Välimeri lautasella

,

Kausi 2, 4/4. Sardinia. Yotam Ottolenghi grillaa hummeria, joka on saarella yleinen herkku. Torilla juustot ja lihat ovat lähiruokaa. Lampaan kanssa maistuu viikunoilla ja rucolalla höystetty salaatti.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Välimeri lautasella

Kausi 2, 4/4. Sardinia. Yotam Ottolenghi grillaa hummeria, joka on saarella yleinen herkku. Torilla juustot ja lihat ovat lähiruokaa. Lampaan kanssa maistuu viikunoilla ja rucolalla höystetty salaatti.

Välimeri lautasella

Kausi 2, 3/4. Kreeta. Turkin ja Pohjois-Afrikan läheisyys on vaikuttanut saaren ruokakulttuuriin. Fetajuustoa, tomaattia, okraa ja mustekalaa käytetään paljon. Souvlaki-lihavartaiden kanssa maistuu tsatsiki.

Välimeri lautasella

Kausi 2, 2/4. Mallorca. Turistikohteiden ulkopuolelta löytyy vielä perinteisiä ruokia tarjoavia pikkupaikkoja. Lähivesien maukkaat katkaravut kruunaavat Yotam Ottolenghin paella-reseptin.

Välimeri lautasella

Kausi 2, 1/4. Korsika. Kokki Yotam Ottolenghi tutustuu neljään Välimeren saareen ja yrittää löytää niiden omaleimaisen ruokakulttuurin. Korsika tunnetaan hunajasta ja erinomaisista juustoistaan.

Välimeri lautasella

Kausi 2, 4/4. Sardinia. Yotam Ottolenghi grillaa hummeria, joka on saarella yleinen herkku. Torilla juustot ja lihat ovat lähiruokaa. Lampaan kanssa maistuu viikunoilla ja rucolalla höystetty salaatti.

Välimeri lautasella

Kausi 2, 3/4. Kreeta. Turkin ja Pohjois-Afrikan läheisyys on vaikuttanut saaren ruokakulttuuriin. Fetajuustoa, tomaattia, okraa ja mustekalaa käytetään paljon. Souvlaki-lihavartaiden kanssa maistuu tsatsiki.

Välimeri lautasella

Kausi 2, 2/4. Mallorca. Turistikohteiden ulkopuolelta löytyy vielä perinteisiä ruokia tarjoavia pikkupaikkoja. Lähivesien maukkaat katkaravut kruunaavat Yotam Ottolenghin paella-reseptin.

Välimeri lautasella

Kausi 2, 1/4. Korsika. Kokki Yotam Ottolenghi tutustuu neljään Välimeren saareen ja yrittää löytää niiden omaleimaisen ruokakulttuurin. Korsika tunnetaan hunajasta ja erinomaisista juustoistaan.

Välimeri lautasella

Kausi 1, 4/4. Israel. Yotam Ottolenghi palaa lapsuutensa makujen äärelle. Tel Avivissa hummus on kansallisruokaa. Kalatorin tuoreet antimet houkuttavat aamuisin. Granaattiomenan siemenet maustavat värikkään salaatin.

Välimeri lautasella

Kausi 1, 4/4. Israel. Yotam Ottolenghi palaa lapsuutensa makujen äärelle. Tel Avivissa hummus on kansallisruokaa. Kalatorin tuoreet antimet houkuttavat aamuisin. Granaattiomenan siemenet maustavat värikkään salaatin.