, Yle TV2
1/4. Empanadoja ja merenherkkuja Galiciassa. Rick Steinin Espanjan-kierros alkaa Atlantin rannikolta Galiciasta, jossa maistellaan empanada-piiraita ja mereneläviä. Vuoristoseudulla on valmistettu siideriä ja juustoa jo satojen vuosien ajan. (U)
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
- · Yle TV2
K1, J1: 1/4. Empanadoja ja merenherkkuja Galiciassa. Rick Steinin Espanjan-kierros alkaa Atlantin rannikolta Galiciasta, jossa maistellaan empanada-piiraita ja mereneläviä. Vuoristoseudulla on valmistettu siideriä ja juustoa jo satojen vuosien ajan. (U)
- · Yle TV2
K1, J1: 1/4. Empanadoja ja merenherkkuja Galiciassa. Rick Steinin Espanjan-kierros alkaa Atlantin rannikolta Galiciasta, jossa maistellaan empanada-piiraita ja mereneläviä. Vuoristoseudulla on valmistettu siideriä ja juustoa jo satojen vuosien ajan. (U)
- · Yle TV2
K1, J2: 2/4. Riojan viinit ja maukkaat pinchot. Espanjalaisella ruokamatkalla tutustutaan myös baskikeittiön herkkuihin. Ruokalistalla on muun muassa pinchoja eli herkullisia pieniä suupaloja. Myöhemmin Riojan alueella testataan tietysti paikallisia viinejä. (U)
- · Yle TV2
K1, J2: 2/4. Riojan viinit ja maukkaat pinchot. Espanjalaisella ruokamatkalla tutustutaan myös baskikeittiön herkkuihin. Ruokalistalla on muun muassa pinchoja eli herkullisia pieniä suupaloja. Myöhemmin Riojan alueella testataan tietysti paikallisia viinejä. (U)
- · Yle TV2
K1, J3: 3/4. Kalaa ja paellaa Välimeren rannoilla. Sisämaan kaupunkien jälkeen Välimeri vetää puoleensa. Katalonialaisessa rantaravintolassa syödään kalaa paikalliseen tapaan. Ruokamatka jatkuu Valenciaan, joka tunnetaan maan paella-pääkaupunkina. (U)
- · YLE Teema
Sarjan viimeisessä jaksossa Rick Stein suuntaa pienen matkailuautonsa Sevillaan, jossa vieraillaan ruokatorilla ja tanssitaan flamencoa. Kaupungista löytyy myös Espanjan vanhin tapasbaari. 4/4
- · YLE Teema
Sarjan viimeisessä jaksossa Rick Stein suuntaa pienen matkailuautonsa Sevillaan, jossa vieraillaan ruokatorilla ja tanssitaan flamencoa. Kaupungista löytyy myös Espanjan vanhin tapasbaari. 4/4
- · YLE Teema
Sisämaan kaupunkien jälkeen Välimeri vetää puoleensa. Katalonialaisessa rantaravintolassa syödään kalaa paikalliseen tapaan. Ruokamatka jatkuu Valenciaan, joka tunnetaan maan paella-pääkaupunkina. 3/4
- · YLE Teema
Sisämaan kaupunkien jälkeen Välimeri vetää puoleensa. Katalonialaisessa rantaravintolassa syödään kalaa paikalliseen tapaan. Ruokamatka jatkuu Valenciaan, joka tunnetaan maan paella-pääkaupunkina. 3/4
- · YLE Teema
Espanjalaisella ruokamatkalla tutustutaan myös baskikeittiön herkkuihin. Ruokalistalla on muun muassa pinchoja eli herkullisia pieniä suupaloja. Myöhemmin Riojan alueella testataan tietysti paikallisia viinejä. 2/4
- · YLE Teema
Espanjalaisella ruokamatkalla tutustutaan myös baskikeittiön herkkuihin. Ruokalistalla on muun muassa pinchoja eli herkullisia pieniä suupaloja. Myöhemmin Riojan alueella testataan tietysti paikallisia viinejä. 2/4
- · YLE Teema
Rick Steinin Espanjan-kierros alkaa Atlantin rannikolta Galiciasta, jossa maistellaan empanada-piiraita ja mereneläviä. Vuoristoseudulla on valmistettu siideriä ja juustoa jo satojen vuosien ajan. 1/4
- · YLE Teema
Rick Steinin Espanjan-kierros alkaa Atlantin rannikolta Galiciasta, jossa maistellaan empanada-piiraita ja mereneläviä. Vuoristoseudulla on valmistettu siideriä ja juustoa jo satojen vuosien ajan. 1/4
- · YLE Teema
Sarjan viimeisessä jaksossa Rick Stein suuntaa pienen matkailuautonsa Sevillaan, jossa vieraillaan ruokatorilla ja tanssitaan flamencoa. Kaupungista löytyy myös Espanjan vanhin tapasbaari. 4/4
- · YLE Teema
Sisämaan kaupunkien jälkeen Välimeri vetää puoleensa. Katalonialaisessa rantaravintolassa syödään kalaa paikalliseen tapaan. Ruokamatka jatkuu Valenciaan, joka tunnetaan maan paella-pääkaupunkina. 3/4
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.