Edelliset lähetykset

Life - elämässä eksyneet

6/6. Vihdoin hääpäivä. Vastentahtoinen Belle hakee apua alkoholiongelmaansa ja törmää vanhaan tuttuun. Henry ja Gail selvittelevät välejään. Hannahin Ja Liamin häät kokoavat talon väen yhteen, mutta meneekö kenenkään päivä suunnitelman mukaan? T: BBC. (U)

Life - elämässä eksyneet

5/6. Tunteet solmussa. Hannahin ja Liamin häät lähestyvät, mutta epävarmuutta on aistittavissa. Bellen huollettavien määrä lisääntyy. Gailin uusi tyyli ei miellytä Henryä. T: BBC. (U)

Life - elämässä eksyneet

4/6. Kulissit heiluvat. Henry pelkää avioliittonsa ongelmien paljastuvan ulkopuolisille. Belle kokee yllätyksen tavatessaan ex-miehensä. David tulee yllättäen jätetyksi ja haluaa selvittää miksi. T: BBC. (U)

Life - elämässä eksyneet

3/6. Selän takana. David yrittää kaivaa esille vaimonsa suurta salaisuutta. Gail ja Henry käyvät raastavan rehellisen keskustelun ja lopputulos yllättää molemmat. Hannah viettää aikaa Andyn kanssa salaa Liamilta. T: BBC. (U)

Life - elämässä eksyneet

2/6. Yllättäviä uutisia. Gail kuulee shokeeraavan tiedon vuosien takaa. Belle kaipaa miestä elämäänsä, mutta olosuhteet tekevät siitä vaikeaa. Totuus Davidin vaimosta paljastuu. Hannahin seuraan on tunkua T: BBC. (U)

Life - elämässä eksyneet

1/6. Epäilyksiä ilmassa. Palkittujen tekijöiden uudessa brittidraamassa kerrostalon asukkaiden kohtalot kietoutuvat yhteen yllättävien sattumusten kautta. 70-vuotissyntymäpäiväänsä lähestyvä Gail alkaa kyseenalaistaa valintojaan ja miettii onko suurten repäisyjen aika jo ohi. T: BBC. (U)

Life - elämässä eksyneet

6/6. Vihdoin hääpäivä. Vastentahtoinen Belle hakee apua alkoholiongelmaansa ja törmää vanhaan tuttuun. Henry ja Gail selvittelevät välejään. Hannahin Ja Liamin häät kokoavat talon väen yhteen, mutta meneekö kenenkään päivä suunnitelman mukaan? T: BBC. HD

Life - elämässä eksyneet

5/6. Tunteet solmussa. Hannahin ja Liamin häät lähestyvät, mutta epävarmuutta on aistittavissa. Bellen huollettavien määrä lisääntyy. Gailin uusi tyyli ei miellytä Henryä. T: BBC. HD

Life - elämässä eksyneet

4/6. Kulissit heiluvat. Henry pelkää avioliittonsa ongelmien paljastuvan ulkopuolisille. Belle kokee yllätyksen tavatessaan ex-miehensä. David tulee yllättäen jätetyksi ja haluaa selvittää miksi. T: BBC. HD

Life - elämässä eksyneet

3/6. Selän takana. David yrittää kaivaa esille vaimonsa suurta salaisuutta. Gail ja Henry käyvät raastavan rehellisen keskustelun ja lopputulos yllättää molemmat. Hannah viettää aikaa Andyn kanssa salaa Liamilta. T: BBC. HD
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.