Mentalist

(12)

,

Uusi alku. Teresa vastaa myöntävästi Patrickin kosintaan, ja pariskunta alkaa suunnitella häitä. Häät uhkaavat kuitenkin paisua suuremmiksi kuin oli alun perin tarkoitus. Pahin uhka on silti se, että kostonhimoinen sarjamurhaaja on edelleen vapaana. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Päätösjakso.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Mentalist

Uusi alku. Teresa vastaa myöntävästi Patrickin kosintaan, ja pariskunta alkaa suunnitella häitä. Häät uhkaavat kuitenkin paisua suuremmiksi kuin oli alun perin tarkoitus. Pahin uhka on silti se, että kostonhimoinen sarjamurhaaja on edelleen vapaana. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Päätösjakso.

Mentalist

Ruskea rantamökki. Sarjamurhaaja jatkaa tappamista, ja FBI yrittää houkutella hänet esiin käyttämällä Janea syöttinä, joka esiintyy televisiossa ja radiossa meediona puhuen tapauksesta. Patrick tekee kiinteistökauppoja, mutta Teresa haluaa lisätodisteita hänen sitoutumisestaan. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään.

Mentalist

Valkoiset luut. Kaksi opiskelijanuorta tapetaan autoonsa kansallispuistossa. Johtolangat ovat vähissä, kunnes FBI:n pakeilla saapuu mies, joka väittää nähneensä murhiin liittyvän näyn. Niinpä Abbottin tiimi tarvitsee reissaamaan lähteneen Janen apua, että voitaisiin selvittää, onko selvänäkijäksi itseään väittävä mies pelkkä huijari vai liittyykö hän jotenkin murhiin. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään.

Mentalist

Kuolon kelmeänkeltainen kosketus. Kolme naamioitunutta miestä ryöstää rahankuljetusauton minuutissa. Abbott luovuttaa tapauksen Chon komentoon, koska vallanvaihto on joka tapauksessa lähestymässä. Johtolangat vievät tiimin nopeasti vaarallisen lähelle tekijöitä, jotka eivät halua antautua vastarinnatta. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään.

Mentalist

Harmaalla alueella. Aiemminkin ongelmia aiheuttanut DEA-pomo Bill Peterson (mm. Good Wifesta ja Damages-sarjasta tuttu Dylan Baker) jatkaa Abbottin vainoamista ja kaivaa esille luodin, jota Abbott käytti tappaessaan huumekartellin jäsenen. Petersonin tavoitteena on edetä urallaan ja auttaa Abbottin Lena-vaimon nimitystä vastustavia poliitikkoja. Samalla hän tuhoaisi sekä Abbottin että tämän vaimon uran ja järjestäisi Abbottin ehkä vankilaan asti. Niinpä Jane joutuu laatimaan lain rajoilla ja jopa sen ulkopuolella liikkuvan suunnitelman, johon osallistuvat FBI-tiimin lisäksi Janen vanhat ystävät. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään.

Mentalist

Sininen vaara . Palkkamurhaaja tappaa neljä ihmistä estääkseen todistajanlausunnon, mutta jäljellä on vielä yksi silminnäkijä, joka voi toimittaa syytetyn eli Kelvin Bittakerin vankilaan baaririidan jälkeisestä murhasta. Abbottin tiimi pyydetään apuun sekä suojelemaan todistajaa että jäljittämään palkkamurhaajaa. Koko Bittakerin perhettä epäillään rikollisesta toiminnasta ja murhaajan palkkaamisesta, mutta koska pitäviä todisteita ei ole, silminnäkijän todistajanlausunto on ratkaisevassa asemassa. Jane alkaa olla huolissaan Lisbonin turvallisuudesta, kun todistajanlausunnon aika alkaa lähestyä, mutta palkkamurhaaja on edelleen vapaana. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään.

Mentalist

Perheen valkea lammas. Lisbonin Jimmy-veljeä tarvittaisiin todistajaksi murhatapaukseen, mutta hän on lähtenyt pakosalle. Niinpä Lisbon ja Jane matkaavat Lisbonin vanhoille kotiseuduille Chicagoon etsimään Jimmyä. Samalla Lisbon joutuu kohtamaan muitakin sukulaisiaan ja pohtimaan rooliaan perheensä sisällä. Jane pääsee puolestaan tutustumaan Lisbonin sukuun ja verestämään pokeritaitojaan, kun murhan johtolangat osoittavat kohti isoilla panoksilla pelaavaa pokeririnkiä. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään.

Mentalist

Vihreä valo. Abbottin ryhmä tutkii huumevirasto DEA:n suorittamaa ratsiaa ja sen jälkeistä agentin murhaa, mutta lisävaikeuksia aiheuttaa Bill Peterson (mm. Good Wifesta ja Damages-sarjasta tuttu Dylan Baker), joka on DEA-ryhmän johtaja ja Abbottin entinen pomo Rio Bravo -iskuryhmästä. Peterson kiristää Abbottia vanhoilla tapahtumilla, joten Jane joutuu puuttumaan peliin. Wylie yrittää puolestaan rohkaistua niin paljon, että uskaltaisi pyytää Vegan treffeille, ja Lisbon haluaa antaa Janelle syntymäpäivälahjan, jota tämä ei pysty arvaamaan. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään.

Mentalist

Hopeanvärinen salkku. Jane törmää sattumalta everstiin, joka vaikuttaa hänestä epäilyttävältä. Kun hän kuulee, että everstin vaimo murhattiin kahdeksan kuukautta sitten, hän haluaa tutkia asiaa, vaikka poliisi onkin jo löytänyt mielestään oikean tekijän. Janen uteliaisuus teettää töitä koko tiimille, koska everstillä on pätevältä vaikuttava alibi, ja kaikki todistusaineisto viittaa murtovarkaan tekemään murhaan. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään.

Mentalist

Vaaleanpunaisen timantin jäljillä. Timanttiryöstö vie tiimin jalokivimessuille etsimään tekijää. Flunssan kourissa oleva Jane joutuu auttamaan muita kauempaa heikon kuntonsa takia, mikä pakottaa Lisbonin astumaan Janen saappaisiin. Vega yrittää saavuttaa Chon luottamuksen, jonka hän menetti valehdellessaan tälle. Abbottin menneisyydessä on asioita, joista voi olla haittaa hänen vaimonsa uuteen työpaikkaan liittyen. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään.