, Yle TV1
Halpaa hevosenlihaa myydään kalliina naudanlihana; oliiviöljyn raaka-aineesta vain osa on oliiveista; tonnikalaa värjätään nitraateilla. Ruoan raaka-aineiden väärentäminen on hyvin organisoitua ja tuottoisaa liiketoimintaa. Globalisaatio on tehnyt ruoan raaka-aineiden seurannan lähes mahdottomaksi. EU:lla on omat tiukat sääntönsä, mutta valvonta tapahtuu paikallisesti, jokaisen maan omalla alueella.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle TV1
Halpaa hevosenlihaa myydään kalliina naudanlihana; oliiviöljyn raaka-aineesta vain osa on oliiveista; tonnikalaa värjätään nitraateilla. Ruoan raaka-aineiden väärentäminen on hyvin organisoitua ja tuottoisaa liiketoimintaa. Globalisaatio on tehnyt ruoan raaka-aineiden seurannan lähes mahdottomaksi. EU:lla on omat tiukat sääntönsä, mutta valvonta tapahtuu paikallisesti, jokaisen maan omalla alueella.
- · Yle TV1
Halpaa hevosenlihaa myydään kalliina naudanlihana; oliiviöljyn raaka-aineesta vain osa on oliiveista; tonnikalaa värjätään nitraateilla. Ruoan raaka-aineiden väärentäminen on hyvin organisoitua ja tuottoisaa liiketoimintaa. Globalisaatio on tehnyt ruoan raaka-aineiden seurannan lähes mahdottomaksi. EU:lla on omat tiukat sääntönsä, mutta valvonta tapahtuu paikallisesti, jokaisen maan omalla alueella.
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.