🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.
Viiden jälkeen

Viiden jälkeen

,

17.05 Päivän Puheenaihe 17.15 Päivän puheenaihe

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Viiden jälkeen

17.30 Miten toistuvat sähkökatkot vaikuttavat kodinkoneiden kestävyyteen ja ruuan säilyvyyteen? Voiko ilman sähköä laittaa ruokaa? Keskustelussa kaupunkien energiansäästötalkoiden vaikutukset kotitalouksiin 17.40 Jos teet syysistutukset parvekkeelle ja terassille nyt niin saat nauttia niistä läpi talven!

Viiden jälkeen

17.05 Päivän puheenaiheet 17.15 Ukrainan separatisialueilla alkaa irvokas näytelmä, jota kutsutaan kansanäänestykseksi

Viiden jälkeen

Viiden jälkeen

Viiden jälkeen

17.30 Uhkakuvat hallitsevat talousuutisointia. Mitkä riskit ovat huolemme arvoisia ja mitkä otsikot pelkkää pelottelua? 17.40 Kun esteettömästä liikkumisesta arjessa tehdään mahdotonta. Millaisia ongelmia yhteiskunnassa yhä on esteettömän kulun suhteen?

Viiden jälkeen

17.05 Päivän puheenaiheet 17.15 Näin suomalaisia huijataan. Finanssivalvonta julkaisi huijausten yleisimmät muodot ja antaa vinkit, miten välttyä huijauksen kohteeksi joutumiselta

Viiden jälkeen

17.30 Miltä näyttää EU:ssa pitkään sooloilleen Unkarin tulevaisuus? Maa on joutunut sekä EU:n parlamentin että komission hampaisiin viikon sisällä. Sulkeutuvatko rahahanat ja maa kääntää suuntaa? 17.40 Rahan- ja vallanhimoa, äärimmäistä itsekeskeisyyttä - norjalaisesta Exit -sarjasta tulee suomalainen versio. Miten näyttelijät omaksuivat kylmän ajattelumaailman?

Viiden jälkeen

17.05 Päivän puheenaihe 17.15 Näyttelijälegenda Vesa-Matti Loirin viimeinen matka

Viiden jälkeen

17.30 Entinen Lontoon-suurlähettiläs Pertti Salolainen muistelee tapaamisiaan kuningattaren kanssa. Kuinka nopeasti britit tottuvat kuningas Charles III:n aikaan? 17.40 Mitä kuuluu koronan vuoksi Kilpisjärvelle jumiin jääneelle brittiperheelle nyt?

Viiden jälkeen

17.05 Päivän puheenaiheet 17.15 Kuningatar Elisabet saatettu haudan lepoon. Miltä kuningattaren hautajaiset näyttivät hoviasiantuntija Satu Jaatinen?