Oudot addiktiot

,

Muovipussit ja nukke. Robert on koukussa muovipussien syömiseen, ja tapa uhkaa jopa hänen lähestyviä häitään. 48-vuotias Cat puolestaan ei voi kuvitella elämää ilman nukkeaan Voloa.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Oudot addiktiot

Kissanruokaa ja koipalloja. Millaista on elämä, jos on addiktoitunut esimerkiksi syömään lasia tai vessapaperia, nukkumaan hiustenkuivaajan kanssa tai vaalentamaan vimmaisesti ihoaan. Asiantuntijoiden avulla addiktoituneet yrittävät löytää syitä käytökseen ja saada myös apua tapojen muuttamiseen. 3. tuotantokausi.

Oudot addiktiot

Kynsilakkaa kurkusta alas. Millaista on elämä, jos on addiktoitunut esimerkiksi syömään lasia tai vessapaperia, nukkumaan hiustenkuivaajan kanssa tai vaalentamaan vimmaisesti ihoaan. Asiantuntijoiden avulla addiktoituneet yrittävät löytää syitä käytökseen ja saada myös apua tapojen muuttamiseen. 3. tuotantokausi.

Oudot addiktiot

Autoni on rakkaani. Millaista on elämä, jos on addiktoitunut esimerkiksi syömään lasia tai vessapaperia, nukkumaan hiustenkuivaajan kanssa tai vaalentamaan vimmaisesti ihoaan. Asiantuntijoiden avulla addiktoituneet yrittävät löytää syitä käytökseen ja saada myös apua tapojen muuttamiseen. 3. tuotantokausi.

Oudot addiktiot

Rinnan mitalla. Millaista on elämä, jos on addiktoitunut esimerkiksi syömään lasia tai vessapaperia, nukkumaan hiustenkuivaajan kanssa tai vaalentamaan vimmaisesti ihoaan. Asiantuntijoiden avulla addiktoituneet yrittävät löytää syitä käytökseen ja saada myös apua tapojen muuttamiseen. 3. tuotantokausi.

Oudot addiktiot

Vaaralliset varpaankynnet. Kristie syö kuusi kiloa multaa viikossa ja on vaarassa menettää työpaikkansa, asuntonsa ja terveytensä huonon tapansa vuoksi. Ystävät ovat huolissaan diabetestä sairastavasta Ayannasta, joka on kasvattanut varpaankyntensä niin pitkiksi, että ei voi edes kävellä normaalisti. Amerikkalainen dokumenttisarja, jossa oudoista addiktioista kärsivät yrittävät löytää syitä käytökseensä ja saada apua tapojensa muuttamiseen.

Oudot addiktiot

Eläinten asialla. Scottin eläinrakkaus on mennyt hieman liian pitkälle, sillä hän kerää öisin auton alle jääneiden eläinten raatoja ja hautaa niitä. Astmaa sairastava Jillian rakastaa männyntuoksuista puhdistusainetta ja haistelee sitä aamusta iltaan. Amerikkalainen dokumenttisarja, jossa oudoista addiktioista kärsivät yrittävät löytää syitä käytökseensä ja saada apua tapojensa muuttamiseen.

Oudot addiktiot

Virtsaterapiaa. Carrie vannoo virtsan terveellisyyden nimeen. Hänellä todettiin neljä vuotta sitten pahanlaatuinen melanooma, ja hän on siitä lähtien juonut lähes kaiken virtsansa. Carrien tyttäret pelkäävät, että vaihtoehtoisesta hoitomuodosta on enemmän haittaa kuin hyötyä. Amerikkalainen dokumenttisarja, jossa oudoista addiktioista kärsivät yrittävät löytää syitä käytökseensä ja saada apua tapojensa muuttamiseen.

Oudot addiktiot

Tuhoisa juoma. Shannon on juonut vuoden aikana noin 20 litraa bensiiniä. Pienikin määrä voi koitua kuolemaksi, joten hänen läheisensä ovat syystäkin huolissaan. 24-vuotias Lacey kantaa kaikkialla mukanaan nukenpäätä, jonka tuoksusta on tullut hänelle pakkomielle. Amerikkalainen dokumenttisarja, jossa oudoista addiktioista kärsivät yrittävät löytää syitä käytökseensä ja saada apua tapojensa muuttamiseen.

Oudot addiktiot

Peräruiskeita ja kissankarvoja. Mike ja Trina ovat addiktoituneet kahviperäruiskeisiin. Lisa puolestaan pesee kissaansa kuin toinen kissa ja syö päivässä kolme kolikonkokoista kissankarvapalloa.

Oudot addiktiot

Hiuksia ja mehiläisenpistoja. Asha on kasvattanut hiuksiaan 24 vuotta ja hellii niitä kuin lasta. Margaret taas antaa mehiläisten pistää itseään lievittääkseen kipua ja ahdistusta.