🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

Miljonäärikerho

(S)

,

Autopesula.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Miljonäärikerho

Autopesula.

Miljonäärikerho

Sitruunalimonaadia. Miljonäärikerho oppii, miten tärkeää sijainti on yrityksen menestymiselle.

Miljonäärikerho

Maine pelissä. Miljonäärikerho oppii, että yksi yrityksen tärkeimmistä vahvuuksista on hyvä maine.

Miljonäärikerho

Matka tulevaisuuteen. Kausi 1, 23/26. Miljonäärikerho saa yllätysvieraita tulevaisuudesta ja oppii samalla, ettei koskaan kannata lainata niin paljon rahaa, ettei voi maksaa sitä takaisin. Uudenlainen kouluikäisille suunnattu animaatiosarja, joka kertoo oivaltavaan sävyyn rahankäytöstä ja liikeasioista. Neljä nuorta, Radley, Elena, Jones ja Lisa sekä robotti Starty tutustuvat liikemaailman saloihin ohjaajanaan Warren Buffett. Joka jaksossa nuoret saavat jonkin bisnestehtävän, joka heidän tulee ratkaista. Sarja on suomeksi puhuttu.

Miljonäärikerho

Sijoitus ja ennakkoluulo. Lapset oppivat, miten tärkeää on tutustua yritykseen, tai ihmiseen, ennen kuin tekee johtopäätöksiä.

Miljonäärikerho

Lahja. Kausi 1, 22/26. Miljonäärikerho matkustaa tällä kertaa Afrikkaan ja pääsee tutustumaan pieneen kyläyhteisöön. Tavoitteena on tuoda kylään sähköt. Uudenlainen kouluikäisille suunnattu animaatiosarja, joka kertoo oivaltavaan sävyyn rahankäytöstä ja liikeasioista. Neljä nuorta, Radley, Elena, Jones ja Lisa sekä robotti Starty tutustuvat liikemaailman saloihin ohjaajanaan Warren Buffett. Joka jaksossa nuoret saavat jonkin bisnestehtävän, joka heidän tulee ratkaista. Sarja on suomeksi puhuttu.

Miljonäärikerho

Vuokramarkkinoilla. Miljonäärikerho auttaa vaikeuksissa olevaa urheiluliikettä houkuttelemaan uusia asiakkaita.

Miljonäärikerho

Laula rivien välistä. Kausi 1, 21/26. Kelly Rowland tarvitsee Miljonäärikerhon apua, ja lapset oppivat koulutuksen arvon. Uudenlainen kouluikäisille suunnattu animaatiosarja, joka kertoo oivaltavaan sävyyn rahankäytöstä ja liikeasioista. Neljä nuorta, Radley, Elena, Jones ja Lisa sekä robotti Starty tutustuvat liikemaailman saloihin ohjaajanaan Warren Buffett. Joka jaksossa nuoret saavat jonkin bisnestehtävän, joka heidän tulee ratkaista. Sarja on suomeksi puhuttu.

Miljonäärikerho

Dominovaikutus. Miljonäärikerho oppii, miten yhden pienen yrityksen lopettaminen voi vaikuttaa koko yhteisöön.

Miljonäärikerho

Liian hyvää ollakseen totta!. Lapset oppivat tänään, että jos jokin on liian hyvää ollakseen totta, se ei useimmiten ole totta.