Bunkd

,

Emma hiippailee leiriohjaajien iltajuhlan aikana salakuuntelemaan Xanderia jättäen Ravin vastaamaan leiristä. (S1 Ep10)  

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Bunkd

Emma hiippailee leiriohjaajien iltajuhlan aikana salakuuntelemaan Xanderia jättäen Ravin vastaamaan leiristä. (S1 Ep10)  

Bunkd

Leiriläiset lähteävät yön yli ulottuvalle patikkaretkelle. Lasten on käytettävä selviytymistaitojaan, kun Emma ja Xander eksyvät luolaan. (S1 Ep17)  

Bunkd

Rossin perheen lapset saapuvat leirille, missä omistaja Gladys paljastuu pelottavammaksi kuin olio, jonka huhutaan vaanivan leirialuetta. Gladys on lasten niskassa siksikin, että hän on vuosien varrella käynyt kovaa kilpailua lasten äidin kanssa. (S1 Ep1)  

Bunkd

Kun lapset huomaavat kuinka vanhentunut Kikiwakan leirin nettisivu on, he päättävät tehdä live-nettilähetyksen näyttääkseen kaikille kuinka upealla leirillä ovat. (S1 Ep15)  

Bunkd

Emma ja Zuri riitelevät koko ajan, joten Lou työntää heidät järvelle kanootissa sopimaan riitansa. (S1 Ep4)  

Bunkd

Lou ihastuu nuoreen ja komeaan metsuriin, mutta Emma ja Zuri epäilevät miestä. Ravi ja Jorge lähtevät aarrejahtiin. (S1 Ep13)  

Bunkd

Ravi kuulee Xanderin suunnitelmasta mennä treffeille Emman kanssa ja tulee epäluuloiseksi. Samaan aikaan Zuri ja Jorge perustavat salaa yrityksen, joka myy leiriläisille karkkia ja videopelejä. (S1 Ep2)  

Bunkd

Emma ja Zuri ovat eri mieltä Tiffanyn synttäriyllätysjuhlan järjestelyjä suunnitellessaan. Välttyäkseen lentopalloturnaukseen osallistumiselta Ravi ja Jorge teeskentelevät loukkaantuneensa. (S1 Ep9)  

Bunkd

Leiriläiset luulevat näkevänsä ufon laskeutuvan Kikiwaka-järveen ja kun leiriin sitten saapuu uusi poika, Jorge ja Tiffany pitävät häntä avaruusoliona. (S1 Ep16)  

Bunkd

Zurin pettymykseksi Hazel nimittää hänet Kärppä-mökin ohjaajaharjoittelijaksi. Jorge ja Griff kertovat Raville, että leirin hevosella on salaisia lahjoja. (S2 Ep5)