Ainsleyn Välimeren herkut

Ainsleyn Välimeren herkut

,

Kausi 1, 8/10. Granada. Etelä-Espanjassa Ainsley sukeltaa Granadan ruokamaailmaan. Hän metsästää sahramia, jota käytetään täydelliseen kanareseptiin. Ainsley oppii kuuluisasta Alhambran palatsista ja pääsee maistelemaan pieniä paikallisia leivonnaisia. Hän valmistaa kuuman, samettimaisen kaakaon, joka on maustettu kanelilla ja appelsiinin kuorella. Myöhemmin Ainsley saa oppitunnin kokki Eugeniltä klassisen espanjalaisen tortillan ja paistettujen munakoisojen valmistamisesta. Lopuksi on vielä aikaa tanssia flamencoa ja kokata paellaa.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Ainsleyn Välimeren herkut

Kausi 1, 8/10. Granada. Etelä-Espanjassa Ainsley sukeltaa Granadan ruokamaailmaan. Hän metsästää sahramia, jota käytetään täydelliseen kanareseptiin. Ainsley oppii kuuluisasta Alhambran palatsista ja pääsee maistelemaan pieniä paikallisia leivonnaisia. Hän valmistaa kuuman, samettimaisen kaakaon, joka on maustettu kanelilla ja appelsiinin kuorella. Myöhemmin Ainsley saa oppitunnin kokki Eugeniltä klassisen espanjalaisen tortillan ja paistettujen munakoisojen valmistamisesta. Lopuksi on vielä aikaa tanssia flamencoa ja kokata paellaa.

Ainsleyn Välimeren herkut

Kausi 1, 9/10. Jordania: Amman. Ainsley rikkoo rajojaan vieraillessaan Jordaniassa. Hän aloittaa kulinaarisen retkensä Ammanin pääkaupungissa vilkkaalta hedelmä- ja vihannestorilta, josta löytyy tuotteet ensimmäiseen reseptiin. Jordaniasta on nopeasti tulossa vakavasti otettava viinintuotantoalue, joten Ainsley tutkii paikallisen viininvalmistajan tarjontaa. Hän valmistaa herkullisen, grillatun vihanneslautasen Labneh-juuston seuraksi. Lopuksi Ainsley vierailee vanhan ystävänsä Marian luona, joka johtaa kokkikoulua.

Ainsleyn Välimeren herkut

Kausi 1, 9/10. Jordania: Amman. Ainsley rikkoo rajojaan vieraillessaan Jordaniassa. Hän aloittaa kulinaarisen retkensä Ammanin pääkaupungissa vilkkaalta hedelmä- ja vihannestorilta, josta löytyy tuotteet ensimmäiseen reseptiin. Jordaniasta on nopeasti tulossa vakavasti otettava viinintuotantoalue, joten Ainsley tutkii paikallisen viininvalmistajan tarjontaa. Hän valmistaa herkullisen, grillatun vihanneslautasen Labneh-juuston seuraksi. Lopuksi Ainsley vierailee vanhan ystävänsä Marian luona, joka johtaa kokkikoulua.

Ainsleyn Välimeren herkut

Kausi 1, 10/10. Jordania: Petra ja Akaba. Välimeren herkkumatka on tulossa päätökseen. Ainsley jatkaa matkaa Lähi-idän Jordanian halki. Akaban merenrantakaupungissa paikallisen perhe opastaa Ainsleyä kuinka valmistetaan taatelimelassia. Välillä kokataan keittiömestareiden kanssa paahdettua kalaa golfkerholla ja myöhemmin Petrassa Ainsley oppii beduiinien historiasta. Matkan loppumetreillä valmistetaan vielä kanaa tahinikastikkeella ja nauhanlihalla täytettyä pitaleipää.

Ainsleyn Välimeren herkut

Kausi 1, 10/10. Jordania: Petra ja Akaba. Välimeren herkkumatka on tulossa päätökseen. Ainsley jatkaa matkaa Lähi-idän Jordanian halki. Akaban merenrantakaupungissa paikallisen perhe opastaa Ainsleyä kuinka valmistetaan taatelimelassia. Välillä kokataan keittiömestareiden kanssa paahdettua kalaa golfkerholla ja myöhemmin Petrassa Ainsley oppii beduiinien historiasta. Matkan loppumetreillä valmistetaan vielä kanaa tahinikastikkeella ja nauhanlihalla täytettyä pitaleipää.

Edelliset lähetykset

Ainsleyn Välimeren herkut

Kausi 1, 8/10. Granada. Etelä-Espanjassa Ainsley sukeltaa Granadan ruokamaailmaan. Hän metsästää sahramia, jota käytetään täydelliseen kanareseptiin. Ainsley oppii kuuluisasta Alhambran palatsista ja pääsee maistelemaan pieniä paikallisia leivonnaisia. Hän valmistaa kuuman, samettimaisen kaakaon, joka on maustettu kanelilla ja appelsiinin kuorella. Myöhemmin Ainsley saa oppitunnin kokki Eugeniltä klassisen espanjalaisen tortillan ja paistettujen munakoisojen valmistamisesta. Lopuksi on vielä aikaa tanssia flamencoa ja kokata paellaa.

Ainsleyn Välimeren herkut

Kausi 1, 7/10. Sevilla. Ainsleyn Välimeren matka on tuonut hänet eteläisen Espanjan Sevillaan. Ainsley vierailee San Leandron luostarissa, missä nunnat ovat myyneet itse tehtyjä makeisia turisteille jo 400 vuoden ajan. Upeissa maisemissa valmistuu appelsiini-manteli-salaatti ja myöhemmin Ainsley oppii Iberialaisen kinkun saloista. Lopuksi Lola-opas vie hänet romanttiselle veneretkelle Plaza de Espanalle.

Ainsleyn Välimeren herkut

Kausi 1, 7/10. Sevilla. Ainsleyn Välimeren matka on tuonut hänet eteläisen Espanjan Sevillaan. Ainsley vierailee San Leandron luostarissa, missä nunnat ovat myyneet itse tehtyjä makeisia turisteille jo 400 vuoden ajan. Upeissa maisemissa valmistuu appelsiini-manteli-salaatti ja myöhemmin Ainsley oppii Iberialaisen kinkun saloista. Lopuksi Lola-opas vie hänet romanttiselle veneretkelle Plaza de Espanalle.