Edelliset lähetykset

Maailman ympäri 80 tavalla

77, 78, 79... 80?. Kaksi kilpailuviettistä seikkailijaa taistelee toisiaan vastaan keinoja kaihtamatta ja matkustaa maailman ympäri 80 eri kulkuneuvolla.

Maailman ympäri 80 tavalla

Lähtö Bangkokista. Kaksi kilpailuviettistä seikkailijaa taistelee toisiaan vastaan keinoja kaihtamatta ja matkustaa maailman ympäri 80 eri kulkuneuvolla.

Maailman ympäri 80 tavalla

Rukoile tietä. Kaksi kilpailuviettistä seikkailijaa taistelee toisiaan vastaan keinoja kaihtamatta ja matkustaa maailman ympäri 80 eri kulkuneuvolla.

Maailman ympäri 80 tavalla

En piittaa Tukista. Kaksi kilpailuviettistä seikkailijaa taistelee toisiaan vastaan keinoja kaihtamatta ja matkustaa maailman ympäri 80 eri kulkuneuvolla.

Maailman ympäri 80 tavalla

Liian nopea, liian luksus. Kaksi seikkailijaa haastaa itsensä ja toisensa matkatessaan maailman ympäri käyttämällä 80 eri kulkuneuvoa.

Maailman ympäri 80 tavalla

Kuumat oltavat. Kaksi seikkailijaa haastaa itsensä ja toisensa matkatessaan maailman ympäri käyttämällä 80 eri kulkuneuvoa.

Maailman ympäri 80 tavalla

Jarrua, kiitos. Dennis ja Rob suuntaavat Sambiaan ja Tanganyikan järvelle. He saapuvat maailman toiseksi suurimmalle makeanveden järvelle höyryjunalla ja ruumisautolla.

Maailman ympäri 80 tavalla

Ihastuminen Victorian putouksiin. Dennis ja Rob tapaavat Afrikassa maailman vanhimman heimon eli Kalaharin busmannit. Victorian putouksilla Rob lyö vetoa, että hän pystyy ylittämään putouksen tynnyrissä.

Maailman ympäri 80 tavalla

Pojat Ipanemasta. Seikkailijat ovat Sao Paulossa ja yrittävät päästä Rio de Janeiron Ipanema-rannalle eri kulkuneuvoilla. Häviäjä joutuu aitoon brasilialaiseen karvanpoistoon!

Maailman ympäri 80 tavalla

Titicaca tai jää kiinni. Dennis Anderson ja Rob Mariano matkustavat bussilla, köysiradalla, laamalla, moottoripyörällä, hevosella ja kaislaveneellä maailman ympäri 80 päivässä.

🍿 Päivän leffasuositukset

007 No Time to Die

007 No Time to Die

(No Time to Die 2021). Salainen agentti 007 on jäänyt eläkkeelle katkeran petoksen jälkeen, mutta venäläisen tiedemiehen kaappaus MI6:n salaisesta laboratoriosta paljastaa niin kammottavan juonen, että Bondin on vaikea jäädä taka-alalle, sekä maailman turvallisuuden että oman sydämensä syistä. Pääosissa: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw. Ohjaus: Cary Joji Fukunaga. (156')

Nelonen klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,3
Walter Mittyn ihmeellinen elämä STAR Channel klo 23.00: Walter Mittyn ihmeellinen elämä IMDb 7,3 Top Gun - lentäjistä parhaat Liv klo 22.05: Top Gun - lentäjistä parhaat IMDb 6,9 Hurjapäät Hero klo 21.00: Hurjapäät IMDb 6,8
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.