamaton kuningas Jim Carrey.

Tarinassa sankari Kick-Ass liittyy supersankarien ryhmään ja aloittaa taistelun superroisto Motherfuckeria vastaan.

Kick-Ass 2 ei saanut kriitikoilta kovinkaan hyvää vastaanottoa. 207 kriitikosta vain 32 % antoi elokuvalle positiivisen arvion. Monet kriitikoista olivat jopa sitä mieltä, että jatko-osa oli merkittävästi alkuperäistä heikompi. Taloudellisesti elokuva tuotti kuitenkin 28 miljoonan dollarin budjetilla ihan kivat 60,8 miljoonaa dollaria lipputuloja.

Kick-Ass 2 esitetään TV5:llä tiistaina 21.00. Uusinta on luvassa Kutosella perjantaina 23.00 ja vielä TV5:llä lauantaina kello 23.05.

Julkaistu 28.04.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!