Tunteita ja tuoksuja

(S)

,

Sinussa on jotain kieroa, David Chow!. Sharon Abbott on vedetty senaattorin vaimona lehtien sivuille. Mukana on ikäviä kärjistyksiä menneisyydestä. Sharonista edelleen pitävä Brad varmistaa tekniikan avulla, että Jack kuulee toiseen huoneeseen, kun Sharon puhuu hiljattain ex-puolisonsa Nickin kanssa vaihtamastaan suudelmasta. Jana ilahtuu päästyään Phylliksen kanssa samaan vankilaan. Phyllis kertoo vankilan johdolle kielteisiä asioita Jana Hawkesista, mutta päättäjät laittavat naiset sellitovereiksi. Syynä on Phylliksen tietynlainen käytös. Mitä hän on tehnyt? Glorian miesvainaan veli Jeff ilmestyy ovelle Willin hänelle jättämä laatikko mukanaan. Löytyykö sen sisältä skandaalivoidetta? Victor ilmoittaa Nikkille, että jättäisi tämän avioerossa tyhjän päälle. Nikki ja Victoria esittelevät medialle Clear Springs -projektia. Nikkin rakastajassa Davidissä on jotain outoa, lähes pelottavaa, vaikka hän tukeekin naistaan tämän kaikissa pyrkimyksissä. Onko mies epäilyttävän lipevä? Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä. - SARJA JÄÄ TAUOLLE.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Tunteita ja tuoksuja

Jack Abbott, rostonhattuinen perheroisto. John Abbott saa seitsemän vuotta ehdotonta vankeutta. Hätääntyneet sukulaiset kysyvät, voisiko viime hetken ihmeitä vielä tapahtua. Michael tietää vastauksen: ei voisi. Toisaalta kuitenkin, hehän eivät tiedä tuomion tulevia nettovuosia! Jack ja Ashley ryhtyvät suunnitelmaan B. Jack pukeutuu isänsä takkiin ja rostonhattuun. On kiire, autotkin tulevat pian. Lasten on tarkoitus vielä John Toronton lentokentälle ja sieltä edelleen Irlantiin, koska Irlannilla ei ole luovutussopimusta Yhdysvaltain kanssa. Miksi nuo vaatteet, mystiset puhelinsoitot ja kaksi autoa? Totteleeko John absurdia suunnitelmaa? Eihän hänellä ole passiakaan! Nick on päättänyt paljastaa Phyllis-suhteensa Sharonille. Tämä vaistoaa jotain, mutta uskoo sen olevan sitä, että 10-vuotishääpäiväauto oli paljastunut autotallista ennen aikojaan. He muistelevat yhteisiä vuosiaan. Nostalgiainsertti: Nick kantaa morsiusasuisen vaimonsa kotitalon kynnyksen yli. "Se oli hienoa aikaa", Nick sanoo. "Niin oli", Sharon vastaa toivoen, että he lähtisivät toisellekin vuosikymmenelle. Nick pyytää istumaan, koska hänellä on kerrottavaa. Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.

Tunteita ja tuoksuja

Kun kalterit jo kutsuvat . John hylkää lastensa hyvää tarkoittavan suunnitelman, jonka mukaan hänet ajettaisiin autolla Toronton lentokentälle ja sieltä väärennetyllä passilla Irlantiin vapaaksi mieheksi. John ei halua manipuloida kohtaloaan, koska toisen ihmisen hengenriisto on hänen moraalitajunsa mukaan rangaistava teko. Mutta vielä on vähän aikaa hyvästellä rakkaat ja läheiset - Traci-tytärkin on tulossa kirjailijakiertueeltaan isän luo. Entä Billy-poika, Johnin ja Jillin biologinen lapsi - onko hän tulossa käymään Genoa Cityssä? Nick on juuri kertomaisillaan Sharonille salasuhteestaan toiseen naiseen, kun puhelin soi. Daniel soittaa. Hänen äänessään on hätää, sillä Noahille on sattunut jotain. Nick ja Sharon lähtevät sairaalaan. Mitä on tapahtumassa Macille? Ovatko vatsanseudulla riehuvat krampit merkki jostain vakavammasta? Elämästä ja kuolemasta? Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.

Tunteita ja tuoksuja

Miten rikkaasti pystyttekään tuntemaan!. Genoa Cityssä koetaan voimakkaita tunteita, kun John on lähdössä vankilaan, pikku Noah makaa sairaalassa, Mac saa raskauteensa liittyvän tiedon, Nick Newman tekee siirron ja Brad polvikosii Victoriaa. Viettäessään vielä viimeisiä tunteja vapaudessa John muistelee elämäntäyteisiä vuosiaan (runsaasti nostalgiainserttejä Abbottien suvun elämästä). Sitten. On aika lähteä. John antaa Glorialle valkoisen kirjekuoren. "Pysy vahvana, rakas Gloriani. Rakastan teitä kaikkia. Luoja, miten teitä rakastankaan", matriarkka sanoo ja sulkee kotioven. Mistä Victor halusi puhua hänen kanssaan kahden kesken ennen lähtöä? Pikku Noah on saanut urheillessaan aivotärähdyksen, mutta pääsee jo kotiin. Paikalla sairaalassa ovat Sharon, Nick ja yllättäen myös Phyllis. Nickin täyttäessä uloskirjoittautumispapereita Phyllis liikehtii hänen liepeillään. He puhuvat kuiskaten. "Ihminen ei voi saada kaikkea", Nick sanoo. Phyllis itkee. Daniel tulee hakemaan Lilyä luistelemaan. Dru menettää malttinsa. "Soitan poliisit perääsi ja järjestän lähestymiskiellon", hän kirkuu. Unohtivatko nuoret jossain vaiheessa romanssiteatterinsa turvatoimet? Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.

Tunteita ja tuoksuja

Miksi olet ikään kuin jotenkin jossain muualla, Mac?. Mac kertoo JT:lle raskaudestaan ja keskenmenostaan. Kuitenkin vasta sen jälkeen, kun on ensin jäänyt kiinni niiden salaamisesta. JT:n on vaikea ymmärtää rakkaansa motiiveja salaamiseen. Onko Macillä kaikki ihan kotona? Onko hän patologisen masentunut? Oliko jo ennen keskenmenoa? Phyllis liittyy isänsä kohtaloa surevan Jackin seuraan. He suunnittelevat pakenevansa Etelä-Amerikkaan, tai jonnekin. "Muututaan ruotsalaisiksi. Minä olisin Ingrid ja sinä Björn", Phyllis puhuu lämpimikseen - ilman Nickiä hänen on kylmä. Jack ehdottaa, että he leikkisivät sinä yönä miestä ja naista, vaikka niitä ruotsalaisia. Johnin Glorialle antama kirjekuori sisältää valtakirjan, joka valtuuttaa vaimon edustamaan Johnia Jabot-bisneksissä. "Prokura tekee minusta Abbottin", Gloria iloitsee baarista palaavalle Jackille. Tämän mielestä paperi on lähinnä toilettitavaraa eikä oikeuta edustamaan isää missään, ei todellakaan missään. Daniel paljastaa Phyllikselle, että hän ja Lily seurustelevat edelleen. Hän kertoo myös, että Dru halusi yhtenä iltana poliisit hänen peräänsä. Phyllis ottaa asiakseen kertoa Drulle, että tämä taitaa projisioida omia seksimutkiaan tyttäreensä. Mihin hän vihjaa? Amerikk. saippuasarja.

Tunteita ja tuoksuja

Lohtutequilaa loukatulle pojalle. Macin päätös salata raskaus- ja keskenmenouutinen JT:ltä loukkaa poikaa. Tuskaa lisää se, että Macillä oli kuitenkin ollut luottomies, Kevin. JT lähtee suutuksissaan baariin ja saa seuraa Victoriasta. He kertovat parisuhdetilanteensa, alkavat flirttailla ja horjahtavat jatkoille Victorian luo. "Mille kilistämme?" JT kysyy tequilashottia kohottaen. "Emme millekään, emme ehdottomasti millekään", Victoria vastaa. Mitä hän vastaa, kun JT kutsuu käsivarsilleen? Lily osuu oven taakse Phylliksen kiristäessä Drucillaa arkaluontoisella tiedolla. "Jos et jätä poikaani rauhaan, julkistan Lilyn biologisen isän nimen", hän sanoo. Miten Dru puolustautuu Lilyn vaatiessa selityksiä isyystotuuden vääristelystä? Phyllis soittaa Nickille, mutta tämä ei pysty perheensä keskeltä puhumaan. Phyllis naamioi ahdistuneen mieskaipuunsa ahdistuneisiin itsesyytöksiin siitä, että oli riidellyt Drun kanssa. Jack-setä ymmärtää. "Rakastan sinua kaikissa käänteissäsi", mies sanoo. Miten Phyllis reagoi kauniisiin sanoihin? Samaan aikaan Newmanien talolla: Nick tarttuu puhelimeen soittaakseen Phyllikselle. Viekö hän aikeensa loppuun? Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.

Tunteita ja tuoksuja

Mitäpä jos kuuntelisit peiliäsi, Drucilla!. Lilystä tuntuu, että valehtelemiseen menevä energia näännyttää hänet. Hän paljastaa äidilleen rakastavansa Daniel Romalottia ja seurustelevansa tämän kanssa - ja että Danielin ja Colleenin suhde plus kaikki muukin on ollut vain teatteria. "Olet siis valehdellut isällesi ja minulle", Drucilla kiehuu. "Millainen äiti, sellainen tytär", Lily sanoo ja arvostelee äidin omaa, geeni-isyysvalheelle perustuvaa kasvatusteatteria. Drucilla varoittaa, että Neil ei tulisi koskaan hyväksymään Danielia. Lily pyytää äitiä taivuttamaan hyväksymään - ja jos Neil ei taipuisi, hän saisi niellä sen ruman valheen, jota äiti on syöttänyt perheelleen kaikki nämä vuodet. Jack huomaa rakastelun jälkeen, että Phyllistä vaivaa jokin. Kaipuu Nickin luo, sitähän se on, mutta Phyllis kehittää pelkkiä peiteselityksiä. Victoria ja JT rakastelevat Victorian satulahuonebudoaarissa, arastelevat hieman tilannetta, mutta antautuvat hetkelle - ja analysoivat välillä tunteitaan myös Bradiin ja Maciin päin. Mac odottaa rakastaan kotiin. Loftin ovi käy. Kuka tulee? Mitä John kirjoittaa vankilasta lapsilleen? Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.

Tunteita ja tuoksuja

Lily, pieni peitetarinoitsija. Lily kieltäytyy kertomasta Neilille, mitä hänellä ja äidillä on meneillään. Sitten hän kuitenkin kertoo. Senkö, että Neil Winters ei olekaan hänen biologinen isänsä? Ei, vaan sen, että Daniel on edelleen hänen poikaystävänsä! Ja totta - aivan niin kuin Dru oli ennakoinut, Neil ei hyväksy Daniel Romalottia lähelleenkään, kaikkein vähiten Lilyn lähelle. "Jos ei muu auta, lähetän sinut takaisin sisäoppilaitokseen", hän uhkaa. Victorian ja JT:n ensimmäinen yhteinen aamu on ujo, mutta levollinen. He juovat heräämisjuomia ja analysoivat yötään. Miten Sharon saa tietää tilanteesta? Kenelle hän vihjaa Victorian vapaamielisyydestä? Jack ja Ashley ovat yksimielisesti sitä mieltä, ettei Gloria kuulu Jabotin johtokuntaan, oli tällä sitten Johnin valtakirja tai ei. Johtokunnan kokous on ilmoitettu pidettäväksi vielä samana päivänä. Pääseekö Gloria mukaan? Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.

Tunteita ja tuoksuja

Wintersit ja isyyspommin tikitys. Neil kertoo Drulle jutelleensa Lilyn kanssa ja tietävänsä nyt kaiken. Dru uskoo miehen tarkoittavan isyysasiaa, mutta kysymys onkin pojasta, jonka otsassa lukee: Olen Ongelma. Neil on niin täynnä menettämisen pelkoa, ettei huomaa edes vaimonsa suunnatonta helpotusta. Sen sijaan hän ihmettelee, miksi tämä vastustaa tytön lähettämistä takaisin New Hampshireen - ja sillä tavalla ikään kuin hyväksyy seurustelun ongelmapojan kanssa. "Mikä on muuttanut mielesi?" hän kysyy. Sharon varoittaa Bradiä, että tämän ei ehkä kannattaisi sijoittaa tunne-energiaansa Victoriaan. JT Hellstromin aamuinen näyttäytyminen satulahuoneessa ei ehdi paljastua, sillä Victoria ilmestyy töihin, ja Sharon keskeyttää tarinansa. Bradistä alkaa tuntua, että Sharonilla on vielä tunteita häntä kohtaan. "Palasit miehesi luo, mutta etäisyys ei oikeuta sinua vähättelemään minun ja Victorian välejä", hän sanoo. Mac kysyy Colleenilta, oliko hänen rakkaansa yöpynyt tämän luona. Mikä on vastaus? Kenet Gloria pyytää apuun Jackin määrättyä, että rouva ei pääsisi johtokuntaan, vaikka heiluttaisi sataa valtakirjaa? Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.

Tunteita ja tuoksuja

Intohimoja johtokunnan kabinetissa. Jack on jo kerran perunut Jabot-johtokunnan kokouksen, mutta Kay päättää, että se pidetään. Ja se pidetään. Mukana ovat Kay, Ashley, Jack - ja Gloria. Tarkoitus on kehittää strategia, joka nostaisi yhtiön kosmetiikan taas korkealle. Gloria pitää puheen ylistäen miestään ja kertoen haluavansa oppia bisnestaitoja. Tuleeko hänestä johtokunnan täysivaltainen jäsen vankilassa istuvan Johnin tilalle? Äänestystulos on yllättävä. Victor kertoo Nickille varanneensa Pariisin ulkopuolelta linnan, jos poika ja perhe vaikka haluaisivat pääkaupungin sykkeestä välillä maaseudullekin. Nick kiittää liikuttuneena isäänsä, koskettelee apinapatsasta ja ajattelee, että hänen on irrotettava otteensa Phylliksestä. Phyllis ja Michael istuvat drinkillä. Sitten tulee Nick ja kertoo, että jättäisi perheensä. "En saa sinua mielestäni, enkä pysty elämään ilman meitä, Phyllis", hän puhuu. Mitä se tarkoittaa? Brad ojentaa Victorialle kirjeen, joka sisältää radikaalin viestin. Winterseillä jatkuu vatkaaminen aiheesta "ongelmaseurustelu". Lisäksi Drucilla pelottelee Lilyä kauhuskenaarioilla, jotka toteutuisivat, jos tämä paljastaisi Neilille olevansa Malcolmin biologinen lapsi. Amerikkalainen saippuasarja.

Tunteita ja tuoksuja

Onko melankolia äidinkielesi, Mac?. Mackenzie kysyy JT:ltä, missä tämä oli ollut edellisen yön. "Colleenin luonako?" "En." Mac ehtii jo piristyä kieltävästä vastauksesta, mutta sitten se tulee: JT oli ollut erään toisen vieraan naisen luona. Macin päätös salata raskautensa ja keskenmenonsa rakkaaltaan loukkaa poikaa edelleen. "Mitä mieltä olet - pitäisikö minun lähteä?" hän kysyy. Mac sanoo jotain masentavaa, ja JT lähtee. Jokaisessa päivässä on silti jotain kaunista! Sharon säteilee Phyllikselle, että elämä Nickin kanssa on saanut hohtonsa takaisin, ja kaikki on paremmin kuin hyvin. Nick katsoo vanhoja albumikuvia hänen ja Sharonin yhteisiltä vuosilta. "Tämän kaiken perusteella minun pitäisi olla maailman onnellisin mies", hän kuiskaa itselleen. Keskittyminen on vaikeaa, sillä mieleen pyrkii voimallisesti Phyllis. Brad sanoo Victorialle jättämässään kirjekuoressa itsensä irti yhtiön palveluksesta. Onko hän tosissaan vai pelataanko nyt jotain peliä? Dru käskee Lilyn totella Neilin käskyä palata sisäoppilaitokseen. Lily tottelee vain sydäntään ja lähtee kahvilaan eräs esine mukanaan. Mikä? Amerikkalainen saippuasarja Genoa Cityn ihmisistä.