Tukalat paikat

Tulevat lähetykset

Tukalat paikat

1/4. Mikä se oli? Hirtehisen draaman antisankarit Max ja Jake ajelevat juhlista kotiin, pikkutunneilla ja pienessä pöllyssä. Äkkiä auton eteen ilmestyy ihminen, ja tömähdys kuulostaa pahalta. Nyt on pakko keksiä jotain ja äkkiä! (U)

Tukalat paikat

2/4. Meriselitys. Jake on sotkeutunut Walterin asioihin kainaloita myöten. Uhrin sukulaistyttö Angie vasta on sitkeä tapaus! Max koettaa ratkaista ongelman luovasti, mutta kun yhdestä pahasta päästään, toinen on jo ovella. (U)

Tukalat paikat

3/4. Isoveli valvoo. Veljeksiä kiristetään. Max yrittää repiä rahat kasaan, ja epäluuloinen vaimo läähättää niskaan. Jaken onnettomat naisasiat ja huonosti kannattava bisnes ovat päivän puheenaihe. Vaan kenen suu käy eniten? (U)

Tukalat paikat

4/4. Meitä jyrätään. Uusi sukulainen ilmestyy Walterin perintöapajille. Jake on niin pahasti liisterissä, että tässä ei auta kuin maastapako - jos sekään. Miten vikkelien velikultien lopulta käy? (U)

Tukalat paikat

Kausi 2, 1/4. Eläköön tylsyys! Pari vuotta on vierähtänyt. Erään talon kellarissa kajahtaa laukauksia. Toisaalla vanha konna vapautuu vankilasta ja ryhtyy kokoamaan elämänsä pirstaleita. Pian alkaakin tapahtua...

Tukalat paikat

Kausi 2, 2/4. Kassi kierroksella. Max ja Kenny ovat saaneet ekan keikan, mutta se kusee, tai ainakin se aiheuttaa suurta hämmennystä. Max ajaa jo valmiiksi kaksilla rattailla, ja sitten eteen tulee vastustamaton tarjous.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.