🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

,

Gordon tutkii meksikolaista Oaxacan kaupunkia, jossa historia ja perinteet elävät. Hän aikoo tutustua paikallisiin ruoanlaiton salaisuuksiin. Gordon kiipeää kallioita syötävien hyönteisten perässä, pilkkoo agavea ja oppii mestarilta molen salat. Gordon on seikkaillut viikkoja, ja hänen on aika ottaa mittaa eräästä Meksikon parhaimmista kokeista eli Gabriela Cámarasta ja näyttää, mitä on oppinut.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Gordon tutkii meksikolaista Oaxacan kaupunkia, jossa historia ja perinteet elävät. Hän aikoo tutustua paikallisiin ruoanlaiton salaisuuksiin. Gordon kiipeää kallioita syötävien hyönteisten perässä, pilkkoo agavea ja oppii mestarilta molen salat. Gordon on seikkaillut viikkoja, ja hänen on aika ottaa mittaa eräästä Meksikon parhaimmista kokeista eli Gabriela Cámarasta ja näyttää, mitä on oppinut.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsay on Michiganin niemen yläosissa tutustumassa paikallisiin ruoka-aarteisiin. Hän kalastaa hylkyjen seassa keihäällä, metsästää kurppia ja auttaa paikallista munkkia rakentamaan aidan vastineeksi munkin kuuluisasta valkovatukkahillosta. Mutta jos Gordon ei opi paikallisia ruokasalaisuuksia tarpeeksi nopeasti tehdäkseen vaikutuksen paikallisiin, hän saa ikiajoiksi häviäjän leiman.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsay tutkii Suomen Lapin laajoja kosteikkoja keskellä kesää oppiakseen keskiyön auringon maan ruokakulttuurin salat. Hän pelaa suojalkapalloa, kalastaa ja laittaa ruokaa saunassa. Maisteltuaan tervaa, muurahaisen pissaa ja poronlihapullia hän ottaa mittaa Michelin-palkitusta Kim Mikkolasta eeppisessä kokkauskisassa joenrannalla.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsay tutkii Suomen Lapin laajoja kosteikkoja keskellä kesää oppiakseen keskiyön auringon maan ruokakulttuurin salat. Hän pelaa suojalkapalloa, kalastaa ja laittaa ruokaa saunassa. Maisteltuaan tervaa, muurahaisen pissaa ja poronlihapullia hän ottaa mittaa Michelin-palkitusta Kim Mikkolasta eeppisessä kokkauskisassa joenrannalla.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Gordon Ramsay joutuu äärirajoille Smoky Mountains -vuorilla, kun hän laskeutuu vaarallista vesiputousta, menee kajakilla kuohuvia koskia ja matkaa syvälle metsään hakemaan vuoristoalueen maukkaimpia aineksia.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Gordon tutkii meksikolaista Oaxacan kaupunkia, jossa historia ja perinteet elävät. Hän aikoo tutustua paikallisiin ruoanlaiton salaisuuksiin. Gordon kiipeää kallioita syötävien hyönteisten perässä, pilkkoo agavea ja oppii mestarilta molen salat. Gordon on seikkaillut viikkoja, ja hänen on aika ottaa mittaa eräästä Meksikon parhaimmista kokeista eli Gabriela Cámarasta ja näyttää, mitä on oppinut.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Kokki Gordon Ramsay matkaa Uuden-Seelannin eteläisen saaren syrjäisille nurkille tutkimaan maoriruoan salaisuuksia.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsay on Michiganin niemen yläosissa tutustumassa paikallisiin ruoka-aarteisiin. Hän kalastaa hylkyjen seassa keihäällä, metsästää kurppia ja auttaa paikallista munkkia rakentamaan aidan vastineeksi munkin kuuluisasta valkovatukkahillosta. Mutta jos Gordon ei opi paikallisia ruokasalaisuuksia tarpeeksi nopeasti tehdäkseen vaikutuksen paikallisiin, hän saa ikiajoiksi häviäjän leiman.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Syvällä Marokon Atlas-vuorilla kokki Gordon Ramsay lähtee mahtavalle seikkailulle tutustuakseen berbereitten ruoan salaisuuksiin.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Gordon tutkii Englannin karua Dorsetin ja Itä-Devonin rannikkoa. Hän hyppää kallioilta saadakseen merilevää, lypsää vesipuhvelia mozzarellan valmistamiseksi ja meloo aallokkoisten merien halki hakemaan isoja hummereita. Entisen suojattinsa ja nyt oppaana ja haastaja toimivan Paul Ainsworthin kanssa Gordonin on tehtävä kaikkensa viimeisessä kokkauskisassa estääkseen oppilasta tulemasta mestariksi.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Gordon tutkii Englannin karua Dorsetin ja Itä-Devonin rannikkoa. Hän hyppää kallioilta saadakseen merilevää, lypsää vesipuhvelia mozzarellan valmistamiseksi ja meloo aallokkoisten merien halki hakemaan isoja hummereita. Entisen suojattinsa ja nyt oppaana ja haastaja toimivan Paul Ainsworthin kanssa Gordonin on tehtävä kaikkensa viimeisessä kokkauskisassa estääkseen oppilasta tulemasta mestariksi.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Gordon tutkii karua, kaunista Walesia. Matkalla hän oppii, kuinka Walesin työväenluokan juuret ovat vaikuttaneet maan nykyään ruoanlaitossa käyttämiin aineisiin. Tällä eeppisellä matkalla Gordon lentää maaseudun läpi roikkuen helikopterista, kalastaa pikkuruisesta veneestä, saa kuulla kaivoksessa kypsytetystä paikallisesta juustosta ja kerää merilevää suoraan merestä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Gordon tutkii karua, kaunista Walesia. Matkalla hän oppii, kuinka Walesin työväenluokan juuret ovat vaikuttaneet maan nykyään ruoanlaitossa käyttämiin aineisiin. Tällä eeppisellä matkalla Gordon lentää maaseudun läpi roikkuen helikopterista, kalastaa pikkuruisesta veneestä, saa kuulla kaivoksessa kypsytetystä paikallisesta juustosta ja kerää merilevää suoraan merestä.

Edelliset lähetykset

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Kokki Gordon Ramsay matkaa moottoripyörällä korkealla Perussa sijaitsevassa inkojen pyhässä laaksossa paljastaakseen alueen ruokasalaisuudet.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Gordon tutkii maagista Puerto Ricoa. Matkalla hän kuulee, miten kamalalla tavalla Maria-hurrikaani vaikutti saareen ja miten ruokapulut ovat ajaneet paikalliset pyrkimään ruoan suhteen omavaraisuuteen. Tällä eeppisellä matkalla Gordon kalastaa keihäällä, suuntaa helikopterilla orgaaniselle kahvitilalle ja laskeutuu alas vesiputousta etsiessään herkullisia jokirapuja.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsay selvittää Islannissa, miten laitetaan ruokaa vulkaanisen maaperän avulla. Hän pyytää villilohta ja kokkaa geotermisessä altaassa ennen kuin suuntaa pohjoisen harvaan asutuille Westfjordseille. Maisteltuaan fermentoitua haita ja sukellettuaan simpukoita vuonoissa hän liittyy Islannin ensimmäisen Michelin-tähden saaneen kokin, Ragnar Eirikssonin, seuraan herkutellakseen myrskyssä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsay tutkii Kroatiassa Istriaa. Ainekset kilpailevat Italian parhaimpien kanssa laadussa. Hän pidättää henkeään sukeltaessaan nilviäisiä ilman varusteita, kalastaa harvinaisia seepioita ja jahtaa vuohia ja aaseja saadakseen juustoa ja maitoa. Ramsay oppii, miten löydetään ihania tryffeleitä ja miten tehdään mainiota oliiviöljyä ennen kuin hän ottaa mittaa paikallisesta kokki David Skokosta.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Gordon Ramsay joutuu äärirajoille Smoky Mountains -vuorilla, kun hän laskeutuu vaarallista vesiputousta, menee kajakilla kuohuvia koskia ja matkaa syvälle metsään hakemaan vuoristoalueen maukkaimpia aineksia.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsaylle selviää, miksi Mainea kutsutaan maailman hummeripääkaupungiksi. Ramsaylla on vaikeuksia pysyä paikallisten hummerinaisten tahdissa. Hän sukeltaa simpukoita, kerää ostereita ja merilevää ja testaa tukkijätkän taitojaan. Hyväksytäänkö hänet mainelaiseksi, kun Gordon testaa taitojaan paikallista legendaa ja kaksinkertaista James Beard -palkinnon voittajaa eli kokki Melissa Kellyä vastaan?

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Gordon tutkii maagista Puerto Ricoa. Matkalla hän kuulee, miten kamalalla tavalla Maria-hurrikaani vaikutti saareen ja miten ruokapulut ovat ajaneet paikalliset pyrkimään ruoan suhteen omavaraisuuteen. Tällä eeppisellä matkalla Gordon kalastaa keihäällä, suuntaa helikopterilla orgaaniselle kahvitilalle ja laskeutuu alas vesiputousta etsiessään herkullisia jokirapuja.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsay tutkii Kroatiassa Istriaa. Ainekset kilpailevat Italian parhaimpien kanssa laadussa. Hän pidättää henkeään sukeltaessaan nilviäisiä ilman varusteita, kalastaa harvinaisia seepioita ja jahtaa vuohia ja aaseja saadakseen juustoa ja maitoa. Ramsay oppii, miten löydetään ihania tryffeleitä ja miten tehdään mainiota oliiviöljyä ennen kuin hän ottaa mittaa paikallisesta kokki David Skokosta.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsaylle selviää, miksi Mainea kutsutaan maailman hummeripääkaupungiksi. Ramsaylla on vaikeuksia pysyä paikallisten hummerinaisten tahdissa. Hän sukeltaa simpukoita, kerää ostereita ja merilevää ja testaa tukkijätkän taitojaan. Hyväksytäänkö hänet mainelaiseksi, kun Gordon testaa taitojaan paikallista legendaa ja kaksinkertaista James Beard -palkinnon voittajaa eli kokki Melissa Kellyä vastaan?

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsay tutkii karua Portugalia, jossa yksinkertaiset elämäntavat näkyvät myös maan upeissa ruoissa. Gordon jahtaa possuja maatilalla syöttääkseen niitä, uskaltautuu aaltojen keskelle merirokkojen vuoksi ja seilaa avomerelle kalastamaan sardiineja. Hän joutuu käärimään hihansa ja pistämään parastaan voittaakseen paikallisen kokin, Kiko Martinsin, kun he järjestävät Nazarén pormestarille syömingit.