Yövirkuille katseltavaa! Lukuisia meemejäkin synnyttänyt klassikkokomedia esitetään FOXilla

Oi kukapa voisi unohtaa Will Ferrellin legendaarisen Ron Burgundyn?

Taivas varjele, mitä sieltä tulee!

Sehän on tietenkin Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda! Englanniksi ihan vain Anchormaninakin tunnettu elokuva on noussut maailmassa kiistattoman klassikon maineeseen. Ensi-iltansa viiksekäs uutisankkuri sai jo vuonna 2004, mutta hauskoja gif-animaatioita ja meemejä tuntuisi olevan nykyisinkin netti pullollaan.

70-luvun San Diegoon perustuvassa komediassa Will Ferrell esittää uutisankkuria, jolla on hyvin omintakeinen tapansa tehdä työtään. Jännitettä luomassa on Christina Applegate, johon päähahmo ihastuu, koska kukapa meistä ei ihastuisi Christina Applegateen!

Ron Burgundyn legenda esitetään televisiossa FOXilla kello 00.50 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Nauhoita vaikka, jos ei muuten! Jatko-osakin näkyy töllöstä vain parikymmentä tuntia myöhemmin; lauantaina kello 22.00!

Julkaistu 10.01.2020

Uusimmat

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas!

Videot

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta