Temptation Island Suomi 9 Extra

(12)

,

Erikoismeininki. Käänteitä täynnä ollut kausi saa arvoisensa päätöksen, kun tunteiden syväsukeltaja Harri Moisio ja kaikkien grillimestarien sankari Sami Kuronen saavat haastateltavakseen sekä Mirkun ja Mikan että Julian ja Henkan. Jaksossa selviää, miten heidän elämänsä on jatkunut kuvausten jälkeen, mitä Harri tekisi kahdestakympistä ja mikä saa kaiken nähneen ja kuulleen Saminkin toteamaan “no nyt on erikoismeininki. Kotimainen realityohjelma. (20')

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Temptation Island Suomi 9 Extra

Erikoismeininki. Käänteitä täynnä ollut kausi saa arvoisensa päätöksen, kun tunteiden syväsukeltaja Harri Moisio ja kaikkien grillimestarien sankari Sami Kuronen saavat haastateltavakseen sekä Mirkun ja Mikan että Julian ja Henkan. Jaksossa selviää, miten heidän elämänsä on jatkunut kuvausten jälkeen, mitä Harri tekisi kahdestakympistä ja mikä saa kaiken nähneen ja kuulleen Saminkin toteamaan “no nyt on erikoismeininki”. Kotimainen realityohjelma. (20')

Temptation Island Suomi 9 Extra

Erikoismeininki. Käänteitä täynnä ollut kausi saa arvoisensa päätöksen, kun tunteiden syväsukeltaja Harri Moisio ja kaikkien grillimestarien sankari Sami Kuronen saavat haastateltavakseen sekä Mirkun ja Mikan että Julian ja Henkan. Jaksossa selviää, miten heidän elämänsä on jatkunut kuvausten jälkeen, mitä Harri tekisi kahdestakympistä ja mikä saa kaiken nähneen ja kuulleen Saminkin toteamaan “no nyt on erikoismeininki”. Kotimainen realityohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 9 Extra

Hyppy kuumaan puuroon. Sami Kuronen johdattaa meidät taas Harri Moision sanaisen arkun äärelle, kun on aika analysoida kauden viimeiset unelmatreffit. Kuulemme esimerkiksi, mikä tekisi Henkasta todellisen pelimiehen ja mihin suuntaan Mirkun pitäisi pyllistää. Lisäksi seksin ylipapitar Anna ja päällikkö VP saapuvat kostuttimen ääreen kertomaan Harrille ja Samille, missä mennään muutama kuukausi kuvausten jälkeen. Kotimainen realityohjelma. (20')

Temptation Island Suomi 9 Extra

Hyppy kuumaan puuroon. Sami Kuronen johdattaa meidät taas Harri Moision sanaisen arkun äärelle, kun on aika analysoida kauden viimeiset unelmatreffit. Kuulemme esimerkiksi, mikä tekisi Henkasta todellisen pelimiehen ja mihin suuntaan Mirkun pitäisi pyllistää. Lisäksi seksin ylipapitar Anna ja päällikkö VP saapuvat kostuttimen ääreen kertomaan Harrille ja Samille, missä mennään muutama kuukausi kuvausten jälkeen. Kotimainen realityohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 9 Extra

Reissu sai avaamaan silmiä. Sami Kurosen ja Harri Moision on aika summata kauden käänteet ja analysoida ensimmäinen osa unelmatreffejä. Sonya ja Mitte saapuvat Samin ja Harrin vieraiksi kertomaan kuulumisiaan muutama kuukausi kuvausten jälkeen. Kotimainen realityohjelma. (20')

Temptation Island Suomi 9 Extra

Reissu sai avaamaan silmiä. Sami Kurosen ja Harri Moision on aika summata kauden käänteet ja analysoida ensimmäinen osa unelmatreffejä. Sonya ja Mitte saapuvat Samin ja Harrin vieraiksi kertomaan kuulumisiaan muutama kuukausi kuvausten jälkeen. Kotimainen realityohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 9 Extra

Kausi 9. Jakso 8/11. Ihan kaverillista. Sami Kuronen johdattaa Harri Moision taas suurten kysymysten äärelle, kun on aika analysoida viimeiset bileet ja yhteiset iltanuotiot. Saamme tietää myös mikä on suomalainen tapa todeta “kyllä” ja ketkä ovat Temppareiden Matti ja Teppo. Lisäksi kuulemme Harrin veikkaukset viimeisille iltanuotioille ja sen, millaisiin bileisiin hänen on päästävä. Kotimainen realityohjelma. (20')

Temptation Island Suomi 9 Extra

Kausi 9. Jakso 8/11. Ihan kaverillista. Sami Kuronen johdattaa Harri Moision taas suurten kysymysten äärelle, kun on aika analysoida viimeiset bileet ja yhteiset iltanuotiot. Saamme tietää myös mikä on suomalainen tapa todeta “kyllä” ja ketkä ovat Temppareiden Matti ja Teppo. Lisäksi kuulemme Harrin veikkaukset viimeisille iltanuotioille ja sen, millaisiin bileisiin hänen on päästävä. Kotimainen realityohjelma. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Temptation Island Suomi 9 Extra

Kausi 9. Jakso 7/11. Pieni lottovoitto. Mikä saa hymyilemään kuin lottovoittaja? Kuinka monella eri tavalla peitto voi heilua? Mitä Harri on tehnyt itsekin ajatuksen tasolla? Entäpä minkä yllätyksen Sami koki bileiden jälkeisenä aamuna? Paljon kysymyksiä ja vielä enemmän vastauksia kutkuttaviin kysymyksiin tarjoilevat taas Harri Moisio ja Sami Kuronen. Kotimainen realityohjelma. (21')

Temptation Island Suomi 9 Extra

Kausi 9. Jakso 7/11. Pieni lottovoitto. Mikä saa hymyilemään kuin lottovoittaja? Kuinka monella eri tavalla peitto voi heilua? Mitä Harri on tehnyt itsekin ajatuksen tasolla? Entäpä minkä yllätyksen Sami koki bileiden jälkeisenä aamuna? Paljon kysymyksiä ja vielä enemmän vastauksia kutkuttaviin kysymyksiin tarjoilevat taas Harri Moisio ja Sami Kuronen. Kotimainen realityohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.