Yksi Jim Carreyn parhaista elokuvista esitetään jälleen televisiossa – ohjaajana Ben Stiller

Vuoden 1996 elokuva Sähköputkimies (The Cable Guy) on tuttu etenkin monille kasarin lapsista.

Valtaosa suomalaisista – ja elokuvien harrastajista maailmallakin – tuntee Ben Stillerin hauskana ja suosittuna komedianäyttelijänä. Joillain huvittavilla hepuilla on kuitenkin asiantuntemusta ja silmää myös kameran toisella puolella toimimiseen, ja näin on asian laita myös Stillerin kohdalla. Kyseinen 54-vuotias on nimittäin urallaan ohjannut Sähköputkimiehen kaltaisen mainion komedian, minkä lisäksi ehkä hieman yllättävämmin myös toimintaleffa Tropic Thunder on peräisin Stillerin kynästä.

Sähköputkimiehessä pääroolia esittää Jim Carrey – tuo naamanvääntelijöiden kiistaton joskin kruunaamaton kuningas. Kanadalaisnäyttelijähän tunnetaan myös rooleistaan The Maskina, Ace Venturana ja nyt viimeisimpänä myös Sonic the Hedgehog -pelisarjasta tuttuna Robotnikkina.

Carrey esittää Sähköputkimiessä kaapelitelevisioasentajaa Chip Douglasia, joka hälytetään asentamaan juuri eronneelle Stevenille (Matthew Broderick) maksukanavat. Asentaja tahtoisi Stevenistä itselleen myös ystävän – mutta sekoaa totaalisesti pakit saadessaan.

Sähköputkimies esitetään TV5:llä maanantaina kello 22.00. Mattimyöhäisille on luvassa myös uusinta heti seuraavana päivänä kello 23.55.

Julkaistu 04.05.2020

Uusimmat

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas!

Videot

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta