, Yle TV1
Ahvenesta haukeen. Keittiömestarit Vanamo ja Kolmonen puhuvat onkimisen filosofiasta ja valmistavat savuahventa, nuotiohaukea sekä siikaa loisteessa jokilautalla. (1973)
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle TV1
Ahvenesta haukeen. Keittiömestarit Vanamo ja Kolmonen puhuvat onkimisen filosofiasta ja valmistavat savuahventa, nuotiohaukea sekä siikaa loisteessa jokilautalla. (1973)
- · Yle TV1
Savustus. Vanamo ja Kolmonen kertovat savustuksesta ja savustavat paitsi pikkukaloja myös broileria. (1974)
- · YLE Teema
- · YLE Teema
- · YLE Teema
Vanamon ja Kolmosen reseptit eivät vanhene, mutta korvasienten käsittelyssä kannattaa tarkistaa nykysuositusten mukaiset ohjeet.
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.