Cult

(12)

,

Tuottaja: Steven Rae. Sarjan viimeinen jakso. Cult palkitsee faninsa livekohtauksella, jossa Kelly kohtaa Billyn ja vanhempiensa murhaajan. Jeff ja Skye selvittävät Phillip Kellianin ja kuolleiden Moon Hillin kultin jäsenten kohtaloa, ja joutuvat tekemään yhteistyötä Naten sieppaajan, Stuart Reynoldsin kanssa. Lopulta tosiuskovat kuitenkin yllättävät sekä heidät että Reynoldsin. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Cult

Tuottaja: Steven Rae. Sarjan viimeinen jakso. Cult palkitsee faninsa livekohtauksella, jossa Kelly kohtaa Billyn ja vanhempiensa murhaajan. Jeff ja Skye selvittävät Phillip Kellianin ja kuolleiden Moon Hillin kultin jäsenten kohtaloa, ja joutuvat tekemään yhteistyötä Naten sieppaajan, Stuart Reynoldsin kanssa. Lopulta tosiuskovat kuitenkin yllättävät sekä heidät että Reynoldsin. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.

Cult

1987. Nate onnistuu tulkitsemaan osan Phillip Kellianin käsikirjoituksesta. Stuart Reynolds seuraa Naten antamia johtolankoja ja löytää ihmisen, joka näki hänen isänsä ja muut kultin jäsenet viimeiseksi ennen heidän katoamistaan. Jeff saa käsiinsä toisen osan Naten vihjeistä ja löytää sen, mitä Stuart Reynolds janoaa kaikista eniten. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.

Cult

Neurofuusio. Pyhän Klaaran kirkosta saadut vihjeet auttavat Jeffin ja Skyen lähemmäs tosiuskovien johtajaa ja alkuperäisen kultin tavoitteen selvittämistä. Tutkiessaan neurofuusiota he löytävät pelokkaan professorin, joka osaa kertoa lisää Billy Grimmin esikuvasta. Tv-sarjassa Kelly yrittää auttaa siskoaan toipumaan traumaattisesta sieppauksesta ja joutuu käymään läpi heidän traagista lapsuuttaan. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.

Cult

Isä meidän. Jeff ja Skye edistyvät tutkimuksissaan ja päätyvät Moon Hillin kultin entiseen kirkkoon. Palvonnan kohde ei kuitenkaan ole aivan sellainen kuin he olisivat odottaneet. Tv-sarjassa Billy Grimm kaipaa Kellyä ja alkaa menettää otettaan todellisuudesta. Sarjan ja todellisuuden yhteneväisyydet alkavat pikku hiljaa aueta Jeffille ja Skyelle. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.

Cult

Tosiuskovat. Skye ja Jeff löytävät keinon päästä lähemmäs tosiuskovia. Skye ottaa riskin ja soluttautuu heidän joukkoonsa, mutta meinaa joutua liian lähelle liekkiä. Tosiuskovat ottavat kyltymättöminä vastaan kaiken sarjaan liittyvän ja ovat valmiita tekemään mitä tahansa puolustaakseen sitä. Tuottaja Segal, joka yritti päästä muokkaamaan sarjan käsikirjoitusta Steven Raen kanssa, ilmoitetaan viimein kadonneeksi. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.

Cult

Vihollinen joukossamme. Billy Grimmiä esittävä Roger löytää jälleen uusia ystäviä, joiden tarkoitusperät vaikuttavat vähintäänkin hämäriltä. Hänen tyttöystävänsäkään ei ole aivan sitä miltä näyttää. Jeff ja Skye jatkavat Sakelikin taustojen tutkimista ja saavat aikaan melkoista liikehdintää vastapuolella. Sakelikin menneisyys on synkempi kuin he osasivat arvatakaan. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.

Cult

Lapsissa on tulevaisuus. Jeff ja Skye selvittävät rikostutkija Sakelikin taustaa ja menneisyyttä ja löytävät talon, jossa hän on asunut kauan sitten. Talon nykyinen omistaja tuntuu tietävän enemmän kuin haluaa myöntää. Sakelik ei odottele toimettomana, mitä nuuskijakaksikko saa hänestä selville, vaan suojelee salaisuuksiaan viimeiseen asti. Cultissa Kelly saa Billy Grimmin viimein satimeen ¿ tai siltä ainakin vaikuttaa. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.

Cult

Skyen valinta. Skye joutuu sairaalaan vahingossa ottamansa huumeen takia. Sairaalasängyssä maatessaan hän taistelee mielessään Cultin hahmojen kanssa ja ruotii tekemiään valintoja. Samaan aikaan Jeff tekee kaikkensa löytääkseen näytteen huumeesta, että lääkärit voisivat selvittää, miten Skyen tilaa pitäisi lääkitä. Niin Skyen kuin Jeffinkin valinnoilla on kauaskantoiset seuraukset. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.

Cult

Suudelma. Studiolla järjestetään juhlat Cultin faneille, ja Jeff pelkää heidän suunnittelevan jotain. Skyen työkaveri Lexi haluaa ottaa tilaisuudesta ilon irti ja vetää Skyen väkisin mukaan koiruuksiinsa. Kun innokkaimmat fanit vaarantavat tuotantotiimin, löytyy pelastus yllättävältä taholta. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.

Cult

Rajanvetoa. Jeff tapaa naisen, jonka mies on kadonnut samalla tavoin kuin Nate. Hänkin on saanut perillisiltä arvoituksellisen CD-levyn, mutta tällä kertaa E.J. onnistuu saamaan koodista enemmän selville. Tutkiessaan tapausta Jeff joutuu päättämään, miten pitkälle on valmis menemään pelastaakseen veljensä. Amerikkalainen psykologinen trilleri, jossa tv-sarjan kulissien takana alkaa tapahtua outoja katoamisia ja pelottavia yhteensattumia.