🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.
Baywatch

Baywatch

(12)

,

Baywatchin perhe. Kausi 10, 20/22. Sean ja Jenna lähtee romanttiselle työmatkalle Mauille. Dawn saa kuulla asiasta ja juonittelee ryhmän muut jäsenet matkalle mukaan. Kesken matkan koko joukko joutuu yllättäen pelastustoimiin, jonka tuloksena järkyttynyt Sean avautuu ryhmälle menetyksestään. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Baywatch

Baywatchin perhe. Kausi 10, 20/22. Sean ja Jenna lähtee romanttiselle työmatkalle Mauille. Dawn saa kuulla asiasta ja juonittelee ryhmän muut jäsenet matkalle mukaan. Kesken matkan koko joukko joutuu yllättäen pelastustoimiin, jonka tuloksena järkyttynyt Sean avautuu ryhmälle menetyksestään. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Viimeinen pelastus. Kausi 10, 21/22. Jessie huolestuu isoisästään, joka kantaa syyllisyyttä toisessa maailmansodassa kaatuneiden toveriensa kohtalosta. Sean yrittää auttaa tulevaa urheilijalupausta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Tappokone. Kausi 10, 22/22. Kun Mitchin vanhaa laivastotoveria epäillään ekoterroristiksi, Mitch osallistuu vaaralliseen peiteoperaatioon kohtalokkain seurauksin. Sean ihmettelee Mitchin kummallista käytöstä. Oudot tapahtumat saavat hengenpelastajat epäilemään, että Mitch on vaarassa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Omin voimin. Kausi 11, 1/22. Uusien kokelaiden koulutus mutkistuu tuottavuusongelmien takia. Seanin vanha vihamies ilmestyy paikalle sotkemaan elämää. Jason tutustuu kokelaaseen, jonka mielestä Jason on vallan vastustamaton. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Isku sydämeen. Kausi 11, 2/22. J.D. on huonolla tuulella. Lopulta J.D. joutuu vaikean valinnan eteen, kun hän harkitsee jättävänsä ryhmän ja palaavansa Jessien luokse. Lellitty teini-ikäinen ja hänen isänsä aiheuttavat päänvaivaa Kekoalle. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Pahat pojat. Kausi 11, 3/22. Leigh tulee mustasukkaiseksi Seanista, kun tämä ihastuu keskuksen uuteen naissponsoriin. Zack ei tottele käskyä ja saa moitteet. Carrie epäröi uravalintaansa sen jälkeen, kun pelko saa otteen pelastuksen yhteydessä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Vaarallista peliä. Kausi 11, 4/22. Sean huolestuu, kun Leigh ihastuu rämäpäiseen riippuliitäjään ja joutuu hengenvaaraan. J.D. tapaa Kekoan isän (Pat Morita), jolla on vahvat mielipiteet hengenpelastajan työstä. Kekoan serkkutyttö joutuu raiskausyrityksen kohteeksi. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Kova kuori. Kausi 11, 5/22. Jason rakastuu lentopalloilijatyttöön, joka salaa häneltä sairautensa. Leigh joutuu tekemisiin kovapintaisen nuorisorikollisen kanssa. Jenna juonittelee ja yrittää käyttää hyväkseen Seanin ja Leighn kiristyneitä välejä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Rikottuja lupauksia. Kausi 11, 6/22. Sean yrittää ohjata nuorta Dannya kaidalle tielle ja palkkaa hänet keskukseen töihin. Kekoa suuttuu isälleen ja lähtee kotoa. Zack ja Jason joutuvat ryöstön uhreiksi. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Unelmien nainen. Kausi 11, 7/22. Jenna jatkaa henkilökohtaista sotaansa Seania vastaan. Zack erotetaan tiimistä, kun J.D. loukkaantuu hänen takiaan. Zackin elämä kuitenkin piristyy, kun hän tapaa salaperäisen naisen. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Haihäkki. Kausi 11, 8/22. Sean tekee kaikkensa pysäyttääkseen häikäilemättömän yrittäjän, joka vaarantaa ihmishenkiä viemällä turisteja haiden keskelle. J.D. ja Kekoa yrittävät pitää orastavan suhteensa salassa. Innokas turisti aiheuttaa päänvaivaa Jasonille. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Ben. Kausi 11, 9/22. Sean menettää rakkaan ystävänsä aaltoihin. Suru ajaa Seanin merelle, jossa hän alkaa nähdä harhakuvia läheisistään ja omasta pojastaan. Jason, J.D. ja Leigh ja Carrie ponnistelevat hengenpelastajien kilpailussa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Sidoksissa. Kausi 11, 10/22. Sean tekee vakinaistamispäätöksensä Zackin ja Carrien välillä. Zack tapaa kotoa karanneen nuoren tytön ja tämän isän, joka aikoo pitää tyttären erossa äidistään hinnalla millä hyvänsä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Mustaleski. Kausi 11, 11/22. Leigh ja Sean epäilevät rikasta vaimoa murhasta, kun tämän mies kuolee rannalla mystisesti, mutta poliisi ei voi mitään ilman todisteita. Zack kerskailee Jasonin sukellustaidoista ja pian vastahakoinen Jason joutuu näyttämään taitonsa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Sovinnon siemen. Kausi 11, 12/22. Sean etsii syyllisiä vääriin hälytyksiin, jotka ovat päättää Zackin uran hengenpelastajana. J.D. yrittää paikkailla välejään Kekoan isään (Pat Morita) kutsumalla tämän kalaretkelle. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Isä on pahin. Kausi 11, 14/22. Kekoan isä haastaa Seanin oikeuteen ja suututtaa tyttärensä lopullisesti, kun tämä kuulee isänsä todellisen motiivin. Sean joutuu entistä tukalampaan tilanteeseen, kun hänelle ojennetaan vielä toinenkin haaste oikeuteen. Zack saa uusia haasteita työrintamalla. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Myrskyn vangit. Kausi 11, 15/22. Hurrikaanin raivotessa pohjoisrannalla Sean ja Jenna jäävät loukkuun vanhaan bunkkeriin. Selviytyäkseen heidän on laitettava erimielisyydet sivuun. Zack on jumissa keskuksessa rämäpäisen naistoimittajan kanssa. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Isäni, sankari. Kausi 11, 16/22. Jenna joutuu komean pörssihain pauloihin. Seanilla on omat epäilyksensä miehestä. Jason ja J.D. lähtevät pyörävaellukselle ystävän kanssa, joka alkaa käyttäytyä itsetuhoisesti. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Kiehumispiste. Kausi 11, 17/22. Sean on innoissaan, kun keskukselle sponsoroidaan uusi tietokone. Jason ja Zack lähtevät patikkaretkelle sponsorin tyttären kanssa ja alkavat kilpailla tämän suosiosta. J.D. ja Kekoa selvittelevät välejään. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Jessien paluu. Kausi 11, 18/22. Sean, J.D. ja Kekoa törmäävät yllättäen Jessieen. Tilanne koettelee vakavasti J.D:n ja Kekoan välejä. Sean kohtaa mystisen naisen patikoidessaan tulivuoren huipulle. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Edelliset lähetykset

Baywatch

Maui Xterra. Kausi 10, 19/22. Jessie valmistautuu Dawnin avulla rankkaan triatlonkilpailuun, mutta joutuu lopulta miettimään, mikä on hänelle oikeasti tärkeintä. Jason etsii salaperäistä henkeä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Sankari. Kausi 10, 18/22. Sean joutuu romanttisten tunteiden ristipaineeseen, kun Kekoa ihastuu häneen palavasti. Jasonin sankarirooli elokuvassa johtaa salamaromanssiin. J.D. etsii rakkautta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Kuumat paikat. Kausi 10, 17/22. Sean ja Jenna jatkavat kamppailuaan ryhmän komennosta. Jason ja Allie joutuvat pelastustöihin purkautuvan tulivuoren lähellä. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Elämän henki. Kausi 10, 16/22. Jason lähtee hakemaan Seanille kanoottia havaijilaismieheltä, joka yllättäen opettaa hänelle paljon uutta niin kanooteista kuin elämästäkin. Dawn ei ole mielissään Seanin orastavasta suhteesta Jennaan. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Vaaran vuoksi. Kausi 10, 15/22. Jessie joutuu hengenvaaraan pelastaessaan uhria vedenalaisesta ilmataskusta. Jason palaa töihin Sandy Beachin vaaralliselle rannalle selättääkseen ikävät muistonsa. Dawnilla on ihailija, joka lähettelee kukkia. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Hiekkaan piirretty viiva. Kausi 10, 14/22. Jenna Avid, pelastusaseman uusi ja kaunis päällikkö, järjestää heti hankaluuksia Seanin ryhmälle. Nudistien aiheuttama mediasirkus ei auta asiaa. J.D. ja Jessie miettivät elämää ja rakkautta. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Vesirajoja. Kausi 10, 13/22. Dawn yrittää selvittää, miten uhri voi toipua täysin oltuaan upoksissa 20 minuuttia. Mistä oikein on kyse? Jessie ja Allie lähtevät etsimään Kekoalle miesseuraa, mutta kesken kaiken joutuvat pelastustoimiin. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.

Baywatch

Pienempi paha. Kausi 10, 12/22. Dawn joutuu tilille vuosia sitten tekemästään virheestä. Jessie ja Allie yrittävät auttaa eksynyttä pikkupoikaa. J.D. esittelee uusia keksintöjään Jasonille. Legendaarinen sarja Santa Monicassa sijaitsevan vaarallisen rannan hengenpelastajista ja heidän elämästään.