Gordon Ramsayn makuseikkailut

,

Kokki Ramsay etsii sisäistä viikinkiään jäätävän joulukuun aikaan Norjassa, jotta hän oppisi maan ainutlaatuiset maut. Hän sukeltaa äyriäisten perään vuonojen hyisissä vesissä, ajaa tömistävää porolaumaa saamelaisten kanssa, fermentoi kalaa ja syö lampaan päätä ennen kuin laittaa uudet taitonsa peliin valmistaakseen jouluaterian paikalliselle keittiöpäällikölle eli Christopher Haatuftille.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Kokki Ramsay etsii sisäistä viikinkiään jäätävän joulukuun aikaan Norjassa, jotta hän oppisi maan ainutlaatuiset maut. Hän sukeltaa äyriäisten perään vuonojen hyisissä vesissä, ajaa tömistävää porolaumaa saamelaisten kanssa, fermentoi kalaa ja syö lampaan päätä ennen kuin laittaa uudet taitonsa peliin valmistaakseen jouluaterian paikalliselle keittiöpäällikölle eli Christopher Haatuftille.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsay tutkii Suomen Lapin laajoja kosteikkoja keskellä kesää oppiakseen keskiyön auringon maan ruokakulttuurin salat. Hän pelaa suojalkapalloa, kalastaa ja laittaa ruokaa saunassa. Maisteltuaan tervaa, muurahaisen pissaa ja poronlihapullia hän ottaa mittaa Michelin-palkitusta Kim Mikkolasta eeppisessä kokkauskisassa joenrannalla.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Kokki Ramsay tutkii Australian lähellä sijaitsevaa Tasmaniaa. Sitten hän sukeltaa haiden asuttamiin vesiin tutkimaan merirapuja, välttelee takamailla myrkyllisiä käärmeitä etsiessään yrttejä ja lentää vesitasolla sisämaahan kalastaakseen taimenia sekä hakeakseen ainutlaatuista hunajaa ennen kuin ottaa mittaa kulinaarisesta kiertolaisesta eli Analiese Gregorystä uskomattoman kattauksen parissa.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

Ramsay näkee sarvikuonoja, kirahveja, seeproja ja virtahepoja KwaZulu-Natalissa Etelä-Afrikassa, kun hän tutustuu zulusotureiden ruokiin ja opettelee käyttämään paikallista ”braa’iata”. Ramsay hyppää helikopteriin ja suuntaa Intian valtamerelle, kerää simpukoita kivikosta ja tutustuu kyläkulttuuriin ennen kuin kokkaa kunnioitetulle zulupäällikölle pidetyn paikallisen kokin, Zola Nenen, kanssa.