, TV4
Kausi 27, Jakso 4. Finalvärd är målvaktslegenden Hedvig Lindahl som precis hinner svänga förbi Strawberry arena och få applåder innan hon ställer sig vid spisen. Hon bjuder sina gäster på ett hattrick bestående av laxceviche, lammlägg och chokladtårta.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
- · TV4
K27, J4: Kausi 27, Jakso 4. Finalvärd är målvaktslegenden Hedvig Lindahl som precis hinner svänga förbi Strawberry arena och få applåder innan hon ställer sig vid spisen. Hon bjuder sina gäster på ett hattrick bestående av laxceviche, lammlägg och chokladtårta.
- · TV4
K26, J16: Kausi 26, Jakso 16. Dags för final i Lidköping och pensionären Bengt står som värd. Det blir hett i garaget när han tar fram svetsen och börjar skapa konst av hästskor. Till varmrätt bjuds det på kängurufilé med hasselbackspotatis och till efterrätt key lime pie.
- · TV4
K27, J5: Kausi 27, Jakso 5. Först ut i Göteborg är goa gubben Attila. Han visar upp alla sina små hus på tomten och gästerna hittar till sin stora glädje en popcornmaskin. Det blir bland annat svampsoppa med vitlöksbröd till förrätt och glass med chokladkross till efterrätt.
- · TV4
K27, J6: Kausi 27, Jakso 6. Den tävlingsinriktade vd:n Alicia bjuder på middag. Hon satsar stenhårt på att vinna såväl minigolfrundan som veckans Halv åtta-tävling och bjuder på bland annat gratinerade blåmusslor till förrätt och torskrygg med cremantsås till huvudrätt.
- · TV4
K26, J29: Kausi 26, Jakso 29. Vi inleder veckan i Filipstad hos kompetensutvecklaren Annalena, som visar att hon är allt annat än inkompetent när det kommer till matlagning. Det serveras bland annat soppa på skogens guld till förrätt och till varmrätt blir det vildsvin.
- · TV4
K26, J30: Kausi 26, Jakso 30. Veckans andra värd är studenten och solstrålen Silmar, som kanske har Filipstads största skosamling. Silmar bjuder på både filippinska- och amerikanska smaker. Vad sägs om Lumpiang Shanghai till förrätt och mangofloat till efterrätt?
- · TV4
K27, J7: Kausi 27, Jakso 7. Musikproducenten Blizz är onsdagsvärd. Hemma hos honom bildar gästerna en rap-grupp och hittar de perfekta scenkläderna i Blizz's garderob. Menyn är västafrikansk med grönsaksbiff med kokbanan till förrätt och jordnötsgryta och fufu till huvudrätt.
- · TV4
K26, J31: Kausi 26, Jakso 31. Gymnasieläraren och trollkarlen Eric visar oss sina hemkunskapsfärdigheter samt stoltserar med sin osynliga hembetjänt. Det bjuds på sofistikerade maträtter, såsom anka till varmrätt och lakrits pannacotta till efterrätt.
- · TV4
K27, J8: Kausi 27, Jakso 8. Finalvärd i Göteborg är Therese. Hon visar upp sin glittriga ”walk in closet” och gästerna blir saliga när de får fria händer i hennes garage. Therese bjuder på carpaccio till förrätt och senapsrullader med hasselbackspotatis till huvudrätt.
- · TV4
K26, J32: Kausi 26, Jakso 32.
- · TV4
K27, J9: Kausi 27, Jakso 9. Först ut i Sunne är högstadieläraren Linda, som älskar att resa men som visar oss att världens vackraste plats ligger i - just det - Sunne. Det bjuds på vårrullar till förrätt och butterchicken med naanbröd till huvudrätt.
- · TV4
K26, J21: Kausi 26, Jakso 21. Välkommen till Sollefteå, där veckans första "Halv åtta" inleds hos brevbäraren Stefan. Trerättersmenyn levereras till gästerna likt ett brev på posten. Till förrätt serveras gratinerad västerbottentoast, därefter bjuds det på helstekt fläskfilé.
- · TV4
K27, J10: Kausi 27, Jakso 10. Tisdagsvärd är möbelsnickaren Fredrik som inte bara är ett proffs i snickarboden, han kan också allt om hur man skjuter älg. Han bjuder på snabb råraka till förrätt och stekt älgytterfilé med potatisgratäng till huvudrätt.
- · TV4
K26, J22: Kausi 26, Jakso 22. Vi fortsätter hemma hos jägaren Matilda, som visar upp sitt favoritbyte. Men framför allt ska hon bjuda på en ”tjädra” spännande meny. På menyn finner vi gräddkokt tjäder och till efterrätt blir det spetsig vaniljpannacotta.
- · TV4
K27, J11: Kausi 27, Jakso 11. Det är lill-lördag och Emelie är värdinna. Hon är lärare till vardags men extraknäcker också som häxa. Hon svänger ihop surf n turf-spett till huvudrätt och lakritsbrulée med limemarinerade hallon till dessert.
- · TV4
K26, J23: Kausi 26, Jakso 23. Nu hälsar vi på hos den mångsidiga gymnasieläraren Helene. Det bränner till när militärkläderna åker fram och vi ser vad Helenes bataljon presenterar för meny. Till förrätt blir det Gahkku och till varmrätt rubbad ryggbiff med två sorters stomp.
- · TV4
K27, J12: Kausi 27, Jakso 12. Finalvärd för veckan är Rickard som älskar att vara ute i skogen och har full koll på hur man kapar ved utan att fingrarna ryker. Det blir en meny bestående av kantarellsoppa, älgryggbiff och hemgjord vaniljglass. Ska det räcka till seger?
- · TV4
K26, J24: Kausi 26, Jakso 24. Det vankas final i Sollefteå och vi har äran att besöka hotelldirektören Björn. Han gillar långa promenader med sina hundar, flådig inredning och att laga mat med tema. Denna kväll går menyn i flygbolagens tecken.
- · TV4
K27, J13: Kausi 27, Jakso 13. Veckans första värdinna i Stockholm är glamourösa Olivia. Glitter och glamour är hennes liv och det genomsyrar också kvällens meny, där det bjuds på bland annat sjötunga med champagnesås till varmrätt och en glammig passionsdröm till efterrätt.
- · TV4
K26, J25: Kausi 26, Jakso 25. Veckan i Boden inleds hos städchefen Karin. Som chef så får Karin tio av tio av sina kollegor. Om hennes matlagning får lika höga poäng återstår att se. Till förrätt bjuds det på renstekstoast följt av oxfilé med vitlök- och västerbottenspotatis.
- · TV4
K26, J15: Kausi 26, Jakso 15. Onsdagsvärd är nagelskulptören Annette, som bor i sitt alldeles egenkonstruerade Bäverly Hills. Här blir det bäverhojt såväl som torskrygg med bacon och middagen avslutas med en pannacotta med karamelliserade nötter.
- · TV4
K27, J3: Kausi 27, Jakso 3. Dags för regissören och skådespelaren Peter Dalle att öppna upp sitt hem. Gästerna gör en spännande upptäckt på guldbaggen de hittar i bokhyllan. Det bjuds på tequila- och limemarinerade räkor till förrätt och sorbet med en skvätt gin till dessert.
- · TV4
K26, J14: Kausi 26, Jakso 14. Tisdagens värd är barnskötaren Susanne, som flyttat från Danmark till Lidköping för kärlekens skull. Hon bjuder på en dansk meny. Till varmrätt serveras rosastekt ankbröst med apelsinsås och efterrätten är lika röd och vit som Dannebrogen.
- · TV4
K27, J2: Kausi 27, Jakso 2. Tisdagsvärd denna kändisvecka är radioprofilen Linnéa Wikblad där hon visar upp sin garderob bestående av enbart svarta klädesplagg. Hon bjuder på osso buco till varmrätt och till dessert blir det kaffemousse med tahinichokladssås.
- · TV4
K26, J13: Kausi 26, Jakso 13. Lidköpingsveckan inleds med ett kallbad hos Henrik, som jobbar med data. Han är lite av en lokalpatriot och passar på att ge oss en guidad tur av staden. Henrik bjuder på gratinerad svartrot följt av oxrullader med grönmögelost och potatisgratäng.
- · TV4
K27, J1: Kausi 27, Jakso 1. Säsongen inleds med en vecka full av kändisar och först ut är komikern Torbjörn Averås Skorup som inrett sitt hem med inspiration av kollektivtrafik. Han bjuder bland annat på klassikern spaghetti och köttfärssås.
- · TV4
K26, J12: Kausi 26, Jakso 12. Final i Göteborg och veckans sista värd är fritidsledaren Linda. Hon visar oss hur en vardag ser ut i en tävlingsinriktad familj och tar oss med på en tur med husbilen. Till varmrätt bjuder Linda på torskrygg och till efterrätt blir det rabarberpaj.
- · TV4
K26, J11: Kausi 26, Jakso 11. Onsdagens trerättersmeny står rörläggaren Tobias för. Han visar oss sin enorma altan, sitt röriga uthus och en otroligt spännande meny. Till förrätt serverar han friterad tryffelburrata och till efterrätt blir det jordgubbsmascarpone.
- · TV4
K26, J10: Kausi 26, Jakso 10. Tisdagens värd är cabriolet-älskaren och modelejonet Irèn, som har många färgstarka kläder i sin garderob. Nu återstår det att se ifall hennes meny är lika färgstark. Till varmrätt serveras torskrygg och till efterrätt blir det chokladfondant.
- · TV4
K26, J9: Kausi 26, Jakso 9. Varmt välkomna till det glittrande Göteborg. Vi inleder veckan hos storfiskaren Rebin. Han visar oss var man får bästa bottennappet, eller var det makrill? Vi får även ta del av en kurdisk meny i form av meze till förrätt och baklava till efterrätt.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.

