30 for 30 Series

,

Kausi 5, 8/13. Dominikaanilainen unelma. Koripalloilija Felipe Lopezia pidettiin seuraavana Michael Jordanina ja dominikaanilaisten esikuvana. Mutta olivatko odotukset sittenkin liian suuret? Amerikkalainen dokumenttisarja.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

30 for 30 Series

Kausi 5, 8/13. Dominikaanilainen unelma. Koripalloilija Felipe Lopezia pidettiin seuraavana Michael Jordanina ja dominikaanilaisten esikuvana. Mutta olivatko odotukset sittenkin liian suuret? Amerikkalainen dokumenttisarja.

30 for 30 Series

D. Wade: Yllätyksellinen elämä. Miami Heatin supertähti Dwyane Wade nousi vaikeista olosuhteista NBA:n huipulle. Dokumentissa tutustutaan Waden matkaan Chicagon lähiöistä Marquetten yliopistoon ja Miami Heatin keulakuvaksi. ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan, kuvaten sekä suuret voitot että suuret tragediat.

30 for 30 Series

Manningin kirja. Ohjelma kertoo Manningin perheestä, josta isä Archie ja pojat Eli ja Peyton nousivat amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan huipulle asti.

30 for 30 Series

Breakaway. Maya Moore oli naisten koripalloliigan WNBA:n suurimpia tähtiä, kun hän päätti jättää lajin uransa huipulla. Urheilun sijaan hän yritti hankkia oikeutta miehelle, joka oli tuomittu syyttömänä vankilaan. ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan, kuvaten sekä suuret voitot että suuret tragediat.

30 for 30 Series

Kaksi Billiä. Kausi 5, 7/13. NFL:n huippuvalmentajat Bill Parcells ja Bill Belichick valmensivat yhdessä Giantsin Super Bowl -voittoihin. Yhteistyön jälkeen Belichick siirtyi Patriotsiin ja teki seurasta NFL:n dynastian. ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan, kuvaten sekä suuret voitot että suuret tragediat.

30 for 30 Series

Phi Slama Jama. Kausi 5, 5/13. 1980-luvun alussa Houstonin yliopiston koripallojoukkue oli täynnä tähtiä. Tulevat NBA-legendat Hakeem Olajuwon ja Clyde Drexler johdattivat koulun mestaruuden porteille. Vuosien saatossa yksi pelaajista vaikuttaa kadonneen, ja joukkueen muut pelaajat yrittävät löytää hänet. ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan, kuvaten sekä suuret voitot että suuret tragediat.

30 for 30 Series

Catholics vs. Convicts. Kausi 5, 1/13. Notre Damen ja Miamin yliopistojen välinen kilpailu huipentui vuoden 1988 jännittävään otteluun. Ottelulle kehitetty kiistanalainen slogan lisäsi vettä myllyyn. ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan kuvaten sekä suuret voitot että suuret tragediat.

30 for 30 Series

Kausi 5, 7/13. Kaksi Billiä. NFL:n huippuvalmentajat Bill Parcells ja Bill Belichick valmensivat yhdessä Giantsin Super Bowl -voittoihin. Amerikkalainen dokumenttisarja.

30 for 30 Series

Mike ja Mad Dog. Kausi 5, 3/13. Mike and the Mad Dog oli huippusuosittu urheiluaiheinen radio-ohjelma, jonka omalaatuinen ja asiantunteva juontajakaksikko puhui itsensä fanien sydämiin. Kulissien takana kaksikolla oli kuitenkin erimielisyyksiä ja riitoja, jotka johtivat ohjelman lopettamiseen 19 vuoden jälkeen. Dokumentissa pohditaan syitä suursuosiolle ja käydään läpi tapahtumia, jotka johtivat välirikkoon. ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan, kuvaten sekä suuret voitot että suuret tragediat.

30 for 30 Series

Vastatuuleen. Kausi 5, 2/13. 21-vuotiaan kanadalaisen Terry Foxin oikea jalka oli amputoitu luusyövän takia 80-luvun alussa. Hän päätti kuitenkin juosta sinnikkäästi Kanadan halki, maratonin per päivä, ja kerätä tempauksellaan rahaa syöpätutkimukseen. Tuntemattoman nuorukaisen maine levisi pikkuhiljaa, ihmisten kiinnostus kasvoi, ja rahankeruu pääsi kunnolla vauhtiin. Kunnianhimoinen projekti oli mutkia täynnä, mutta Foxin päättäväisyys oli järkkymätöntä. Hänestä tuli ennen pitkää kanadalaisten kansallissankari. ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan, kuvaten sekä suuret voitot että suuret tragediat.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.