Edelliset lähetykset

Paluu Prinssi Alfredin sairaalaan

Annetaan hyvän kiertää. Jackiella todettiin MS-tauti hänen odottaessaan esikoistaan, Chris taisteli vaarallista kasvainta vastaan ja Clintonia sattui päähän aina hänen nauraessaan. Miten he selviytyivät?

Paluu Prinssi Alfredin sairaalaan

Rohkeita ratkaisuja. John oli todella huonossa kunnossa leikkauksensa jälkeen, ja nuori äiti Johanna taisteli maksasyöpää vastaan. Maxinen kaksosraskaus oli muuttunut vaaralliseksi. Mitä heille kuuluu nykyään?

Paluu Prinssi Alfredin sairaalaan

Hengenpelastajat. Pikkuinen Sharleigh tarvitsi uuden maksan, mutta luovuttajaa ei tahtonut löytyä. Deanille tehtiin ohitusleikkaus ja tekonivel polveen, ja Dion murskasi reisiluunsa moottoripyöräkolarissa. Ovatko kaikki taas jalkeilla?

Paluu Prinssi Alfredin sairaalaan

Pieniä ihmeitä. Richard taisteli melanoomaa vastaan, Belindan maksansiirto ei sujunut aivan ongelmitta ja Melinda halusi saada lapsen vaikka sairasti kystistä fibroosia. Miltä tulevaisuus näyttää?

Paluu Prinssi Alfredin sairaalaan

Sisarusrakkautta. Renee sai veljeltään uuden munuaisen voidakseen jatkaa elämäänsä. Mark oli moottoripyöräonnettomuudessa, ja Tim sai harvinaisen syövän Vietnamin sodan myrkkyjen takia. Mitä heille kuuluu nyt?

Paluu Prinssi Alfredin sairaalaan

Kevein askelin alttarille. Tapaamme mm. luusyöpään sairastuneen Fionan, epilepsiaa sairastavan Brendanin sekä pahoin palaneen 6-vuotiaan Safarin. Pääseekö Fiona viimein alttarille? Miten muut ovat toipuneet?

Paluu Prinssi Alfredin sairaalaan

Yläilmoissa. Donin jalkaa korjattiin vanhan sotavamman jäljiltä, pieneltä Felicityltä leikattiin tyrä ja Paulon sormea yritettiin pelastaa. Miten he ovat sittemmin sopeutuneet elämään?

Paluu Prinssi Alfredin sairaalaan

Kriittiset hetket. Rachelilla todettiin nielurisasyöpä ja Donilla hyvin harvinainen kasvain. Badon epilepsiakohtaus ei meinannut loppua lainkaan. Mitä heille kuuluu, kun hoidoista on kulunut useita vuosia?

Paluu Prinssi Alfredin sairaalaan

Suuria elämänmuutoksia. Poliisi Michael jäi töissä auton alle, Kyliella todettiin harvinainen sairaus ja Andrean kivessyövän huomattiin levinneen. Miten heidän elämänsä jatkui?

Paluu Prinssi Alfredin sairaalaan

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Craig joutui koomaan saatuaan hepatiitti A:n, Maureenin polvinivel vaihtui proteesiin kasvaimen takia ja Seanin nenä murtui jalkapallon tuoksinassa. Mitä heille kuuluu nykyään?

🍿 Päivän leffasuositukset

Paddington 2

Paddington 2

Brownien perheeseen onnellisesti asettunut Paddington on päässyt yhteisönsä suosioon. Etsiessään täydellistä lahjaa Lucy-tädilleen tämän 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, hän löytää ainutlaatuisen ponnahduskirjan herra Gruberin antiikkipuodista. Paddington ryhtyy tekemään hanttihommia voidakseen ostaa kirjan. Mutta kun kirja varastetaan, on Paddingtonin ja Brownien tehtävä selvittää, kuka on varkauden takana. 97 min. Ohjaus: Paul King. Pääosissa: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Hugh Grant (Paddington 2, Perhe, Iso-Britannia, Yhdysvallat, 2018)

TV5 klo 18.50

Katso traileri

IMDb 7,8
Kino Klassikko: Ilta Andrén kanssa Yle Teema & Fem klo 21.05: Kino Klassikko: Ilta Andrén kanssa IMDb 7,7 Inside Man Kutonen klo 22.50: Inside Man IMDb 7,6 Lady Bird FRII klo 18.10: Lady Bird IMDb 7,4
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.