24Kitchen: Makujen lähteillä

,

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sienten maailmaan. Jaksossa tutustutaan sienten kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan erilaisia sieniruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

24Kitchen: Makujen lähteillä

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat sienten maailmaan. Jaksossa tutustutaan sienten kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan erilaisia sieniruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteillä

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat paprikan maailmaan. Jaksossa tutustutaan paprikan kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan paprikaruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteillä

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat ruusukaalin maailmaan. Jaksossa tutustutaan ruusukaalin kasvatukseen ja ominaisuuksiin sekä valmistetaan siitä ruokia. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma.

24Kitchen: Makujen lähteillä

Salaattisikurista on moneksi. Rudolph tutustuu sikurin kasvattamiseen ja valmistaa herkullisen salaatin sekä katkarapu-sikurivokin. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

Rudolph tutustuu perunaan ja valmistaa espanjalaisen perunamunakkaan sekä perunalla kuorrutettua lampaankylkeä. Kaiken kruunaa kevyen kuohkea sabayon. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

Jakson teemana on mustikka. Rudolph tutustuu pensasmustikan viljelyyn ja loihtii mustikasta ihania herkkuja kuten amerikkalaisia pannukakkuja ja kastikkeen kanalle. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

Tuoreita raaka-aineita suosiva Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat parsakaalin maailmaan. Jaksossa valmistetaan parsakaalikeittoa, höyrytettyä parsakaalia ja turskaa sekä paahtovanukasta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat kesäkurpitsan maailmaan. Jaksossa valmistetaan täytettyä kesäkurpitsaa, kesäkurpitsarullia sekä kesäkurpitsasalaattia. 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat omenoiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan kahta erilaista omenasalaattia, omenahilloketta sekä omenapaistosta. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.

24Kitchen: Makujen lähteillä

Tuoreita raaka-aineita suosiva kokki Rudolph van Veen tutustuttaa katsojat osterivinokkaiden maailmaan. Jaksossa valmistetaan osterivinokkaasta pitsaa, wrappeja sekä höystöä. Hollantilainen vapaa-ajan ohjelma, 24Kitchen.