Yksi suosituimmista fantasiatrilogioista tulee taas – helpota joutilasta elämää niillä jopa seuraavat kolme viikkoa!

Covid-19 se vain jatkaa jylläämistä. Tylsät sunnuntait voi nyt viettää vaikkapa vanhoja Taru Sormusten herrasta -elokuvia makustelemalla.

Moni puhuu Taru Sormusten herrasta -elokuvista ennemmin niiden englanninkielisellä nimellä Lord of the Rings. Tällöin nimi myös taipuu paremmin lyhenteeksi. Onhan LoTRista puhuminen nyt paljon kätevämpää kuin TSH:stä puhuminen!

Kutsuitpa legendaarisia fantasiaelokuvia sitten millä nimellä tahansa, ovat ne kiistatta varsin laadukkaita, ja niistä on jokaisella meistä oma mielipiteensä. Iltapulu esimerkiksi rankkaisi elokuvat paremmuusjärjestykseen seuraavasti:

  1. Kaksi tornia
  2. Kuninkaan paluu
  3. Sormuksen ritarit

Mielipiteitä on kuitenkin monia, ja nyt sinäkin voit halutessasi verestää vanhoja muistojasi elämällä koko trilogian uudestaan. Putkeen ei onneksi kolmituntisia "pätkiä" tosin tarvitse katsella, vaan jokainen elokuvista esitetään Subilla seuraavan kolmen sunnuntain aikana. Ensimmäisenä tänä sunnuntaina on kello 21.00 tietenkin luvassa ykkösosa Sormuksen ritarit vuodelta 2001.

Peter Jacksonin ohjaaman, J. R. R. Tolkienin kirjasarjaan perustuvan elokuvasarjan pääosissa nähdään Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Liv Tyler, Orlando Bloom ja monia, monia muita.

Julkaistu 22.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot