Aina vaarassa

(12)

,

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sarja päättyy! Sarjan päätösjaksossa Mary käsittelee isänsä kuolemaa, eikä äidin suunnittelema teennäinen muistotilaisuus auta. Lisäksi sisko Brandi pölähtää paikalle yllätyksen kera. Abigail ei katso hyvällä Marshallin säntäilyä Maryn avuksi, ja tulevan aviomiehen onkin nostettava kissa pöydälle parhaan ystävänsä kanssa. Nuori malli tarvitsee todistajainsuojeluohjelman apua, ja samalla toimistolla valmistaudutaan muutoksiin. Amerikkalainen draamasarja seriffi Mary Shannonista, joka suojelee todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä tasapainotellen samalla värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Aina vaarassa

Juuria jäljittämässä. Maryn uusi todistaja on koditon mies, jolla vaikeuksia noudattaa sovittuja ohjeita. Mary lupaa auttaa häntä jäljittämään biologiset vanhempansa. Tästä seuraa kuitenkin ongelmia. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa

Kasvukipuja. Nuori Sabrina-tyttö asioi koruliikkeessä, joka ryöstetään väkivaltaisesti. Ryöstön todistanut Sabrina tarvitsee suojelusta. Eronneilla vanhemmilla on riitaisat välit, eikä aikaa tyttärelleen. He koittavat paikata läsnäolon puutteensa kalliilla lahjoilla. Teini-ikäinen Sabrina alkaa oireilla ja joutuu myös vaikeuksiin. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa

Isä meidän. Mary ottaa suojelukseensa papin, joka todistaa raakaa rikosta. Monet moraaliset asiat nousevat puheenaiheiksi, sillä pappi yrittää piilotella toista tapauksen silminnäkijää. Maryn sisko ilmoittaa yllätysuutisista ja Mary puolestaan huomaa olevansa loman tarpeessa. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa. Sarja jää tauolle!

Aina vaarassa

Autovarkaan jäljillä. Neljännen kauden avausjaksossa Mary selvittelee varastettujen loistoautojen tapausta apunaan todistajansuojeluohjelmassa oleva mies, joka on itsekin aikanaan syyllistynyt autovarkauksiin. Tilanteesta tekee mutkikkaan se, että autot on viety liikkeestä, jossa Maryn sisko Brandi työskentelee. Nuorempana hölmöillyt Brandi vakuuttaa aloittaneensa uuden, viattoman elämän, mutta voiko hänen sanaansa luottaa? Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa

Hulluuden partaalla. Mehevän lahjusskandaalin paljastanut mies ja hänen poikansa saavat uuden elämän todistajansuojeluohjelman kautta. Maryn ja Marshallin työ vaikeutuu, kun todistajan mielenterveys alkaa rakoilla. Vai onko hänen esittämissään salaliittoväitteissä sittenkin totuuden jyvänen? Jaksossa vierailee West Wingistä tuttu Bradley Whitford! Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa

Sydänsuruinen todistaja. Mary ja Marshall saavat vastuulleen nuoren miehen, jonka on määrä todistaa ihmiskauppaan ja henkirikokseen syyllistyneitä albanialaisia gangstereita ja heidän rikostovereitaan vastaan. Asiassa on vain yksi mutta: todistaja on palavasti rakastunut naiseen, joka sattuu olemaan naimisissa yhden epäillyn kanssa. Saavatko suuret tunteet todistajan tekemään huonoja valintoja? Jaksossa vierailee Lisa ja pojat -sarjasta tuttu John Mallory Asher. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa

17 vuoden valhe. Rauhallista pikkukaupunkielämää elänyt teinityttö järkyttyy kuultuaan, että hänen äitinsä on todistajansuojeluohjelman suojissa elävä entinen huumediileri ja että hänen isänsä tiesi asiasta. Särkynyttä perheidylliään sureva tyttö on saatava vakuuttuneeksi siitä, että asian on pysyttävä salassa. Maryllakin on perhehuolia, sillä Brandin häävalmistelut uhkaavat viedä häneltä järjen. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa

Uusi elämä, vanhat kujeet. Ammattihuijarina kunnostautunut mies jatkaa rikollisia bisneksiään myös todistajansuojeluohjelman suojissa. Koska useita kavaltajia käräyttänyt mies kuitenkin omaa tärkeää tietoa, häntä ei voida passittaa linnaan. Sen sijaan hänet värvätään avuksi peiteoperaatioon, jossa yritetään vangita laittomaan asekauppaan erikoistunut konna. Jaksossa vierailee Unelmien kentistä tuttu D. W. Moffett. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa

Toisesta maailmasta. Amish-yhteisöön kuuluva nuori nainen joutuu moottoripyöräjengiläisten suorittaman murhan silminnäkijäksi. Todistajansuojeluohjelmaan siirtyminen on hänelle ja hänen miehelleen poikkeuksellisen vaikeaa, sillä uuden identiteetin lisäksi he joutuvat kohtaamaan aivan uuden maailman jättäessään suljetun ja konservatiivisen yhteisönsä. Jaksossa vierailee Hädän hetkellä -sarjasta tuttu Tia Texada. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.

Aina vaarassa

Isän synnit. Todistajansuojeluohjelmassa olevan iäkkään miehen vieraantuneet lapset saattavat olla vaarassa: liettualaiset mafiosot, joita vastaan miehen on tarkoitus todistaa, ovat hänen perheensä kannoilla. Todistajan vakava sairaus mutkistaa asioita entisestään. Juttu pitää Maryn niin kiireisenä, ettei hän ehdi miettiä omaa raskauttaan tai siskonsa Brandin lähestyviä häitä. Jaksossa vierailee NYPD Bluesta tuttu Gordon Clapp. Amerikkalainen draamasarja kertoo sheriffi Mary Shannonista, jonka tehtävänä on suojella todistajainsuojeluohjelmaan kuuluvia ihmisiä. Samaan aikaan hän tasapainottelee värikkään yksityiselämänsä kiemuroissa.