Whatcha gonna do? Whatcha gonna do when they come for you? – Klassikkoelokuvan vuoden 2003 jatko-osa tulee nyt televisiosta!

Bad Boys 2 on Michael Bayn ohjaama toimintakomedia.

Nimi Pahat pojat tuo suomalaisille mieleen yleensä Aleksi Mäkelän vuoden 2003 rikosdraaman, mutta samalla nimellä tunnetaan myös toinen elokuva. Pahat pojat (Bad Boys), tai myös Bad Boys – pahat pojat, on vuoden 1995 klassikko, jota tähdittää poliisikaksikko Marcus Burnet ja Mike Lowrey – eli siis Martin Lawrence ja Will Smith. Kyseessä on yksi useista loistavista niin sanotuista buddy cop -komedioista, joissa päästään nauramaan kahden hassunhauskan poliisin toilailuille. Elokuvasarjan ykkösosa tehtiin 19 miljoonan dollarin budjetilla, ja se keräsi päälle 141 miljoonaa dollaria lipputuloina.

Tällä kertaa tulille laitetaan kuitenkin jatko-osa Bad Boys 2, joka saapui ensi-iltaan vuonna 2003 eli 8 vuotta alkuperäisen jälkeen. Tällä kerralla kyttäkaksikko jahtasi huumeparonia ja elokuva tuotti 130 miljoonan dollarin budjetilla 273 miljoonaa dollaria lipputuloja.

Kolmannen osankin on sarja sittemmin saanut elokuvan Bad Boys For Life -muodossa. Tämä vuoden 2020 alussa ensi-iltaan tullut tapaus tehtiin 90 miljoonalla dollarilla. Kiinnostus nostalgiselle elokuvalle oli nyt kovempaa kuin koskaan aiemmin, ja yhteensä kassaan kilisi peräti 419 miljoonaa dollaria! Päänäyttelijät olivat samat, mutta ohjaaja Michael Bay oli tällä kertaa tehnyt tilaa Adil El Arbille ja Bilall Fallahille.

Bad Boys 2 nähdään TV5:llä keskiviikkona kello 21.00. Uusintakin on luvassa heti torstaina 23.50.