, TV4
Kausi 6, Jakso 6. Per lagar slätvar, kokt potatis och vitvinssås. Han gör också calamares och tranbär med grädde och kolasås.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
- · TV4
K6, J6: Kausi 6, Jakso 6. Per lagar slätvar, kokt potatis och vitvinssås. Han gör också calamares och tranbär med grädde och kolasås.
- · TV4
K6, J7: Kausi 6, Jakso 7. Per bjuder jaktlaget på vildand efter en lyckad andjakt. Till den lagar han en rotsakskaka och slungar vaxbönor i smör. Som avslutning på middagen serverar han en hemgjord äppelkompott med vaniljstång.
- · TV4
K6, J8: Kausi 6, Jakso 8. Per gör sina favoriträtter till julbordet. Inger Löf, som arbetat som kallskänka i mer än 40 år, hjälper till i köket och visar hur man lagar några bortglömda klassiker. Tillsammans lagar de kalvsylta, julskinka, hemgjord leverpastej, rödkål och flera sorters sill.
- · TV4
K7, J1: Kausi 7, Jakso 1. Författarparet Bengt Ohlsson och Helena von Zweigbergk kommer på besök hos familjen Morberg på Tullgarn. Per lagar, med viss modifikation, en av sina favoriträtter från barndomen, tupp i curry.
- · TV4
K7, J6: Kausi 7, Jakso 6. Per Morberg bjuder på lammstek med vitlök, rosmarin och timjan. Han försöker också återskapa en förrätt hans fru en gång ätit. Till dessert bjuds det på Pers hemlagade lemon curd som serveras med digestivekex, lättvispad grädde och hallon.
- · TV4
K6, J7: Kausi 6, Jakso 7. Per bjuder jaktlaget på vildand efter en lyckad andjakt. Till den lagar han en rotsakskaka och slungar vaxbönor i smör. Som avslutning på middagen serverar han en hemgjord äppelkompott med vaniljstång.
- · TV4
K6, J8: Kausi 6, Jakso 8. Per gör sina favoriträtter till julbordet. Inger Löf, som arbetat som kallskänka i mer än 40 år, hjälper till i köket och visar hur man lagar några bortglömda klassiker. Tillsammans lagar de kalvsylta, julskinka, hemgjord leverpastej, rödkål och flera sorters sill.
- · TV4
K7, J1: Kausi 7, Jakso 1. Författarparet Bengt Ohlsson och Helena von Zweigbergk kommer på besök hos familjen Morberg på Tullgarn. Per lagar, med viss modifikation, en av sina favoriträtter från barndomen, tupp i curry.
- · TV4
K6, J5: Kausi 6, Jakso 5. Efter en tur till tjurhagen inspireras Per till spanskt tema. Han gör tapas och paella med färska skaldjur.
- · TV4
K6, J4: Kausi 6, Jakso 4. En cykelutflykt står på agendan och Per fixar självklart matsäcken. Temat är ryskt med borsjtj och piroger. Barnens favorit är efterrätten – fruktspett med nougatsås som grillas på plats.
- · TV4
K6, J3: Kausi 6, Jakso 3. Per har bjudit in till herrmiddag. Grabbgänget bjuds på bastubad, cajunkräftor, grillad abborre och crêpes.
- · TV4
K6, J2: Kausi 6, Jakso 2. Per åker till antroposoferna utanför Järna och skördar höstfrukt. Sedan lagar han färska rotfrukter och ostfondue. Pers fru Inese visar hur man mjölksyrar gurka.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.

