🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

Henri ja Sirly Italiassa

,

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Henri ja Sirly Italiassa

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (8')

Henri ja Sirly Italiassa

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (8')

Henri ja Sirly Italiassa

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

Kausi 1. Jakso 2/3. On aika nauttia Ruokalaakson parhaista antimista, ja tutustua samalla paikallisiin tuottajiin. Miltä tuntuu, kun oman sadon antimia päätyy roskiin toisella puolella Eurooppaa? En route, Sirly saa erityisen uuden ystävän. (7')

Henri ja Sirly Italiassa

Kausi 1. Jakso 1/3. Henri ja Sirly ovat Parmassa, Italian Ruokalaakson sydämessä, jossa he tutustuvat maan perinteiseen ruokakulttuuriin, Cucina Poveraan, suupala kerrallaan. Mitä yhteistä Parman kinkulla tai parmesaanilla ja “Köyhällä keittiöllä” on, ja mitä italialainen huippukokki loihtii savustetusta poron sydämestä, ja kasasta vihannesten kuoria? (8')

Henri ja Sirly Italiassa

Kausi 1. Jakso 3/3. Henrin ja Sirlyn matka lähenee loppua, ja on aika kääriä hihat. Protagonistimme pohtivat, mitä matka on kokonaisuudessaan opettanut, ja heittävät toisilleen haasteen: kaikki raaka-aineet on käytettävä, ja sen jälkeen kaikki on syötävä. (7')