, SVT2
Kausi 1, Jakso 2. Kockarna Anders Samuelsson och Sofia B. Olsson åker till Kalvön i Bohuslän för att utforska havets och strandens läckerheter och laga en smakrik ostronsoppa med strandkål och äpple.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
- · SVT2
K1, J2: Kausi 1, Jakso 2. Kockarna Anders Samuelsson och Sofia B. Olsson åker till Kalvön i Bohuslän för att utforska havets och strandens läckerheter och laga en smakrik ostronsoppa med strandkål och äpple.
- · SVT2
K1, J3: Kausi 1, Jakso 3. Kocken Anders Samuelsson jagar ripa i Kiruna och tillagar den hel över öppen eld. Som tillbehör serveras en matig och smakrik klimp med kantareller.
- · SVT2
K1, J4: Kausi 1, Jakso 4. För Anders står gotländsk tryffel på menyn, men först måste vi hitta den och till vår hjälp har vi människans bästa lurviga vän.
- · SVT2
K1, J4: Kausi 1, Jakso 4. För Anders står gotländsk tryffel på menyn, men först måste vi hitta den och till vår hjälp har vi människans bästa lurviga vän.
- · SVT2
K1, J5: Kausi 1, Jakso 5. Smakresan fortsätter söderut. På Österlen sägs att det finns vilt blommande lök och vi får se om Anders lyckas hitta den.
- · SVT2
K1, J4: Kausi 1, Jakso 4. För Anders står gotländsk tryffel på menyn, men först måste vi hitta den och till vår hjälp har vi människans bästa lurviga vän.
- · SVT2
K1, J5: Smakresan fortsätter söderut. På Österlen sägs att det finns vilt blommande lök och vi får se om Anders lyckas hitta den.
- · SVT1
K1, J3: Kocken Anders Samuelsson jagar ripa i Kiruna och tillagar den hel över öppen eld. Som tillbehör serveras en matig och smakrik klimp med kantareller.
- · SVT2
K1, J3: Kocken Anders Samuelsson jagar ripa i Kiruna och tillagar den hel över öppen eld. Som tillbehör serveras en matig och smakrik klimp med kantareller.
- · SVT2
K1, J5: Smakresan fortsätter söderut. På Österlen sägs att det finns vilt blommande lök och vi får se om Anders lyckas hitta den.
- · SVT2
K1, J4: För Anders står gotländsk tryffel på menyn, men först måste vi hitta den och till vår hjälp har vi människans bästa lurviga vän.
- · SVT1
K1, J1: Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten.
- · SVT2
Kausi 1, Jakso 3. Kocken Anders Samuelsson jagar ripa i Kiruna och tillagar den hel över öppen eld. Som tillbehör serveras en matig och smakrik klimp med kantareller.
- · SVT2
Kausi 1, Jakso 1. Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten.
- · SVT2
Kausi 1, Jakso 2. Kockarna Anders Samuelsson och Sofia B. Olsson åker till Kalvön i Bohuslän för att utforska havets och strandens läckerheter och laga en smakrik ostronsoppa med strandkål och äpple.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.