Edelliset lähetykset

Patu-koira

Palokoira Patu. Lola ja Verneri ovat ilmoittaneet Patun ja Tankin pelastuskoirakoulutukseen. Kesken harjoitusten syttyy kuitenkin oikea tulipalo, jossa Patu pääsee osoittamaan urheutensa.

Patu-koira

Patu ja puluarmeija. Lola valmistelee pyjamabileitä, kun pulut houkuttelevat parven lajitovereitaan häiriköimään. Patun on keksittävä keino rauhan palauttamiseksi takapihalle ennen vieraiden saapumista.

Patu-koira

Sirkushuveja. Sirkuksen liput on myyty loppuun, joten Lola ja Verneri järjestävät oman sirkusesityksen. Näytöksen valmistelu ei suju ongelmitta, kun takapihalla häärivät niin Huppuli kuin pulutkin.

Patu-koira

Tanssii kirppujen kanssa. Lolan ja Patun tanssiharjoitukset menevät mönkään, kun Patu saa kirppuja. Samalla pulut nappaavat Huppulin, mutta kekseliäs Patu käyttää kirppuja hyödyksi.

Patu-koira

Huppuli kuplassa. Eläinlääkäri määrää Huppulin vuorokaudeksi suojaavan muovikuplan sisään. Patun täytyy olla valppaana, sillä kuplassa kissa kierii vaikeuksiin tavallistakin vauhdikkaammin.

Patu-koira

Kamala kasviravinne. Lolan löytämällä tehokasviravinteella on vaarallisia sivuvaikutuksia: se tekee Huppulin ja pulut vihaisiksi ja väkivahvoiksi. Patu kuitenkin keksii, miten äkäily saadaan loppumaan.

Patu-koira

Geokätkö. Lola ja Verneri seuraavat kännykästä johtolankoja kätketyn aarteen luo. Jahti johtaa avaruusnäyttelyyn, jossa Patu joutuu jälleen töihin, kun pulut varastavat Lolan puhelimen.

Patu-koira

Läksynnoutaja Patu. Verneri pihistää Lolan kotitehtävät, mutta vain Patu huomaa. Läksypaperia takaisin hankkiessa Patu ajautuu nahistelemaan niin Tankki-koiran kuin pulujenkin kanssa.

Patu-koira

Patun kuntokuuri. Lola ja Verneri ovat huolissaan Patun ja Tankin terveydestä, joten koirat ilmoitetaan ohjattuun liikuntaan. Varsinaisen kuntorääkin Patu saa kuitenkin pulujen juonien pysäyttämisestä.

Patu-koira

Erikoislähetys. Lola lähettää paketin herkkuja kirjeystävälleen Japaniin. Huppuli kuitenkin joutuu paketin sisään, ja Patu joutuu jahtaamaan lähettiautoa ympäri kaupunkia.

🍿 Päivän leffasuositukset

Paddington 2

Paddington 2

Brownien perheeseen onnellisesti asettunut Paddington on päässyt yhteisönsä suosioon. Etsiessään täydellistä lahjaa Lucy-tädilleen tämän 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, hän löytää ainutlaatuisen ponnahduskirjan herra Gruberin antiikkipuodista. Paddington ryhtyy tekemään hanttihommia voidakseen ostaa kirjan. Mutta kun kirja varastetaan, on Paddingtonin ja Brownien tehtävä selvittää, kuka on varkauden takana. 97 min. Ohjaus: Paul King. Pääosissa: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Hugh Grant (Paddington 2, Perhe, Iso-Britannia, Yhdysvallat, 2018)

TV5 klo 18.50

Katso traileri

IMDb 7,8
Kino Klassikko: Ilta Andrén kanssa Yle Teema & Fem klo 21.05: Kino Klassikko: Ilta Andrén kanssa IMDb 7,7 Inside Man Kutonen klo 22.50: Inside Man IMDb 7,6 Lady Bird FRII klo 18.10: Lady Bird IMDb 7,4
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.