Yksi Jack Blackin parhaimmista elokuvista on täällä taas – klassikkokomediassa Black nähdään opettajana

School of Rock on vuonna 2003 julkaistu komedia.

Pululla on aina ollut sydämessään lämmin paikka Jack Blackille. Tällä lähes Jim Carreyn veroisella naamanvääntelijällä on karismaa vaikka muille jakaa, minkä lisäksi myös hepun bändi Kyle Gassin kanssa on kerrassaan mainio tapaus. Tämä ilmiö nimeltään Tenacious D kannattaa aivan ehdottomasti tsekata, jos Blackin edesottamukset muutenkin nappaavat!

School of Rock on Richard Linklaterin ohjaama elokuva, jossa rockbändin kitaristi Dewey Finn potkaistaan pois bändistä ja päätyy sijaisopettajaksi kuuluisaan kouluun. Kun Dewey huomaa oppilaidensa musiikkitaidot, päättää hän koulia heistä bändin bändikilpailuun.

School of Rock tehtiin 35 miljoonan dollarin budjetilla, ja se osoittautui mukavaksi kassamagneetiksi 131 miljoonan dollarin lipputuloillaan. Elokuvan IMBD-arvosana on 7,1, ja se on esitetty Suomenkin televisiossa lukuisia kertoja.

School of Rock nähdään nyt FOXilla sunnuntaina kello 21.00. Uusinnat ovat luvassa tiistaina kello 22.55 sekä vielä perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 0.35.

Julkaistu 17.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot