Tulevat lähetykset

Gran Hotel

Kausi 1, 9/14. Kadonnut koru. Javierille heitetään kunniahaaste. Sofia toimii äitinsä selän takana ja Belenin asema on uhattuna. Julio näkee sisarensa riipuksen vieraan kaulassa. Mistä se on peräisin? Onko Diegon peli pelattu? (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 10/14. Kuolleista noussut ja muita haamuja. Julion riemuksi Cristina onkin elossa, mutta miksi hän on piilotellut viikkokausia koko maailmalta? Diegon ollessa pidätettynä hotelli tarvitsee uuden johtajan. Miksi Andres luulee nähneensä aaveen? (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 11/14. Riitasointuja. Alicia on kahden tulen välissä: uskoako Cristinan sanaa Diegoa vastaan? Löydettyään sisarensa hengissä Julio valmistautuu jättämään taakseen hotellin ja uudet ystävänsä, mutta Cristina katoaa jälleen. (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 12/14. Murheista suurin. Julion suru sisaren kuolemasta on pohjaton. Komisario Ayalan epäluulo herää sillä Catalina on huono valehtelemaan. Hotellin valtasuhteet kääntyvät hetkessä päälaelleen. Kuka onkaan nyt vahvoilla? (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 13/14. Ayalan paluu. Julio tekee lähtöä Cantaloasta, ja Alicia on tehnyt ratkaisunsa. Paletti menee kuitenkin uusiksi, kun komisario Ayala saa syyn palata hotelliin tekemään vaikeita kysymyksiä. Belenillä on onni myötä. (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 14/14. Kahdet häät. Andres on onnellinen salama-avioliitostaan, mutta äiti ei ilahdu. Täydenkuun yönä Ayala miehineen partioi jälleen kadulla. Nappaavatko he murhaajan? Tuleeko Alician ja Diegon hääpäivästä onnellinen? (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 1/28. Häämatkan jälkeen. Andres on yhä koomassa. Palaako hän tajuihinsa koskaan? Alicia palaa häämatkalta. Millaisissa tunnelmissa sujuu hänen ja Julion jälleennäkeminen? Hotelli saa arvovieraan ja Javier kunniatehtävän. (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 2/28. Haikara käy kylässä. Julio tajuaa tärkeän kirjeen olevan Belénillä, joka on viimeisillään raskaana. Koetaanko hotellissa jo iloinen perhetapahtuma? Komisario Ayala jahtaa viinan salakuljettajia, mutta löytää jotain muuta. (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 3/28. Posketon tarina. Alicia ei saata uskoa Julion tarinaa. Belénistä tehdään Sofian lapsen imettäjä ja hän on aivan nuutunut yrittäessään elättää kahta lasta. Javierilla on käsissään kiusallinen ongelma. (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 4/28. Poltettu todiste. Alicia löytää palan hiiltynyttä kirjettä, joka saattaa hänen isänsä kuoleman uuteen valoon. Javier on pulassa, ja Alfredo saa suruviestin kotoaan. Belénin salaisuus käy yhä hankalammaksi säilyttää. (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 5/28. Alamaissa ja alakynnessä. Alfredo palaa murheellisena isänsä hautajaisista, mutta huonot uutiset eivät lopu siihen. Alicia saa tietää, kuka oli paikalla hänen isänsä kuollessa. Javierin ongelmat syvenevät entisestään. (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 6/28. Salaisuuksia ja valheita. Alfredo on kuin nurkkaan ahdistettu eläin. Natalia tuntuu tietävän Alician isän liikkeistä paljon. Kuka Pablo oikein on, ja mitä hänellä on mielessä? Javier iskee jälleen silmänsä viehättävään naiseen. (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 7/28. Alician epäilykset. Ángelalle selviää kuka Pablo oikeasti on. Alicia kertoo Ayalalle isänsä kuolemaan liittyvästä epäselvyydestä, ja komisario ryhtyy viipymättä toimeen. Alfredon uusi asema näyttää erittäin hyvältä. (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 8/28. Minkä taakseen jättää... Julion menneisyys on tullut vaarallisen lähelle. Joutuuko hän vielä ojasta allikkoon? Paljastaako Ángela Belénin salaisuuden? Lemmensairas Javier saa liittolaisen ja Sofia vaatii miehelleen oikeuksia. (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 9/28. Muistojuhla. Javierin lemmenkuvio saavuttaa huippunsa. Ángela painostaa Beléniä antamaan poikansa pois. Ayala selvittää mihin Don Carlos kuoli lähes vuosi sitten. Hotelliin saapuu vieraita muistojuhlaa varten. (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 10/28. Seinillä on korvat. Andrésilla on käsissä omantunnonkysymys. Saako Javier haluamansa? Hotelliin asettunut Ayala pitää korvat höröllä, kun Alarcónin suku kohtaa päivällispöydässä. Isabel punoo lemmenjuonia. (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 11/28. Diegon epäilykset. Oso karkaa vankilasta. Mitä hän nyt juonii? Belénin kiristysyritys epäonnistuu. Diego saa nimettömän vihjeen ja panee Garridon vakoilemaan Aliciaa. Onko Gonzalo-serkku syyllinen setänsä kuolemaan? (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 12/28. Surun syövereissä. Pikku Juanito on sairas. Raivokas Oso ei hellitä; maksaako se sivullisen ihmisen hengen? Lankeaako Javier tuttuun loveen? Saako Ernesto suutaan auki koskaan? Voiko ihminen menettää järkensä surusta? (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 13/28. Puolijulkinen salaisuus. Teresa antaa alaisilleen varoittavan esimerkin. Belén joutuu lähtemään hotellista. Yksi jos toinenkin on perillä Alician ja Julion tilanteesta. Tietääkö Diego? Onko Javier löytänyt kutsumuksensa? (U)

Gran Hotel

Kausi 2, 14/28. Kätketty ovi. Alicia ja Julio jatkavat salaisen huoneen etsintää. Tuottaako se tulosta? Turhautunut Diego ja Gonzalo ottavat yhteen. Ángela on salaa otettu Erneston huomionosoituksesta. Garrido pelaa kaksin kortein. (U)

Edelliset lähetykset

Gran Hotel

Kausi 1, 8/14. Öiset kulkijat. Mercedes on elossa. Carmen ja Bernardo ottavat mittaa toisistaan. Sophia saa vihiä Diegon tekosista, joka puolestaan vahtii Alician liikkeitä. Täydenkuun yönä Ayala partioi kaduilla etsien murhaajaa. (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 7/14. Totuus Juliosta. Ayala on selvittänyt Julion henkilöllisyyden. Hänellä on nuorukaiselle ikävä uutinen, mutta käynti ruumishuoneella päättyy häkellyttävään tulokseen. Petetty Eugenia hautoo mielessään kostoa. (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 6/14. Napin tarina. Minne johtaa Pascualin takinliepeestä löytynyt avain? Angela koettaa erottaa Belenin pojastaan. Diego vehkeilee Alfredon selän takana. Ayala seuraa haukkana Juliota. Javier kerjää verta nenästään. (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 5/14. Seuraava uhri. Komisario Ayala löytää raskauttavan todisteen, ja uusi mies joutuu epäilyksen alaiseksi. Markiisittaren palvelijatar nuuskii ympäriinsä. Saako Julio selville, kuka oli hänen sisarensa rakastettu? (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 4/14. Pääepäilty. Epäilys kohdistuu Julioon, jonka hallusta löytyvä esine herättää lisäkysymyksiä. Sofian anoppi saapuu, ilahtuneena miniän raskaudesta mutta myös epäluuloisena. Andres elättelee romanttisia toiveita. (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 3/14. Esiin astuu komisario. Komisario Ayala ryhtyy tutkimaan murhaa. Julio jäljittää metallinapin omistajaa ja joutuu itse ikävään välikäteen. Teresa tarttuu tilaisuuteen antaa ja saada yhtä aikaa. Miksi Diego hermoilee? (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 2/14. Epäilykset heräävät. Julio onnistuu hankkimaan itselleen liittolaisia. Se onkin tarpeen, sillä on selvää, ettei kaikki ole hyvin loistohotellissa. Alarcónin perhettä kohtaa tragedia, eikä kohtalo säästä palvelusväkeäkään. (U)

Gran Hotel

Kausi 1, 1/14. Vieras tulee taloon. Julio Olmedo saapuu Cantaloan hienoimpaan hotelliin sisartaan tapaamaan. Hän saa kuulla, että sisar on erotettu epärehellisyyden vuoksi. Tätä Julio ei saata uskoa ja hän päättää jäädä tutkimaan asiaa. (U)

🍿 Päivän leffasuositukset

BlacKkKlansman

BlacKkKlansman

Jasper Pääkkönen näyttelee yhtä avainrooleista Oscar-palkitussa elokuvassa. BlacKkKlansman on tositapahtumiin perustuva tarina afroamerikkalaisesta poliisista, joka onnistuu soluttautumaan Ku Klux Klaniin. 125 min. Ohjaus: Spike Lee. Pääosissa: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Topher Grace, Jasper Pääkkönen. (BlacKkKlansman, Rikoskomedia, Yhdysvallat, 2018)

Kutonen klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,5
Rocketman Nelonen klo 21.00: Rocketman IMDb 7,3 Fast & Furious 5 Hero klo 21.00: Fast & Furious 5 IMDb 7,3 I Am Legend TV5 klo 21.00: I Am Legend IMDb 7,2
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.