Tulevat lähetykset

Gangs of London

Kausi alkaa. Vuosi edellisestä kaudesta Lontoo on toinen kaupunki. Uudella pomolla on monopoli huume- ja asemarkkinoilla ja jengi kovassa otteessa.

Gangs of London

Billy Wallace elää unelmaansa Italiassa mutta palaa Lontooseen kostaakseen veljensä murhan. Koban paineet kasvavat liittolaisten murhien myötä.

Gangs of London

Marian tarkistaa päätöksiään liittoutuessaan miehensä ex-rakastajan kanssa. Lale löytää Lontoosta piilopaikan, ja Koba käynnistää kopterihyökkäyksen.

Gangs of London

Luan joutuu epätoivoiseen taisteluun kelloa vastaan. Ed alkaa epäillä lojaliteettiaan, ja Billy tekee kriittisen päätöksen paikastaan jengimaailmassa.

Gangs of London

Elliot lähestyy tilintekoa sijoittajien kanssa, mutta Shannonin yllätysvierailu uhkaa muuttaa kaiken.Koba saa Assifilta uhkavaatimuksen.

Gangs of London

Uusia liittoja syntyy, Assif joutuu kohtaamaan arkkivihollisensa ja alkaa vaarallinen kissa ja hiiri -leikki. Marian ryhtyy rajuihin toimenpiteisiin.

Gangs of London

Elliot haluaa antaa takaisin pettureille, mutta kun suunnitelma paljastuu, on tehtävä raju päätös. Billy alkaa epäillä äitinsä olleen epärehellinen.

Gangs of London

Kausi päättyy. Elliotin konflikti saa dramaattisen ratkaisun. Marian uhkaa menettää kaiken. Kuka voittaa valtataistelun viimeisessä jengikokouksessa?
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.