Street Food

,

13/13. Herkuista parhaat. Ishai Golanin ruokamatka maailman suurkaupunkeihin päättyy ja on yhteenvedon aika. Mitkä olivat mieleenpainuvimmat hetket ja parhaat makuelämykset? Voiko niitä edes panna paremmuusjärjestykseen? HD

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Street Food

13/13. Herkuista parhaat. Ishai Golanin ruokamatka maailman suurkaupunkeihin päättyy ja on yhteenvedon aika. Mitkä olivat mieleenpainuvimmat hetket ja parhaat makuelämykset? Voiko niitä edes panna paremmuusjärjestykseen? HD

Street Food

12/13. Mexico City. Tämä kaupunki on katuruoan ystävien unelma. Tarjontaa riittää: ruokakojuja on puoli miljoonaa. Millaista on meksikolainen ruoka ja mistä saa maailman parhaita tacoja, siitä Ishai Golan ottaa selvää. HD

Street Food

11/13. Wien. Klassinen musiikki, huima historia ja lukuisat eurooppalaiset vaikutteet tekevät Wienistä ainutlaatuisen. Ishai Golan etsii joulun henkeä ja kaupungin parhaita makunautintoja vuoden pimeimpään aikaan. HD

Street Food

10/13. Tbilisi. Georgian pääkaupunki on noussut raunioista lukuisia kertoja erilaisena. Ruokakulttuuri taas on säilyttänyt omaperäisyytensä. Ishai Golan kokeilee valmistaa kansallisruokaa. Entä miltä maistuu karamelli? HD

Street Food

9/13. Napoli. Onko Vesuviuksen tuhka napolilaisten raaka-aineiden maun salaisuus, sitä Ishai Golan pohtii pizza margaritan syntysijoilla. Kuinka tehdään kolmen tähden pastaa? Hurahtaako hänkin italialaiseen jäätelöön? HD

Street Food

8/13. Amsterdam. Täällä liikkuminen käy kätevästi polkupyörällä, mutta maailman parhaita ranskalaisia joutuu jonottamaan. Kannattaako se, siitä Ishai Golan ottaa selvää. Entä maistuuko hänelle sillistä tehty "voileipä"? HD

Street Food

7/13. Marrakesh. Kaupunki Atlasvuoriston ja Saharan välissä on herkullisen ja terveellisen ruoan tyyssija, oikea keidas keskellä erämaata. Millainen on marokkolainen keittiö? Ishai Golan löytää jälleen parhaat herkut. HD

Street Food

6/13. Hanoi. Uusi ja vanha, itä ja länsi, maaseutu ja kaupunki lyövät täällä kättä, ja suolaisen ja makean oikea suhde takaa makunautinnon. Löytyykö Ishai Golanin sisäinen tasapaino samalla? Entä mitä on käärmeviina? HD

Street Food

5/13. Bangkok. Maailman kenties kuumin kaupunki tarjoaa ehkäpä tulisinta ruokaa. Ishai Golan heittää itselleen haasteen kokeilla toinen toistaan tulisempia makuja kellon ympäri. Kestääkö kantti - ja makuhermot? HD

Street Food

4/13. Pariisi. Pariisi on valon kaupunki ja herkkusuiden mekka. Ruoka on taidetta kaikille aisteille. Ishai Golan nauttii juustojen humalluttavasta tuoksusta, oppii patonginteon salat ja tapaa paikallisen ruokakriitikon. HD