Yksi suurimmista toimintasarjojen klassikoista tulee taas: päärooleissa parivaljakko Jackie Chan ja Chris Tucker – jatko-osaakin väläytelty!

Vuoden 2007 elokuva Rush Hour 3 on wanhaa kunnon viihdettä.

Kyttäelokuvat ja sarjat olivat joskus todella kovaa huutoa. Pulu muistelee lämmöllä aikaa, jolloin sellaiset sarjat ja elokuvat kuin Poliisiopisto, Martial Law ja Rush Hour ilahduttivat meitä kaikkia. Useimmiten tällaiset elokuvat olivat kerrassaan kepeää katseltavaa, mutta siitä huolimatta hyvin toimintapitoisia. Räjähdyksiltä ei vältytty, mutta välillä pysähdyttiin silti heittämään huultakin.

Kun alkuperäinen Rush Hour -elokuva julkaistiin vuonna 1998, ei edes Pulu tainnut tietää, että elokuvan nimi tarkoittaa suomalaisittain ihan vain ruuhka-aikaa. Eipä tuolla tosin ollut silloin mitään väliäkään, sillä dynaaminen kaksikko Jackie Chan ja Chris Tucker onnistui joka tapauksessa naurattamaan leppoisella leffallaan. Yhdeksän vuotta myöhemmin oltiinkin sitten edetty jo kolmanteen osaan, jossa päähahmoina olivat edelleen Yang Naing Lee (Jackie Chan) ja James Carter (Chris Tucker) ja ohjaajanakin toimi vielä Brett Ratner.

Neljättä Rush Houria on jouduttu odottamaan jo 13 pitkää vuotta, vaikka uudelleenlämmittelystä on vihjailtu jo pitkän aikaa. Tuckerin mukaan elokuvaa oli vuoden 2019 huhtikuussa alettu jo ideatasolla työstämään. Ohjaaja Ratner joutuu mahdollisessa jatko-osassa kuitenkin tekemään tilaa naispuoliselle Li Bingbingille jouduttuaan aiemmin myrskynsilmään seksuaaliseen ahdisteluun liittyvistä syytteistä.

Rush Hour 3 esitetään Subilla torstaina kello 21.00.

Julkaistu 09.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot