Rubicon

(12)

,

Koskaan ei voi voittaa. SARJA PÄÄTTYY. Spangler vaatii koko API:n henkilökuntaa ja erityisesti E-tiimiä kaivamaan esiin totuuden öljytankkeri-iskusta. Kaikki viittaa Iraniin, mutta Will ei suostu uskomaan liian helppoa ratkaisua. Katherine löytää miehensä viestin keskeltä elokuvaa, mutta löytääkö joku neliapilan? Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Rubicon

Koskaan ei voi voittaa. SARJA PÄÄTTYY. Spangler vaatii koko API:n henkilökuntaa ja erityisesti E-tiimiä kaivamaan esiin totuuden öljytankkeri-iskusta. Kaikki viittaa Iraniin, mutta Will ei suostu uskomaan liian helppoa ratkaisua. Katherine löytää miehensä viestin keskeltä elokuvaa, mutta löytääkö joku neliapilan? Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.

Rubicon

Kurittomuutta. Will on saanut viisi jäljellä olevaa miestä varpailleen, mutta Spangleria ei tunnu huolettavan mikään. API, CIA ja FBI yrittävät epätoivoisesti estää Katebin iskun Yhdysvaltoihin. Kale ja Maggie junailevat Katherinen turvaan. Atlas MacDowellilta kolahtaa raskauttavaa postia. Selviääkö terrori-iskun kohde Willille ja kumppaneille ajoissa? Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.

Rubicon

Ahkeruus palkitaan. Kateb näyttää olevan kahdeksassa maassa yhtä aikaa. Armeija ja hallitus tarvitsevat API:n apua, joten Will pyytää saada Tanyan ja Maggien takaisin. Välit Andyyn alkavat puolestaan rakoilla. Katherine pelkää poistua kotoaan. Spangler vihjaa Grantille päällikönpaikasta, ja myös Will saa erityishuomiota osakseen. Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.

Rubicon

Luottaako vai eikö luottaa?. Kale löytää kotoaan kuuntelulaitteen. Andy käyttäytyy epäilyttävästi. Tanya joutuu aloittamaan kirjaimellisesti pohjalta, ja Maggiella on lapsenhoidollisia ongelmia Sophien epäluotettavan isän kanssa. Will pääsee vihdoin jututtamaan Katherine Rhumoria tämän miehen yhteyksistä API:hin ja Spangleriin, mutta riittääkö sitä riemua kauan? Joku polttaa siltoja takanaan ja valmistelee tulevaa. Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.

Rubicon

Valapattoja ja pettureita. Will ei viihdy tarkkailun alla olevassa kodissaan, mutta löytää näppärän turvapaikan naapurista. Stressaantuneella Grantilla on ongelmia vaimonsa kanssa. Tiimissä puhaltavat uudet tuulet, kun Milesille jo tuttu Julia saapuu paikkaamaan vieroituksessa olevaa Tanyaa. Katherine jatkaa valokuvan poikien nimien selvittelyä. Osaako Bradleyn leski auttaa? Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.

Rubicon

Imussa. Tanyan ja Milesin halutaan selvittävän, kuoliko Kateb todella ilmaiskussa, minkä vuoksi heidät lennätetään tuntemattomaan paikkaan seuraamaan raakaa kuulustelua. Mitä CIA todellisuudessa haluaa tietää? Will yrittää hankkia tietoja Atlas MacDowellista. Katherine saa postissa salaperäisen kirjekuoren. Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.

Rubicon

Totuutta silmiin. Miles on hukannut tärkeän paperin. FBI eristää API:n tietovuodon takia, ja kaikki joutuvat valheenpaljastustestiin. Voisiko etsitty henkilö olla Miles? Will tekee löydön Spanglerin työhuoneesta. Katherine ei tunne oloaan turvalliseksi kotonaan. Tanya ei voi lakata miettimästä Tanaz Saharia. Olisiko valokuvan kolmas henkilö sittenkin nainen? Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.

Rubicon

Mallia muurahaisista. Will saa kutsun illalliselle Kalen kotiin, muttei vieläkään tiedä, kannattaisiko tähän luottaa. Miles seuraa Boeckin pojan häitä ja huomaa pian tarvitsevansa tulkin. Onko se tekemätön paikka öisessä toimistossa? Katherine käy tapaamassa Bradleyn leskeä siinä toivossa, että ymmärtäisi sen jälkeen miestään paremmin. Maggie on seurankipeä. Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.

Rubicon

Yksi plus yksi. Will huomaa, että API:n arkistosta on kadonnut papereita oudolla tavalla. Tanya haluaisi tiimin keskittyvän Jurin sijasta Georgeen. Hyvistä perusteluista huolimatta Kale alkaa epäillä Tanyan kykyä suoriutua tehtävistään. Katherine ei voi käsittää, miksi Tom jätti hänelle riippakivifirman. Yrityksen tiloista löytyy kuitenkin kiinnostavaa tietoa. Ed ja Will pääsevät Donald Bloomin jäljille. Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.

Rubicon

Ulkopuolisuutta. Will lähtee Spanglerin kanssa Washingtoniin puhumaan API:n tarpeellisuuden puolesta. Kale antaa muulle tiimille tehtäväksi päättää, onko isku Jakartaan oikeutettu terroristin tappamiseksi. Miten Miles, Grant ja Tanya pärjäävät ilman vetäjäänsä aikataulun yhä tiukentuessa? Katherine saa poliisilta miehensä kännykän, josta löytyy yllättävä viesti tutulta ihmiseltä. Amerikkalainen jännityssarja herrakerhon salaliiton jäljille pääsevästä tiedusteluanalyytikosta.