Pit Boss

,

Näkemiin, Shorty. Kauden viimeisessä jaksossa Shortyn selkäongelmat kärjistyvät, ja ambulanssia tarvitaan. Ronald tekee kipeän valinnan näyttelijänuransa ja pitbull-työnsä välillä. Ashley tekee oman valintansa ja esiintyy ennätysyleisölle. Sebastianillakin on mietittävää, ja hän lähtee tyttöystävänsä luo Texasiin. Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Pit Boss

Ashleyn suuri seikkailu. Ashleyn äiti tulee vierailulle Los Angelesiin eikä ole tyytyväinen sen enempää pitbulleihin kuin Ashleyn tyttöystäväänkään. Ashley ottaa vastuulleen löytämänsä koiran sijoituksen. Shorty pääsee koirineen sekä pitbull-lehteen että elokuvan koekuvauksiin. Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

Pit Boss

Uusia alkuja. Toisen esityskauden ensimmäisessä jaksossa nähdään monia uusia alkuja. Shortywood on muuttanut uusiin tiloihin. Vaarallisen gettoretken jälkeen Shorty saa pelastettua peräti kaksi tappeluissa käytettyä koiraa, mutta löytyykö niille uusi koti ja uusi alku elämälle? Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

Pit Boss

Tervetuloa Shortywoodiin. Uusi sarja alkaa. Shorty Rossi pyörittää lyhytkasvuisille tarkoitettua ohjelmatoimistoa ja pelastaa pulassa olevia pitbulleja. Ensimmäisessä jaksossa Shorty kumppaneineen hakee irrallaan kulkevan pitbullin kaupungin vuokraslummeista ja yrittää opettaa vanhalle koiralle uusia temppuja. Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

Pit Boss

Ritarit. Shortyn tiimi esiintyy renessanssijuhlilla aseenkantajina ja vatsatanssijoina. Samalla on mietittävä kulkukoiran pelastamista rankkureilta. Löytyykö hyväsydämistä aitauksentekijää, joka lahjoittaisi aikaa ja tarvikkeita? Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

Pit Boss

Dominicon paluu. Shorty ja kumppanit hakevat sijoituskoiran pois huonosta kodista. Pojat ovat mukana eläinsuojeluviranomaisen kierroksella ja päivittelevät näkemäänsä. Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

Pit Boss

Ozzyn asialla. Shorty kumppaneineen auttaa koditonta miestä ja tämän koiraa Ozzya keräämällä varoja muuttoa varten. Ronald ei tahtoisi esiintyä hummerina rapujuhlilla. Shortyn isosiskolla taas on sulattelemista Shortyn asuinolosuhteissa. Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

Pit Boss

Steeler etsii kotia. Lopetusuhan alta pelastettu Steeler-pentu etsii rakastavaa kotia. Rad Girls -vauhtiryhmä haluaa painia lyhytkasvuisen miehen kanssa, mutta Sebastianin mielestä ajatus on alentava. Koko Shortyn porukka osallistuu nuorisotapahtumaan Wattsin getossa. Jaksossa on mukana myös Manaaja-elokuvan tähti Linda Blair. Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

Pit Boss

Ashleyn suuri seikkailu. Ashleyn äiti tulee vierailulle Los Angelesiin eikä ole tyytyväinen sen enempää pitbulleihin kuin Ashleyn tyttöystäväänkään. Ashley ottaa vastuulleen löytämänsä koiran sijoituksen. Shorty pääsee koirineen sekä pitbull-lehteen että elokuvan koekuvauksiin. Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

Pit Boss

Yllätyksiä. Alaiset ottavat Shortylta salaa vastuulleen löytökoiran, joka lopettaisiin muuten. Sotilasperhe kärsii armeijan pitbullkiellosta ja joutuu luopumaan rakkaasta lemmikistään. Sebastian yrittää pitää yllätysjuhlat salassa Ronaldilta ja Ashleylta. Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.

Pit Boss

Shortyn autopesula. Shorty järjestää autonpesutempauksen, jossa kerätään varoja pitbulleille ja etsitään niille samalla uusia koteja. Ronald ja Sebastian pääsevät kosketuksiin tunteidensa kanssa draamatunnilla. Ronald ei haluaisi luopua Dominiciosta, ja Shorty kuulee lääkäriltä huonoja uutisia. Amerikkalainen realitysarja entisen vankilakundin ja näyttelijän Shorty Rossin värikkäästä elämästä. Lyhytkasvuinen Shorty pyörittää ohjelmatoimistoa lyhytkasvuisille viihdetaiteilijoille ja siinä sivussa pelastaa kolmen hengen tiiminsä kanssa pitbull-terrierejä huonojen omistajien kynsistä. Shorty ja hänen kolmen lyhytkasvuisen apurinsa muodostama pelastuspartio toimii Los Angelesissa, jossa riittää ennakkoluuloja sekä lyhytkasvuisia että pitbull-terrierejä kohtaan. Shorty haluaa osoittaa, että asenteisiin voi vaikuttaa.