SVT: Spisa med Price på tur

,

Bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa. Del 5 av 6. "Tjuren vid hornen". När bröderna går i van Goghs fotspår i Camargue är det bl.a. risotto, grodlår och oxsvansragu som står på dagens meny.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

SVT: Spisa med Price på tur

Bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa. Del 5 av 6. "Tjuren vid hornen". När bröderna går i van Goghs fotspår i Camargue är det bl.a. risotto, grodlår och oxsvansragu som står på dagens meny.

SVT: Spisa med Price på tur

Bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa. Del 4 av 6. "Snobbar som jobbar i köket". Brödernas matresa går vidare till Frankrike och James och Adam befinner sig på franska Rivieran.

SVT: Spisa med Price på tur

Bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa. Del 4 av 6. "Snobbar som jobbar i köket". Brödernas matresa går vidare till Frankrike och James och Adam befinner sig på franska Rivieran.

SVT: Spisa med Price på tur

Bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa. Del 3 av 6. "Maten i Venedig". James allra första utlandsresa som barn gick till Venedig. Som gott och väl vuxen återvänder han nu med brodern Adam för att laga rätter från det venetianska köket. På dagens meny står bl.a. klassikern spaghetti Danieli.

SVT: Spisa med Price på tur

Bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa. Del 2 av 6. "En måltid med utsikt". Brödernas sydeuropeiska matresa går vidare till Florens. Här vankas rätter från det florentinska köket, bl a i form av komage och friterad kalvhjärna.

SVT: Spisa med Price på tur

Bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa. Del 1 av 6: Alla rätter bär till Rom. Varför steker bröderna mozzarella i en hästvagn? Och går det att laga saltimbocca utomhus, även om det regnar? Detta och mycket annat, när bröderna Price lagar mat i den eviga staden.

SVT: Spisa med Price på tur

Bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa. Del 1 av 6: Alla rätter bär till Rom. Varför steker bröderna mozzarella i en hästvagn? Och går det att laga saltimbocca utomhus, även om det regnar? Detta och mycket annat, när bröderna Price lagar mat i den eviga staden.

SVT: Spisa med Price på tur

Bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa. Del 5 av 6. "Tjuren vid hornen". När bröderna går i van Goghs fotspår i Camargue är det bl a risotto, grodlår och oxsvarnsragu som står på dagens meny.

SVT: Spisa med Price på tur

Bröderna James och Adam Price på matlagningsresa i södra Europa. Del 4 av 6. "Snobbar som jobbar i köket". Brödernas matresa går vidare till Frankrike och James och Adam befinner sig på franska Rivieran.