, Yle Teema & Fem
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierilee Orvietossa, jonka asukkaat ovat vannoutuneita pikaruuan vastustajia. (U)
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle Teema & Fem
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierilee Orvietossa, jonka asukkaat ovat vannoutuneita pikaruuan vastustajia. (U)
- · Yle Teema & Fem
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän saa maistaakseen säveltäjä Giuseppe Verdin lempikinkkua ja tutustuu balsamiviinietikan saloihin. (U)
- · Yle Teema & Fem
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Kuinka aito parmesaani valmistetaan? Reggion lähistöllä oleva juustomestari tietää niksit, sillä perinne ulottuu tuhannen vuoden taakse. (U)
- · Yle Teema & Fem
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierailee pienen vuoristokylän tryffelimarkkinoilla, jossa on myynnissä harvinaisia ja huippukalliita valkoisia tryffeleitä. (U)
- · Yle Teema & Fem
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän tutustuu Marchessa perinteisiin lampaanmaitojuustoihin ja Urbinossa ikivanhaan tapaan tehtyyn polentaan. (U)
- · Yle Teema & Fem
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Rakkautta, papuja ja oliiveja, terveyttä omasta apteekista, unohtamatta tietenkään Toscanan kuuluisaa kinkkua. (U)
- · Yle Teema & Fem
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Hän näki Napolin - ja sai idean. Miten köyhän väen ruuasta tuli terveysruokaa? (U)
- · Yle Teema & Fem
Italian kulttuuria ja historiaa hyvän viinin ja ruoan kera. Eurooppalaisen ruokakulttuurin juuria voi hyvällä syyllä etsiä Firenzestä. Sikäläisessä ravintolassa valmistetaan ruokaa samalla tavalla kuin 600 vuotta sitten. (U)
- · Yle Teema & Fem
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Miten tehdään omin päin viinimatka Chiantiin ja mitä herkkuja löytyykään Firenzen kauppahallista? (U)
- · Yle Teema & Fem
Bo Hagström päättää matkansa Lombardian Alpeille. Siellä on yhä kunniassa vanha karjamajakulttuuri. Ylpeyden aiheena on juusto, jota voidaan kypsyttää varastossa kymmenen vuoden ajan. (U)
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.