, Yle TV2

4/4. Sevillassa tapasten ja flamencon juurilla. Sarjan viimeisessä jaksossa Rick Stein suuntaa pienen matkailuautonsa Sevillaan, jossa vieraillaan ruokatorilla ja tanssitaan flamencoa. Kaupungista löytyy myös Espanjan vanhin tapasbaari. (U)

Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle TV2
K1, J4: 4/4. Sevillassa tapasten ja flamencon juurilla. Sarjan viimeisessä jaksossa Rick Stein suuntaa pienen matkailuautonsa Sevillaan, jossa vieraillaan ruokatorilla ja tanssitaan flamencoa. Kaupungista löytyy myös Espanjan vanhin tapasbaari. (U)
- · Yle TV2
K1, J4: 4/4. Sevillassa tapasten ja flamencon juurilla. Sarjan viimeisessä jaksossa Rick Stein suuntaa pienen matkailuautonsa Sevillaan, jossa vieraillaan ruokatorilla ja tanssitaan flamencoa. Kaupungista löytyy myös Espanjan vanhin tapasbaari. (U)
- · Yle TV2
K1, J3: 3/4. Kalaa ja paellaa Välimeren rannoilla. Sisämaan kaupunkien jälkeen Välimeri vetää puoleensa. Katalonialaisessa rantaravintolassa syödään kalaa paikalliseen tapaan. Ruokamatka jatkuu Valenciaan, joka tunnetaan maan paella-pääkaupunkina. (U)
- · Yle TV2
K1, J3: 3/4. Kalaa ja paellaa Välimeren rannoilla. Sisämaan kaupunkien jälkeen Välimeri vetää puoleensa. Katalonialaisessa rantaravintolassa syödään kalaa paikalliseen tapaan. Ruokamatka jatkuu Valenciaan, joka tunnetaan maan paella-pääkaupunkina. (U)
- · Yle TV2
K1, J2: 2/4. Riojan viinit ja maukkaat pinchot. Espanjalaisella ruokamatkalla tutustutaan myös baskikeittiön herkkuihin. Ruokalistalla on muun muassa pinchoja eli herkullisia pieniä suupaloja. Myöhemmin Riojan alueella testataan tietysti paikallisia viinejä. (U)
- · Yle TV2
K1, J2: 2/4. Riojan viinit ja maukkaat pinchot. Espanjalaisella ruokamatkalla tutustutaan myös baskikeittiön herkkuihin. Ruokalistalla on muun muassa pinchoja eli herkullisia pieniä suupaloja. Myöhemmin Riojan alueella testataan tietysti paikallisia viinejä. (U)
- · Yle TV2
K1, J1: 1/4. Empanadoja ja merenherkkuja Galiciassa. Rick Steinin Espanjan-kierros alkaa Atlantin rannikolta Galiciasta, jossa maistellaan empanada-piiraita ja mereneläviä. Vuoristoseudulla on valmistettu siideriä ja juustoa jo satojen vuosien ajan. (U)
- · Yle TV2
K1, J1: 1/4. Empanadoja ja merenherkkuja Galiciassa. Rick Steinin Espanjan-kierros alkaa Atlantin rannikolta Galiciasta, jossa maistellaan empanada-piiraita ja mereneläviä. Vuoristoseudulla on valmistettu siideriä ja juustoa jo satojen vuosien ajan. (U)
- · YLE Teema
Sarjan viimeisessä jaksossa Rick Stein suuntaa pienen matkailuautonsa Sevillaan, jossa vieraillaan ruokatorilla ja tanssitaan flamencoa. Kaupungista löytyy myös Espanjan vanhin tapasbaari. 4/4
- · YLE Teema
Sarjan viimeisessä jaksossa Rick Stein suuntaa pienen matkailuautonsa Sevillaan, jossa vieraillaan ruokatorilla ja tanssitaan flamencoa. Kaupungista löytyy myös Espanjan vanhin tapasbaari. 4/4
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.



