The Supersizers Go...

,

Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

The Supersizers Go...

Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.

The Supersizers Go...

Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.

The Supersizers Go...

Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.

The Supersizers Go...

Englantilainen ravintolakriitikko Giles Coren ja komedienne Sue Perkins tutustuvat historiaan ruoan kautta. He käyvät läpi eri aikakausia roomalaisajoista aina Ranskan vallankumoukseen ja ensimmäiseen maailmansotaan saakka. Giles ja Sue syövät ja elävät viikon ajan niin kuin tuon aikakauden ihmiset söivät ja elivät. Ennen jokaista viikkoa ja heti sen jälkeen he käyvät lääkärintarkastuksessa nähdäkseen, miten uusi ruokavalio on heihin vaikuttanut.

The Supersizers Go...

Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles?n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.

The Supersizers Go...

Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles?n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.

The Supersizers Go...

Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles?n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.

The Supersizers Go...

Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles?n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.

The Supersizers Go...

Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles?n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.

The Supersizers Go...

Koomikko Sue Perkins ja ruokakriitikko Giles Coren tutustuvat jälleen menneiden aikakausien ruokiin ja elämäntapoihin. He herättävät historian henkiin älykkään huumorin höystämänä ja elävät viikon ajan niin kuin tietyn aikakauden ihmiset aikanaan söivät ja elivät. Sue ja Giles laajentavat kokemuspiiriään sarjan toisella tuotantokaudella ja kokeilevat niin Marie Antoinetten ajan Versailles?n hoviherkkuja kuin antiikin Rooman turmeltunutta ateriointiakin. Nämä kulinaariset tutkimusmatkailijat tutustuvat myös keskiaikaiseen ruokakulttuuriin ja maistelevat niinkin tuoreita herkkuja kuin 1980- ja 1950-lukujen ruokia.