Yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista tieteiselokuvista tulee taas – perustui aikanaan futuristiseen vuoteen 2019

Blade Runner on Ridley Scottin ohjaama klassikko vuodelta 1982.

Olipa kerran vuosi 1982, jolloin Ridley Scott julkaisi yhden maailman ikonisimmista scifi-elokuvista – nimittäin Blade Runnerin. Tuosta on nyt jo rapiat 38 vuotta aikaa. Silloisessa maailmassa maalailtiin, että vuoden 2019 Los Angelesissa olisi jo lentäviä autoja...

Nykyisin Harrison Fordin tähdittämää Blade Runneria pidetään todellisena klassikkona, mutta julkaisuaikanaan se onnistui vielä jokseenkin jakamaan kriitikoita.

Jos merkkipaalu on jäänyt näkemättä, niin nyt se onnistuu torstaina Subilla kello 21.00. Etukäteisfiilistelyä puolestaan voit harrastaa trailerilla:

Julkaistu 20.02.2020

Uusimmat

Suositun Jurassic Park -sarjan neljäs osa nyt eetterissä – uuden elokuvan ensi-iltakin on jo tiedossa! Maailman suosituin visailusarja palaa jälleen – joko se pääpotti viimein menisi jakoon? Suomen tv-ensi-illassa vuoden 2017 animoitu supersankarikomedia – pääosaäänenä koomikko Kevin Hart! Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas

Videot

Suositun Jurassic Park -sarjan neljäs osa nyt eetterissä – uuden elokuvan ensi-iltakin on jo tiedossa! Maailman suosituin visailusarja palaa jälleen – joko se pääpotti viimein menisi jakoon? Suomen tv-ensi-illassa vuoden 2017 animoitu supersankarikomedia – pääosaäänenä koomikko Kevin Hart! Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas Ensimmäinen osa tuli televisiosta viime viikolla – nyt vuorossa kasarin kovimman toimintakomedian toinen osa!