Rikostarinoita

,

Kuolettava lääkäri. Tohtori Boggs soitti hätäkeskukseen ja kertoi, että hänen potilaansa oli kuolemassa sydänkohtaukseen. Tapauksen yksityiskohdat olivat epäselviä, ja pian kävikin ilmi, että kyseessä ei ollut luonnollinen kuolema, vaan jotain aivan muuta. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Rikostarinoita

Tappava kulkuri. Rikostarinoita-sarjassa tutustutaan tällä kertaa juttuun, jossa näennäisesti yksittäisiä, kammottavia murhatapauksia näyttikin lopulta yhdistävän yksi ja sama tekijä. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

Rikostarinoita

Miramichin hirviö. Kanadan Miramichi-joen alueella tapahtuu 1980-luvun lopussa sarja raakoja murhia. Onko syyllinen vankilasta karannut murhaaja? Ensimmäistä kertaa Kanadan historiassa DNA on tärkeässä asemassa rikostapauksen tutkinnassa. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

Rikostarinoita

Abbotsfordin tappaja. Lokakuussa 1995 Brittiläisen Kolumbian Abbotsfordissa tappaja surmasi 16-vuotiaan Tanyan ja pahoinpiteli hänen parhaan ystävänsä Missyn. Pääsemme seuraamaan vuoden kestäneitä tutkimuksia, joissa poliisi saa ratkaisevaa apua tiedotusvälineiltä. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

Rikostarinoita

David Snow. Pikkuhiljaa erakoituneen David Snown rikollisura alkoi mökkimurroilla ja päätyi kidnappauksiin, raiskauksiin ja murhiin. Dokumentti kertoo yhdestä Kanadan etsityimmistä miehistä. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

Rikostarinoita

22-kaliiberin murhaaja. Ontarion maaseudulla murhattiin vuonna 1970 raa'asti kaksi naista. Kauhua levittäneen tappajan jäljille päästiin vasta 25 vuotta myöhemmin. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

Rikostarinoita

Vampyyrimurhaaja. 1960-luvun lopulla Montrealin poliisi etsi kuumeisesti Vampyyrimurhaajana tunnettua tappajaa, jolla oli tapana purra uhrejaan. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

Rikostarinoita

Ohjekirjaraiskaaja. Rikostarinoita-sarjassa tutustutaan tällä kertaa juttuun, jossa 17-vuotias opiskelijatyttö löydettiin kotoaan Torontosta raiskattuna ja raa¿asti surmattuna. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

Rikostarinoita

Murha metsässä. Sarjassa tutustutaan tosielämän rikostapauksiin. Kuudennessa jaksossa perehdytään kammottavaan kuusihenkisen perheen murhaan, joka tapahtui Kanadan erämaassa 80-luvun alussa. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

Rikostarinoita

Tatuointimies. Poliisia pakeneva entinen vanki on valmis mihin tahansa välttääkseen kiinnijäämisen. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.

Rikostarinoita

Verinen yö Torontossa. Torontossa löydetään yön aikana kolme ruumista. Kaikki murhatut ovat prostituoituja. Vihjeiden perusteella poliisi pääsee pian murhaajan jäljille, ja hurja ajojahti voi alkaa. Kanadalainen rikossarja, jossa paneudutaan vanhojen rikosten selvittelyyn dramatisoimalla tapahtumia, haastattelemalla omaisia ja poliiseja, tutkimalla mediaa ja asiakirjoja.