Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri!

Tyhjiö on Aleksi Salmenperän ohjaama menestyselokuva.

Nytpäs olisikin kotimaisille elokuvadiggareille sitten todellista herkkua tarjolla! Luvassa on nimittäin niinkin tuore kuin vuoden 2018 draamakomedia, joka keräsi viime vuoden Jussi-gaalassa mahtavan määrän palkintoja itselleen. Pokaalit tulivat kotiin parhaasta ohjauksesta, leikkauksesta, äänisuunnittelusta ja ylipäätään parhaasta elokuvasta! Tämän laadukkaampaa leffaa ei toisin sanottuna Jussi-gaalainstituution mukaan edes vuonna 2018 tehty.

Pääosia Tyhjiössä esittävät kaksi kotimaisen elokuvan kiintotähteä, Laura Birn ja Tommi Korpela. Juonessa kaksikko esittää pariskuntaa Pihla Sucksdorffia ja Eero Kailaa. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Hannu-Pekka Björkman, Matleena Kuusniemi, Kari Heiskanen, Minna Haapkylä ja Pihla Viitala. Elokuva käsittelee paitsi parisuhteita, myös taidetta, onnistumisia ja epäonnistumisia. Komedia elokuvasssa on Aleksi Salmenperälle tyypillisesti mustaa.

Huolimatta ylistävistä kriitikkoarvioistaan, Tyhjiö ei onnistunut keräämään mitään kovinkaan suurta väestöryntäystä teattereihin. Elokuvaa katseli teattereissa nimittäin ainoastaan 13 000 katsojaa.

Tyhjiö esitetään Yle TV1:llä sunnuntaina 20.55. Uusintaesitys puolestaan on luvassa maanantaina kello 22.05.

Julkaistu 30.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot