Lentomakasiini

,

Sankareita ja koptereita. Tällä kertaa esitellään Vietnamin sodassa palvelleet Cessna O-2A tiedustelukone sekä Hughes 500 taisteluhelikopteri. Henkilöesittelyssä Pearl Harbor -veteraani Harold O'Connor sekä sotakoneita keräilevä lentäjä Phill Hooker. Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Lentomakasiini

Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.

Lentomakasiini

Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.

Lentomakasiini

Tässä jaksossa: Uuden-Seelannin laivasto laukaisee helikopterista Maverick-ohjuksen, Dambusters-patoiskulaivueen viimeinen elossa oleva jäsen, lentäjäpelle Kent Pietsch, Falcomposite Furio rakennussarjakone. - Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.

Lentomakasiini

Ensikokeiluja ja eleganssia. Tässä jaksossa: Uuden-Seelannin laivasto laukaisee helikopterista Maverick-ohjuksen, Dambusters-patoiskulaivueen viimeinen elossa oleva jäsen, lentäjäpelle Kent Pietsch, Falcomposite Furio rakennussarjakone. - Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.

Lentomakasiini

Taitolentäjiä ja museotoimintaa. Tässä jaksossa nähdään liettualaisen Jurgis Kairysin vetämä Air Bandits -taitolentoryhmä, tutustutaan Temora Aviation Museum -lentomuseoon ja seurataan Hercules C-130 -rahtikoneen miehistön koulutusta. Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.

Lentomakasiini

Lentoässiä ja eksotiikkaa. Tässä jaksossa tavataan taitolentäjä Mike Goulian ja brittiläinen II maailmansodan lentäjäveteraani. Lisäksi esitellään havaijilainen helikopteriyritys ja lennetään kovaa ja matalalla De Havilland Tiger Moth -kaksitasolla. Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.

Lentomakasiini

Lentäminen ennen, nyt ja tulevaisuudessa. Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.

Lentomakasiini

Vanhoja koneita, uusia kasvoja. Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.

Lentomakasiini

Koneklassikkoja, nykypilotteja. Tällä kertaa nähdään mm. Sopwith Camel ja Vought F4U Corsair, vieraillaan Pacific Aviation -museossa Havaijilla ja tavataan australialainen Red Bull -ratalentäjä Matt Hall. Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.

Lentomakasiini

Lentokisoja ja ilmavoimia. Tässä jaksossa Renon lentokisat, Uuden-Seelannin ilmavoimien helikopterilentäjien vuoristolentokoulutus, helikopterivalmistaja MD helicopters ja presidenttien pilotti. Ilmailuun keskittyvä amerikkalainen makasiiniohjelma, joka käsittelee laajasti aiheeseen liittyviä asioita. Sarjassa nähdään tuoreimpia alan innovaatioita, lentonäytöksiä, ilmavoimien harjoituslentoja ja stuntteja, sekä haastatellaan merkittävän uran tehneitä siviiili- ja sotilaslentäjiä. Ilmailun historialle on omistettu oma osansa, ja joka jaksossa esitellään viikon lentokone.