, National Geographic
Kalafileet ja maissinakit: Tässä Food Factory USA -jaksossa: Yksi Amerikan pitkäaikaisimmista yrityksistä paljastaa salaisuutensa herkullisten neliömäisten leivitettyjen kalafileiden takana. Indianalainen yritys puskee ulos 40 miljoonaa maissinakkia vuodessa. Katso, mikä antaa kuuluisaa rapeutta näihin gourmet-riisilastuihin.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
- · National Geographic
K2, J15: Kalafileet ja maissinakit: Tässä Food Factory USA -jaksossa: Yksi Amerikan pitkäaikaisimmista yrityksistä paljastaa salaisuutensa herkullisten neliömäisten leivitettyjen kalafileiden takana. Indianalainen yritys puskee ulos 40 miljoonaa maissinakkia vuodessa. Katso, mikä antaa kuuluisaa rapeutta näihin gourmet-riisilastuihin.
- · National Geographic
K2, J16: Säilötyt paprikat ja bagelit: Tässä Food Factory USA -jaksossa: Matkaa Mt. Olive -kaupungin halki. Siellä ei ole vuoria tai oliiveja, mutta runsaasti säilöttyjä paprikoita. Selvitä yksinkertainen, mutta tärkeä ainesosa, New Yorker Bagelsin bagelissa ja selvitä, mikä tekee Barber Foodsin pakastetuista täytetyistä kananrinnoista niin tunnetut.
- · National Geographic
K2, J17: Purukumi, piparjuuri ja kuppikakut: Tässä Food Factory USA -jaksossa: Yli puoli miljardia pakettia Big League Chew -purkkaa on myyty ympäri maailmaa (ja luku vain kasvaa!). Baltimorelainen piparjuurikastike voi tuoda kyyneleet silmiin. Kansallinen turvallisuustapaus toi innovatiiviset ja herkulliset kuppikakut valokeilaan.
- · National Geographic
K2, J18: Omenasose ja sipulirenkaat: Food Factory USA maistelee joitain Pennsylvanian parhaista herkuista. Katso, mitä yhteistä lasersäteellä ja omenasoseella on. Opi, miten tehdään erittäin kermaista toffeeta. Välipalatehdas tuottaa vuosittain miljardi sipulirengasta.
- · National Geographic
K2, J19: Donitsit ja pepperonisämpylät: Tässä Food Factory USA -jaksossa: Pennsylvanialainen leipomo tekee 600 miljoonaa donitsia vuodessa. Jokaisen täydellisen pepperonisämpylän takana on ryhmä työntekijöitä. Korealaiset monijyvävälipalat on kastettu käsin suklaaseen.
- · National Geographic
K2, J20: Blondiet ja cheddarjuusto: Tässä Food Factory USA -jaksossa: Selvitä White Castlen juustokakun salat ja mitä 5 000-kiloisen monsterijuuston valmistus vaatii. Vastustamattomat blondiesit lähetetään välipalan ystäville ympäri maata.
- · National Geographic
K2, J21: Juustomassa ja piiraskarkit: Food Factory USA maistelee joitain Wisconsinin lempiherkuista. Siellä valmistetaan päivittäin kolme miljoonaa uppopaistettua juustomassaherkkua. Lehmän läjän näköisten piirasten kysynnän tyydyttäminen vaatii kunnon pekaanipähkinävuoren. Tutustu tieteeseen näiden suussa poksahtelevien karkkikristallien takana.
- · National Geographic
K2, J22: Salsa, praliinit ja Buffalo-kastike: Tässä Food Factory USA -jaksossa: Chi Chin herkullisen salsa verden kysyntään vastaaminen vaatii kokonaisen vuoren jalapenoja. Tyydytä makeanhimosi käsintehdyillä pekaanipähkinäkonvehdeilla Savannahista. Katso, miten kirpeä kastike auttoi tämän suuren luokan välipalan maailman maineeseen.
- · National Geographic
K2, J23: Fig Newmans ja luomuvoi: Tässä orgaanisessa Food Factory USA -jaksossa: Katso, miltä näyttävät jopa 25 metriä pitkät Fig Newton -luomukeksit ja mikä tekee kausiluonteisesta, viljellystä ja Wisconsinin luomuvoista erityistä. Vieraile newjerseyläisessä karkkitehtaassa, jossa valmistetaan herkullisia, luomugranaattiomenakarkkeja.
- · National Geographic
K2, J24: Tee, hoisin-kastike ja keksijäätelö: Tässä Food Factory USA -jaksossa: Selvitä, miksi nämä teelehdet saavat makoilla töissä. Tämä hoisin-kastike on kiinan astronauttien suosiossa. Nämä keksijäätelöt ovat olleet sanfranciscolainen perinne vuodesta 1928.
- · National Geographic
K2, J25: Oliivit, jäätelötikkarit ja keksit: Tässä Food Factory USA -jaksossa: Vaatimattoman siivutetun mustanoliivin eeppinen tarina. Hyvällä omalla tunnolla nautittava hedelmä- ja kasvisjäätelö on kuin smoothie tikussa. Katso, mitä miljoonien ohuiden keksien (jotka ovat kaukaista sukua perunalastuille) valmistukseen tarvitaan joka viikko.
- · National Geographic
K2, J26: Mexiranskalaiset, toffee ja absintti: Tässä Food Factory USA -jaksossa: Katso, miten vaatimattomista kokonaisista perunoista tulee mausteisia minimeksikolaisranskalaisia. Suklaatoffeet, joilla on kytkös Hollywoodin kuninkaalliseen. Kalifornialaisella tislaamolla on täydellinen tapa valmistaa tarujen absinttia.
- · National Geographic
K13, J5: Kausi 2, Jakso 13. Tässä Food Factory USA -jaksossa: Selvitä, mitä Quiznos-leipien kysynnän täyttämiseksi vaaditaan. Floridalaisella tilalla vihreät tomaatit kypsyvät kaksi kertaa nopeammin kuin tavallisesti. Georgialainen tehdas muuttaa 100 000 kiloa juustoa rapeiksi mozzarellatikuiksi.
- · National Geographic
K2, J12: Kausi 2, Jakso 12. Tässä Food Factory USA -jaksossa: Vieraile Etelä-Dakotan tehtaalla, joka puskee ulos miljoona minijuustoa joka päivä. Tapaa kuuluisat kasvot tukevan Soupman’s-linssikeiton takana. Löydä vallankumouksellinen uusi lisuke, joka on osittain slaw’ta ja osittain salsaa.
- · National Geographic
K2, J11: Kausi 2, Jakso 11. Food Factory USA juhlistaa Uuden-Englannin kulinaarisia aarteita: Selvitä, miten Dunkin’ Donuts tarjoilee 1,8 miljardia kupillista kahvia vuodessa. Seuraa simpukoita, kun niistä tehdään Uuden-Englannin tukevaa simpukkamuhennosta. Vieraile bostonilaisessa karkkitehtaassa, joka on ikoninen Slap Stix -tikkarin koti.
- · National Geographic
K2, J10: Kausi 2, Jakso 10. Tässä Food Factory USA -jaksossa: Vieraile Jack Danielsin Tennesseen pääkonttorissa. Suuntaa Georgiaan juhlistamaan Coca-Colan ikonisen muotoillun pullon 100-vuotissyntymäpäivää. Pure täyslihaisaan nakkiin, jolla on vaikuttava Hollywood-yhteys.
- · National Geographic
K2, J9: Kausi 2, Jakso 9. Tässä Food Factory USA -jaksossa: Nauti maukkaasta nuotioherkusta ilman, että sinun tarvitsee kärvistellä luonnossa saadaksesi lisää. Tutustu tuoreeseen, keskiyöllä leivottuun hampurilaissämpylään, josta voit tehdä sinulle täydellisen. Katso, millaista on lastun muotoinen popcorn, josta on tullut suosittu välipala taivaalla.
- · National Geographic
K2, J8: Kausi 2, Jakso 8. Tässä Food Factory USA -jaksossa: Sisäpiirin tietoa PEZ-kulttikarkeista ja niiden luotettavista annostelijoista. Selvitä, miten tehdään pussillisia juustoisimpia rapeita minivohveleita. Teksasissa tehty pakastettu parmesaanikana- ja spagettiateria ihastuttaa.
- · National Geographic
K2, J7: Kausi 2, Jakso 7. Tässä Food Factory USA -jaksossa: Tarvitaan isot kasat lihaa, sipulia ja hampurilaissämpylöitä, jotta White Castlen ikonisten hampurilaisslidereiden kysyntä saadaan katettua. Tämä mahtava kone käsittelee ja valmistaa 1,7 miljoonaa mandariini-appelsiinia tunnissa. Nämä sydämenmuotoiset keksit hukutetaan rakkauteen ja seesaminsiemeniin.
- · National Geographic
K2, J6: Kausi 2, Jakso 6. Food Factory USA tutkii joitain Teksasin lempiruokia: Tämä massiivinen teksasilainen savustamo ripottelee taikaa yhteen Arby’s-leivistä. Kanaton Chick-O-Sticks-karkki on saanut kulttimaineen. Jokainen kahden unssin annos tätä energiajuomaa antaa hurjat määrät energiaa.
- · National Geographic
K2, J5: Kausi 2, Jakso 5. Tässä Food Factory USA -jaksossa: Jokaisen Cold Stone -jäätelöannoksen takana on kokonainen armeija työntekijöitä. Anna viiden Vietnamista kotoisin olevan veljeksen viimeistellä täydelliset ranskalaiset leivonnaiset. Varo lentäviä kaloja, kun tilaat rapukakkuja Seattlessa.
- · National Geographic
K2, J4: Kausi 2, Jakso 4. Etsiessään äärimmäistä pekonikokemusta Food Factory USA kiertää texasilaisessa savustamossa, oppii pekoninmakuisen virvoitusjuoman salaisuudet ja vierailee entisellä kalkkunatilalla, jossa rapeat pekoninpalat hukutetaan paksuun, kermaiseen suklaaseen.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.



