Hillerodin sairaalassa

,

Sairaalan jouluaatto. Sairaalassa riittää kuhinaa jouluaattonakin. Potilaaksi tuodaan muun muassa liikenneonnettomuudessa olleet isä ja poika sekä pikkutyttö, jolla on korkea kuume.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Hillerodin sairaalassa

Sairaalan arki. Sairaanhoitaja Christinalla pitää kiirettä ensiavussa, ja ylilääkäri Peterin rutiinileikkaus saa ikävän käänteen. Ensihoitajat Tom ja Nikolai hälytetään liikenneonnettomuuteen.

Hillerodin sairaalassa

Haasteita matkassa. Ylilääkäri Peterin odottamat koetulokset saapuvat. Onko kasvain hyvän- vai pahanlaatuinen? Ambulanssissa koetaan jännittäviä hetkiä: potilas on huonona, mutta syytä ei tiedetä.

Hillerodin sairaalassa

Synnytyssalissa. Synnytyssalissa seurataan, miten kätilö Sidsel auttaa pienokaisen maailmaan. Ylilääkäri Peter kertoo lopulliset koetulokset potilaalle, jonka harmiton kysta paljastuikin mahdolliseksi syöväksi.

Hillerodin sairaalassa

Ylilääkärin toimistopäivä. Paperitöiden lomassa Peter käväisee hoitamassa sektion. Spinaalipuudutus ei vaikuta, joten Peterin on turvauduttava nukutukseen ja saatava vauva nopeasti ulos.

Hillerodin sairaalassa

Naljailua ensiavussa. Ensiavussa harrastetaan mustaa huumoria ja herjanheittoa, kun taas leikkaussalissa vaihdetaan ruokareseptejä. Ambulanssi noutaa pienen kuumekouristuspotilaan.

Hillerodin sairaalassa

Yövuorossa. Mette on yövuorossa lastenosastolla, ja ensiavussa Christina hoitaa juhlijoiden kolhuja. Sairaankuljettajat Benjamin ja Christian hälytetään apuun miehen jäätyä junan alle.

Hillerodin sairaalassa

Ilopilleri. Huumorintajuinen vanhus pelastaa sairaankuljettajien päivän iloisella asenteellaan. Jaksossa vieraillaan myös keskososastolla ja hoidetaan puukotuksen uhria.

Hillerodin sairaalassa

Työ on elämäni. Synnytysosaston ylilääkäri rakastaa työtään ja nauttii jopa 18-tuntisista päivystysvuoroista, vaikka uni jää vähiin ja kiire on melkoinen. Keskososastolla tervehditään sinivalohoitoa saavaa Helene-tyttöä.

Hillerodin sairaalassa

Likaista työtä. Ensiapuun tuodun juopuneen miehen pesu-urakka lankeaa Christinalle. Lastenlääkäri Morten suorittaa selkäydinpunktion, ja molemmat säärensä murtanutta pikkutyttöä hoidetaan mielenkiintoisessa asennossa.

Hillerodin sairaalassa

Pikkupotilaita. Sormensa oven väliin jättänyt Simon ja päänsä kopsauttanut Freja matkustavat ambulanssilla sairaalaan. Pikkuinen Helene-vauva pääsee vihdoinkin tehohoidosta äidin hoiviin.