Vihainen planeetta

,

Keskilännen myrskyt. Kauden viimeisessä jaksossa George Kourounis ystävineen palaa rajuilmojen aarreaittaan, Amerikan Keskilännen Tornado Alleyhin. Luvassa on henkeäsalpaavia tornadoja, häikäiseviä salamoita ja tappavia raekuuroja.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Vihainen planeetta

Tornadot. Sarjan ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Amerikan Suurten tasankojen rajuilmoihin ja etenkin tornadoihin.

Vihainen planeetta

Aavikkomonsuunit. Tällä kertaa myrskybongarit suuntaavat kameroineen Arizonaan valtavien ukkosmyrskyjen keskelle. Kuvaaminen myrskyn keskellä osoittautuu vaaralliseksi.

Vihainen planeetta

Tulipätsi Afrikassa. Nyiragongo-tulivuori Kongon demokraattisessa tasavallassa on julman kaunis ja kuolettava luonnonihme keskellä Afrikkaa. Matka sinne ja takaisin on helpommin sanottu kuin tehty.

Vihainen planeetta

Tulta ja vettä. Alaskan Yukonissa riehuvat metsäpalot ovat majesteettinen ja erittäin vaarallinen luonnonvoima. Matkallaan syvälle erämaahan niiden luo George Kourounis pysähtyy nauttimaan Alaskan vuolaasti virtaavista koskista.

Vihainen planeetta

Syksyn tuulet. Syksy tuo tullessaan raivokkaita hurrikaaneja ja poikkeuksellisen paljon metsäpaloja Kanadaan. George Kourounis esittelee ystävänsä, joka ryhtyi myrskybongariksi poikkeuksellisesta syystä.

Vihainen planeetta

Vuoden 2005 hullu sää. George Kourounis muistelee vuoden 2005 poikkeuksellisen rankkoja sääilmiöitä, etenkin New Orleansissa tuhoa kylvänyttä hurrikaani Katrinaa.

Vihainen planeetta

Häät tulivuorella. Ilmassa on rakkautta ja romantiikkaa, kun George Kourounis, vie tyttöystävänsä, Michellen, laavaa syöksevän tulivuoren kraatterin reunalla keskellä paratiisisaarta.

Vihainen planeetta

Villit vedet. Tällä kertaa George Kourounis tutustuu veden voimaan ja siinä piileviin vaaroihin. Suurennuslasin alle pääsevät niin vaaralliset valkohait kuin Niagaran putouksetkin.

Vihainen planeetta

Lumivyöry. Tällä kertaa George Kourounis ottaa selvää lumen aiheuttamista vaaroista Kanadan Kalliovuorilla.

Vihainen planeetta

Lumimyrsky. Tällä kertaa George Kourounis tutustuu vaaralliseen talvisäähän ja kiipeää Mount Washingtonille kokemaan lumimyrskyn raivon. Ilmastonmuutoksen takia talvi saapuu etuajassa dramaattisin seurauksin.