Yhdysvaltalaisen draamasarjan neljäs ja viimeinen kausi on nyt täällä – esitettiin USA:ssa viime vuoden lopulla

Mr. Robot on valmis saavuttamaan päätöksensä.

Onko Mr. Robot tuttu sarja? Kyseessä on amerikkalainen draamatrilleri, jonka on luonut televisiotuottaja, -ohjaaja ja -käsikirjoittaja Sam Esmail. Sarjan pääosassa nähdään niin ikään yhdysvaltalainen Rami Malek, joka on tullut tutuksi muun muassa Bohemian Rhapsody -elokuvasta, jossa hän esitti palkitusti Queenin nokkamiestä Freddie Mercurya.

Mr. Robotissa Malek esittää Elliot Alderson -nimistä hakkeria, joka kärsii sosiaalisesta ahdistuneisuushäiriöstä ja kliinisestä masennuksesta. Tarinassa Alderson päätyy Mr. Robot -nimisen anarkistin värväämäksi fsociety-nimiseen hakkerijoukkoon, joka pyrkii tuhoamaan maailmasta velkatietoja.

Mr. Robot on saavuttanut maailmalla paljon suosiota. Se esimerkiksi sai aikanaan Golden Globe -palkinnon parhaana television draamasarjana, minkä lisäksi sille suotiin myös kuusi Emmy-ehdokkuutta.

Yhdysvalloissa sarjan katsojaluvut valitettavasti laskivat jokaisella neljällä esitetyllä kaudella. Ensimmäisellä kaudella keskimääräisiä katsojia oli 1,39 miljoonaa per jakso, kun taas neljännellä kaudella niitä oli enää 0,38 miljoonaa. Viimeinen kausi itse asiassa siirrettiinkin keskiviikon kello 22 -ohjelmapaikalta samaan aikaan sunnuntaille.

Mr. Robotin neljäs ja viimeinen kausi esitetään Yle TV2:lla maanantaisin vaihtelevina aikoina. 20. päivä luvassa on kolme perättäistä jaksoa kello 21.00 alkaen, kun taas seuraavana maanantaina tarjolla on kaksi jaksoa kello 22.10 alkaen. Kannattaa siis jatkaa Iltapulun ohjelmatietojen seurailua, jotta et missaan yhtäkään 13 uudesta jaksosta!

Julkaistu 20.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot